Aile & Toplum Bekarlığa veda gecesi için yakışıklı erkek dansçıları nerden bulabilirim? İyi kıvıran? şirketler mi ayarlıyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Bekarlığa veda gecesi için yakışıklı erkek dansçıları nerden bulabilirim? İyi kıvıran? şirketler mi ayarlıyor? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı. Eee yani ajanslar sana yardımcı olur gadası 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sizinle evlenecek genişlikte adamı iyi bulmuşsunuz... :DEvet organizasyon şirketi bulacaksınız :D 1 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl ben bunları amerikan filmlerinde var sanıyordum 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. bekarlıga veda partisinde bir seye ihtiyacnız var ise cozebilirim 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Organizatör ile anlaşırsan, o taleplerin karşılığında istediğin partiyi düzenler sana. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl konsept bekarlığa veda şeklinde mi farklı tarzda mı, bilmiyorsan tavsiye bilgi verebilirim tecrübem var 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. bizim ne zaman böyle adetlerimzi oldu yaaaaaa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Adet değil eğlence :D Yorumla
beyzaaa5 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl kız beni de çağır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hemen davetiyeyi yolluyorum. Eğlemeye hazır mısın? 😄 Yorumla
BitterChocolat3 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Evlenirken aldatma peşindesin yani 0 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 959 cevap paylaştı. Şirketleri var.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Eee yani ajanslar sana yardımcı olur gadası
Sizinle evlenecek genişlikte adamı iyi bulmuşsunuz... :D
Evet organizasyon şirketi bulacaksınız :D
ben bunları amerikan filmlerinde var sanıyordum
bekarlıga veda partisinde bir seye ihtiyacnız var ise cozebilirim
Organizatör ile anlaşırsan, o taleplerin karşılığında istediğin partiyi düzenler sana.
konsept bekarlığa veda şeklinde mi farklı tarzda mı, bilmiyorsan tavsiye bilgi verebilirim tecrübem var
Burayı amerika mı sandın hahahha. Yok burada öyle şeyler
bizim ne zaman böyle adetlerimzi oldu yaaaaaa
Adet değil eğlence :D
Organizasyon firmaları var onlara bak.
kız beni de çağır
Hemen davetiyeyi yolluyorum. Eğlemeye hazır mısın? 😄
Evlenirken aldatma peşindesin yani
Şirketleri var..
Ben gelim teyze
Niye kıvırsın
Abla çok hızlısın
yapma askim