NFJXHDHSBJ hadi türbanı yine bir yere kadar anlayabilirim ama çarşaf nedir abi bir insan niye çarşaflı kız ister bu korkunç derecede bir özgüvensizlik ve de korkaklık seviyesi, ne yaşamışlar bunlar acaba. Her an oyuncağı elinden alınacak diye tedirgin olan küçük çocuklar gibiler. Ben 20 kere aldatılsam yine de bu kadar özgüvensiz olmam :d
Daha yaşın 19 insan değişkendir. İleride senin dindar olup kapanmayacağının garantisini sen bile veremezsin. Bugün saygı duymadığın şeyi yarın sen yapmayasın? Onlar Allah'ın örtünün emrini yerine getiriyorlar. Bir çok kadında olan kendini beğendirme ve teşhir etme güdüsüne perde çekiyorlar. Kendini teşhir eden kadınlar erkeklerin bakmalarından şikayet ediyorlar ve uyaranlara karşı gözünü kapat, bizi görme falan diyorlar. Lakin hiç bir erkek gerçekten bakmasa ve ilgilenmese bir çok kadın açıp giyinmez.
@Rivenss Peki paylaşayim. Bak kanka teşhir falan diye bir şey yok ortada, bir erkek bir saç teline bile halleniyorsa bu onun sapıklığıdır bu kontrol dışı olan bir şey falan da değil, ben bir erkek olarak nasıl kontrol ediyorum kendimi? Hadi senin dilinden konuşalım Allah kitap diyordun ya bende o dil ile anlatacağım belki daha iyi anlarsın. Tamam Allah bize bu uyarıcı vermiş ama bize buna hakim olabilme iradesini de vemiş, neden bunu kullanmak yerine Allah öyle emrediyor falan diye masal anlatıyorsun? Bu cinsel uyaranları harekete geçiren hormonlar kadınlarda da var, sırf erkeklerde yok. Kadınlar bu içgüdülerine nasıl hakim olabiliyorsa bir erkekte hakim olabilir gayet. Var mı anlaşılmayan bir nokta?
@ndjdbxbx Erkeğin cinsel yapısı kadından farklıdır. Erkek yapısı gereği cinsel yönden daha aceleci bir durumda. Yani bir erkeğin kendini tutamaması bir kadına göre çok daha fazla. Dediğin doğru erkeğin nefsine hakim olması gerekir. Ancak açık giyinen bir kadında nefsine hakim olamıyor demektir. Kadın göstermekten erkek görmekten nefsini koruyacak. Yani sadece erkekler gözlerini kapatsın diye bir durum yok. Siz istiyorsunuz kadınlar her istediğini yapabilsin ancak erkekler gerekirse fizana kaçsın harama düşmemek için. Bak tartışmayı uzatmak istemiyorum bazı şeyleri anlamak için zaman gerekir. Sizi zaman bırakmak lazım. Fikriniz değişir belki. Bu arada zamanız olduğu zaman şu yazıyı okuyun.
@Rivenss sen masal anlatmaya devam et kanka sen kendine hakim olamıyorsan o senin sorunun, içinde bir sapkınlık var demek ki. Ben kendime hakim olabiliyorum gözümü kapatmama da gerek kalmıyor. Bana attığın kaynağın ne olduğu bile belli değil, resmi bir kaynak atsan bari :d
Her neyse seni sapkınlığınla baş başa bırakayim ben :d
Bu laftan erkeklerin kadınlara taciz ve tecavüz edebilir manası çıkarmayın. Erkek biyolojik olarak cinsel açıdan kadınlara göre daha az tahamüllü. Yani sağlıklı bir erkeğin libidosu çok kolay yükselir. Ben kadınları belki sizden çok düşünüpü korumaya çalışıyorum. Hatta burada ya da farklı mecralarda kötü bir dünyanın tuzağına düşmesin hiç bir kadın ve erkek diye bu yazıyı hazırladım ve kötü şeylere meyilli insanlara bu yazıyı okumalarını tavsiye ediyorum. Balki anlatmak istediğimi düzgün anlatamadım. 15 dk ayırıp linkini verdiğim yazıyı sonuna kadar okursanız bir nebze anlarsınız belki.
@Rinvenss kanka sapkınlık kaynağı p*rno ve LGBTİ adlı bir başlığı olan uyduruk bir yazıyı ciddiye almamı mı bekliyorsun cidden benim MFJDJXJJDJDJXHDJXJXJXH
@ttoffeenutlatte lgbt ve ponro sapkınlığın kaynağıdır yazısını gördükten sonra ben direkt gülme krizine girdim zaten ciddiye alamadım o andan sonra mfjxjxjxhhxhx
@ttoffeenutlatte profilinde anime fotosu olmasıda garip, animeciler bu kadar yobaz olmaz genelde. Başta anime fotosuna güvenerek acaba biz mi yanlış anlıyoruz kendisini diye aklımdan geçirmiştim başta :d
Şu çarşaf düşmanı şeref yoksunlari bitsin artık.. yok çarşaflilsri sevmiom bilmem ne ulan onlar size bayılıyor sanki. Her gün et görüyoruz sokaklar et pazarii gibi kimin kimden midesi bulanıyor bir düşünün bakalım g. tu açıklar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
iğrenç. saygı duymuyorum. çarşaf, peçe vs kadınları insandışılaştırmak demektir
@ndjdbxbx türban fetişi olanlar ilk seçeneği oyladı bile✍️
NFJXHDHSBJ hadi türbanı yine bir yere kadar anlayabilirim ama çarşaf nedir abi bir insan niye çarşaflı kız ister bu korkunç derecede bir özgüvensizlik ve de korkaklık seviyesi, ne yaşamışlar bunlar acaba. Her an oyuncağı elinden alınacak diye tedirgin olan küçük çocuklar gibiler. Ben 20 kere aldatılsam yine de bu kadar özgüvensiz olmam :d
Sevmiyorum diyebilirsin de saygı duymuyorum diyemezsin. herkes bedenini namahreme teşhir etmez zorunda değil.
@Rivenss Duymuyoruz başka soru?
@Rivenss çöl kıyafetleri olmadan da 'teşhir' etmeyebilirsin bedenini :d
@ndjdbxbx Açık giyinen insanlara saygı duymamız için yalvarıyorsunuz ama. Neden bu iki yüzlülük?
@Rivanss yalvarmak :d? Çokta çiçek :D
@Rivenss
@Rivenss yo yalvardığımız yok. etki tepki meselesi. saygı duymayı öğrenmeden de saygı beklemesinler
Ya ben çarşaflı birini eve bile almam yüzü görünmüyor hırsız falan olabilir sonuçta :d hatta bu sebepten çoğu markete çarşafla girmek yasak.
Daha yaşın 19 insan değişkendir. İleride senin dindar olup kapanmayacağının garantisini sen bile veremezsin. Bugün saygı duymadığın şeyi yarın sen yapmayasın? Onlar Allah'ın örtünün emrini yerine getiriyorlar. Bir çok kadında olan kendini beğendirme ve teşhir etme güdüsüne perde çekiyorlar. Kendini teşhir eden kadınlar erkeklerin bakmalarından şikayet ediyorlar ve uyaranlara karşı gözünü kapat, bizi görme falan diyorlar. Lakin hiç bir erkek gerçekten bakmasa ve ilgilenmese bir çok kadın açıp giyinmez.
Neyse bir yere varmayacak bir tartışmayı sürdürmenin anlamı yok. Lakin biz oldukça onları göreceksiniz.
@Rivenss Peki paylaşayim. Bak kanka teşhir falan diye bir şey yok ortada, bir erkek bir saç teline bile halleniyorsa bu onun sapıklığıdır bu kontrol dışı olan bir şey falan da değil, ben bir erkek olarak nasıl kontrol ediyorum kendimi? Hadi senin dilinden konuşalım Allah kitap diyordun ya bende o dil ile anlatacağım belki daha iyi anlarsın. Tamam Allah bize bu uyarıcı vermiş ama bize buna hakim olabilme iradesini de vemiş, neden bunu kullanmak yerine Allah öyle emrediyor falan diye masal anlatıyorsun? Bu cinsel uyaranları harekete geçiren hormonlar kadınlarda da var, sırf erkeklerde yok. Kadınlar bu içgüdülerine nasıl hakim olabiliyorsa bir erkekte hakim olabilir gayet. Var mı anlaşılmayan bir nokta?
@Rivenss sizin gibi olmayanlar da var olmaya devam edecek maalesef ya tüh ://
@ndjdbxbx Erkeğin cinsel yapısı kadından farklıdır. Erkek yapısı gereği cinsel yönden daha aceleci bir durumda. Yani bir erkeğin kendini tutamaması bir kadına göre çok daha fazla. Dediğin doğru erkeğin nefsine hakim olması gerekir. Ancak açık giyinen bir kadında nefsine hakim olamıyor demektir. Kadın göstermekten erkek görmekten nefsini koruyacak. Yani sadece erkekler gözlerini kapatsın diye bir durum yok. Siz istiyorsunuz kadınlar her istediğini yapabilsin ancak erkekler gerekirse fizana kaçsın harama düşmemek için. Bak tartışmayı uzatmak istemiyorum bazı şeyleri anlamak için zaman gerekir. Sizi zaman bırakmak lazım. Fikriniz değişir belki. Bu arada zamanız olduğu zaman şu yazıyı okuyun.
@Rivenss erkeğin kendini tutamaması derken neyi kastediyorsun :d
@Rivenss sen masal anlatmaya devam et kanka sen kendine hakim olamıyorsan o senin sorunun, içinde bir sapkınlık var demek ki. Ben kendime hakim olabiliyorum gözümü kapatmama da gerek kalmıyor. Bana attığın kaynağın ne olduğu bile belli değil, resmi bir kaynak atsan bari :d
Her neyse seni sapkınlığınla baş başa bırakayim ben :d
Bu laftan erkeklerin kadınlara taciz ve tecavüz edebilir manası çıkarmayın. Erkek biyolojik olarak cinsel açıdan kadınlara göre daha az tahamüllü. Yani sağlıklı bir erkeğin libidosu çok kolay yükselir.
Ben kadınları belki sizden çok düşünüpü korumaya çalışıyorum. Hatta burada ya da farklı mecralarda kötü bir dünyanın tuzağına düşmesin hiç bir kadın ve erkek diye bu yazıyı hazırladım ve kötü şeylere meyilli insanlara bu yazıyı okumalarını tavsiye ediyorum. Balki anlatmak istediğimi düzgün anlatamadım. 15 dk ayırıp linkini verdiğim yazıyı sonuna kadar okursanız bir nebze anlarsınız belki.
@Rinvenss kanka sapkınlık kaynağı p*rno ve LGBTİ adlı bir başlığı olan uyduruk bir yazıyı ciddiye almamı mı bekliyorsun cidden benim MFJDJXJJDJDJXHDJXJXJXH
Ya iki saattir gülmekten nickini yazamıyorum lütfen yapma şunu LDKDNDHZHHZHDHXHXB
"kötü şeylere meyilli insanlar" biz miyiz dklslsls
@ndjdbxbx Kaynak değil o. Benim yazdığım bir yazı. Dilersen oku dilersen boş geç.
@Rivenss ooo o zaman durum daha da vahim knk :d
@ndjdbxbx of gerçekten. en son beni çarşafa girmeye ikna etmeye çalışıyordu zaten 🤓
@ttoffeenutlatte lgbt ve ponro sapkınlığın kaynağıdır yazısını gördükten sonra ben direkt gülme krizine girdim zaten ciddiye alamadım o andan sonra mfjxjxjxhhxhx
@ndjdbxbx jxksldkf bir şeyler karalamış ✍️✍️😴 yeni akit köşe yazarı herhalde kendisi
@ttoffeenutlatte profilinde anime fotosu olmasıda garip, animeciler bu kadar yobaz olmaz genelde. Başta anime fotosuna güvenerek acaba biz mi yanlış anlıyoruz kendisini diye aklımdan geçirmiştim başta :d
Yobazlar animelere karşıdır genelde ondan dedim ama bu animenin ne olduğunu bile bilmiyordur kesin mdjdjxhxh
@ndjdbxbx helal anime :D
@ndjdbxbx sapkınlığın kaynağı hentai ve lgbt kdkd
Hentai sapkınlıklsa ben en büyük sapkınım :d
#hentailereözgürlük
Onlarda size saygı duymuyor :)
Şu çarşaf düşmanı şeref yoksunlari bitsin artık.. yok çarşaflilsri sevmiom bilmem ne ulan onlar size bayılıyor sanki. Her gün et görüyoruz sokaklar et pazarii gibi kimin kimden midesi bulanıyor bir düşünün bakalım g. tu açıklar
Orasını burasını gösterip erkekleri tahrik etmiyor.
Gözükmüyor. Zaten onun için giymiyor mu?
Kapkara bir şeyler.
İnsan neyi daha çok beslerse o şekilde görür
bka benziyorlar
Gozukmuyorki
Gözükmüyor.
Hiç dikkat etmedim🤔
en harika inanki
Gozukmuyor ki awk
Kapalı gözüküyorlar
gözükmüyoki mk🤷♂️
Mide bulandırıcı