Helal yollarla (bakın üstüne basarak helal yolla diyorum bana tutupta onlyfans aç, onu yap bunu yap diye saçma sapan şeyler yazmayın! ) Lise son öğrencisiyim bence zeki ve yaratıcı bir insanım, oyun tasarlamayı biliyorum fakat bilgisayarım yok ayrıca basit oyunlar sertifikam var ama unuttum biraz kodlamayı eskiden alırdım kurs yurt dışındaki hocalardan online olarak ücretsiz, maddi durumum öğrenci kadar, yaratıcı bir insanım zamanında telefonuma türkçe hikayeler, destanlar yazmıştım bunları e kitap haline getirip amozon gibi bir uygulamada dolar ile yabancılara satmaya çalışsam zorlanır mıyım, başka ne gibi şeyler yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Of aile toplum kategorisine attım sorum cevapsız kalacak gibi 🙄
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İngilizcen var mı?
Çok az dediğim gibi henüz lise öğrencisiyim ama üniversitede mutlaka hazırlık okuyacağım dil çok gerekli
Şu an dolar kazanman için henüz daha erken gibi. E kitap yapayım amazona yükleyeyim satarım diye bir şey yok. Bunun için ciddi bir bilgi birikimi ve sermaye lazım.
Başlangıçta sermaye istemeyen alanlara odaklanmalısın. Upwork gibi sitelerde hesap açıp freelance alanlarda iş koparabilirsen dolar kazanabilirsin.
Ama uzun vadede amazon güzel bir alan kendi markanı oluşturup ürünleri ürettirip amazonda satış yapabilirsin bu da private label olur.
En faydalı ve güzel yorumdu teşekkür ederim zaten benim şu an yüksek miktarlarda gözüm yok sınav öğrencisiyim önceliğim kaliteli bir üniversitede iyi bir eğitim almak upworku deneyeceğim ayrıca geçmişte yazdığım (edebiyat ödevim için) hikaye ve destanları İngilizce'ye çevirip e kitap haline getireceğim kapak hazırlamayı severim bir köşede bulunsunlar çok uğraşmıştım zamanında çünkü boşa gitmesin 5 dolarda olsa satsın
Bu düşünce içine girmen güzel. Kazanmazsın diyenlere vs inanma bak gibi de kazanılıyor.
Eğer e kitap satacaksan etsy daha uygun bu platforma tabii reklam vermende gerekebilir.
Upwork ile ilgili YouTube dan bolca video bulabilirsin kesin kazanırsın garantisi vermiyorum ama upworkde de tutunabilirsen güzel paralar kazanabilirsin
Upworke giriş yaptım ama akıcı bir İngilizcem, cvmin parlak olması, en azından bir üniversitede okumam gerekiyor galiba insanların güvenip iş verebilmesi için ha daha önce 9. sınıfta uluslararası bir yarışmada Almanca olarak robotik kodlama, logo tasarımı, afiş tasarımı, kendimizi tanıtma yaptık tıpkı o yarışmada yaptıklarımı yapabilirim ki çok severim logo tasarlama, afiş yapma işlerini fakat basit bir lise öğrencisine neden iş versin bu insanlar 5 dolar 5 dolardır der vermezler büyük işler içinde app ya da web sitesi java script falan istiyorlar onlar bende yok mecbur sınava delicesine çalışıp yazılım mühendisliği okumam gerekiyor
Öğrenciyim zaten 10 dolar da olsa 5 dolar da olsa sorf kendim kazandığım için milyarder havalarına girerim emeğimin karşılığını almam mutlu eder
Dini konulu bir kanal aç. Başını kapat. Makyaj yapma. Olur bence.
O olmaz hiç sevmem hem ben başımı para kazanmak için kapatamam Allah rızası için kapatırım kapatacaksın olsam ki şu an kapanıyorum çünkü o tesettüre layık olacak kadar temiz ve iyi niyetli olduğumu düşünmüyorum önce haketmem gerek üstelik ülkeme yararlı bir birey olmak istiyorum bu ülke din sömürücülerinden uzunca bir yıl kamçılandı zaten
Of şu klavyeye kim düzeltme özelliği ekledi yazımı mahvetti düzelteceğim derken
Kapatacak olsam ki şu an kapanmıyorum çünkü olacaktı
Önce tl kazanda
Doları tlye çeviririm sıkıntı etme
Ne sıkıntı edeyim öyle bi yol yok sen boşuna heveslenme birden evden lafa bak
Ok
Her toplumda motivasyon emici sivrisinekler vardır. Özellikle ülkemizde, bizim ülkemiz başkalarının yükselmesine (özellikle kendi milletindense) şiddetle karşı aziz sancara laf ederler, ülkemizi kuran ulu öndere laf edip karalamaya çalışırlar, 16 yaşında 600 milyon dinlenmiş kıza destek olmak yerine köstek olurlar, cannes film festivalinde ödül alan bir türk kadını sırf acı gerçekleri söyledi diye linçlenir...
helal yolla olmaz
Neden olmasın? Allah rızkını verdiği zaman her şey mümkün hz yusuf mesela çokta zengin bir çocukluk yaşamamış nihayetinde firavun olmuş anlatabildim mi parayla, iman kimde buda bilinmez
zulüm azdı o zaman
O zaman zulüm az mıydı?
şimdi ki gibi değildi
kardeşleri kuyuya attı, hırsız diye iftira atıldı, kölelik sistemi vardı, firavunlar daha akt kesimin sırtında seyehat ediyordu ha günümüzde modern kölelik diye bie sistem var o ayrı ama o zaman her şey dört dörtlüktü bu mümkündü şimdi imkansız diyemezsin
şu anda hapiste daha fazla insan var kadın çocuk
suçsuz yere
O zamanlar da vardı burası dünya ve rengi toz pembe değil maalesef üzülüyorum ama geçmişte de vardı kadınlar cadı denilip yakılıyordu (onlarda suçsuzdu), kız çocukları diri diri gömülüyordu (onlar suçlu muydu sence?), karagöz ve Hacivatın ölümü mesela (onlar suçlu muydu?) acımasızlık, adaletsizlik bu dünyada her zaman vardı hep var olacak çünkü bu dünyada iyi ile kötü çatışması mevcut ne saf iyi ne saf kötü
tartışa bilriz istersen