Çocuk gibiler
Şimdi anlıyorum burdaki boy takıntısını xd eskilerde kısa olan bile erkeksi olurdu bunlarda yok
Çocuk gibiler
Şimdi anlıyorum burdaki boy takıntısını xd eskilerde kısa olan bile erkeksi olurdu bunlarda yok
Yeni nesiller daha uzun asıl ben lisedeyken boyum 185 olmasına rağmen nerdeyse herkesle aynı boydaydım benden uzunlarda vardı ama şimdi üniversitede okuyorum oranın yaş kitlesi daha fazla ve daha uzun olduğumu hissediyorum ( tek bir okul ile alakalı değil çoğu okula gittiğimde böyleydi)
Bunun kısalık ile alakası yok, erkekler feminenleşti.
Maskülen davranmayı unutturdular, eril davranmak kötü bir şey gibi empoze edildi topluma, falan da filan destan yazarım bu konuda ahahah
Cevap
27Cevap
Genetiktir kızlar zaten 150 ona bakarsak.. ayrıca zaten kızların boy takıntısı psikolojik bir rahatsızlıktır.
Niye öyle sordunuz siz eski misiniz?
Tam tersi uzunuz ya. Gerçi ben yeni miyim bilmiyorum. Yeni miyim?
Ben yeni hissediyordum kendimi ama. Teknik olarak z kuşağıyım hatta ahhahaha
Siz kaçtan sonrasına yeni diyosunuz?
Tam tersine eski nesil genel olarak daha kısa idi. Dönemden döneme insan boy ortalamaları ile ilgili veriler var. Özellikle sanayi devriminden sonra insanların genel boy ortalamasında artış fark edilmiş. Günümüz olarak Türkiyede erkeklerin boy ortalaması 176.4 cm, kadınların boy ortalaması ise 161.8 cm, 200 ülkeden 67. sıradayız.
Boy ortalaması en uzun olarak ülke ise Hollanda. erkek boy ortalamları 183.8 cm, kadın boy ortalamaları ise 170.4 cm
Kişiden kişiye değişir bakış açısı kimi kısa olur kiminin uzun olur sever kısa ile. aldatir insan oğlu değişik biraz takmamak lazım
sen 107 yaşında olduğuna göre evet senin zamanda uzundu boylar, nesil yıkana yıkana çekti küçüldü.
Erkeksi diyorsun bunun boy ile alakasi var mı acaba
Kısa olduklarını düşünmuyorum ancak erkeklik hormonları yok gibi yeni jenerasyonun bazı erkekleri kadınlardan ayırmak zor geliyor
boyum kısa ama çokta çocuk gibi gözüktüğümü sanmıyorum :D
Kısa olduklarını düşünmüyorum onlar kısaysa benim daha kısa olmam lazım. Belki uzun ince ağzı burnu süt kokan tiplerden olduğunu düşünüyorsan o olabilir.
Sadece erkekler kısa değil 1.50 kızların nesli de çoğaldı
Peki yeni nesil kızlar neden hiçbirşeyi beğenmiyor rpsi yapıyor
Bazıları da aşırı uzun. Öylesine ki, vücut proporsiyonu dahi bozuluyor.
Yok vllh uzun hepsi 180 üstü daha ne, sana hep kısası denk gelmiş
Sen olayı çok yanlış anlamışsın önemli olan boyu değil işlevi. Demek ki yeni neslin işlevi yok
Her şey değişiyor şimdi gençler olgun peşinde, nedenini anlayamadım, bir bildikleri vardır mutlaka.
gelir simdi 180 altı erkek mi olurcular
Yüzümüze vurma ☺️
Bence yeni nesil daha uzun bu haberlere bile çıktı
malzemede çalışmışlardır :)
çalmışlardır
Yeterli beslenememişler küçükkenn
Enteresan bir gözlem olmuş sendeki
Teyze sizin boy 160 max ne anlatiyon sen:d
KIzlarda çok uzun değil aynı denk
1.80 var lazım mı
Vitaminsizler
Kizlar oyle