Ağır linç yeme ihtimalim var biliyorum ama düşüncelerimi belirtmek istiyorum. Ben Türk olmaktan gurur duyan ve bu ülkede de doğmaktan gerçekten adeta şeref duyan biriydim ama bu ülkenin şu halini görünce artık eskisi gibi hissetmiyorum. Ya her şeyi geçtim Avrupa'nın mülteci çöplüğü gibiyiz. Belki size çok normal gelebilir ama şu anda bir ülke mesela İngilizler bir şey olsa mülteciler onların vatanına gelse direkt parayla bize yollamak istiyorlar veya diğer ülkeler de aynı şekilde. Biz de direkt alıyoruz tabi sonuçta din kardeşiyiz ya ahh ahhh. Ben bunları dedim diye linç falan edilebilirim anlıyorum ama düşüncelerim bu yani tek hissettiğim şey aslında üzüntü ve sitem aslında birilerine tabi o apayrı bir konu. Eskisi gibi olmak isterdim ama artık dışarıdan bakınca bizim de Afganistan'dan bir farkımız yok maalesef...
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
maalesef çok acayip bir süreçten geçiyoruz anormal olan şeyler o kadar normalmiş gibi gösteriliyor ki
Türk olmaktan ve bu ülkenin bir ferdi olmaktan bende gurur duyıyorum fakat mücadele ne kadar zorsa zaferin tadı o kadar lezzetlidir biz bu ülke için mücadele edip daha güzel günler için çslışıp uğraşmalıyız Atatürk'ün gençliğe hitabesini tekrar bir gözden geçirin derim
Abicim açıyorum mesela 80 ler de 90 lardaki programlara falan bakıyorum arada ve ne kadar fark var diyorum. Ha sağ sol çatışmaları falan vardı belki daha farklı sorunlar vardı ama cidden o zamanlar bu ülke bir başkaymış be
Ebulfez elçi beyin dediği gibi sen Türk olduğunu unutsan düşman adlandırılan unutmaz
Eğitim eğitim eğitim
Kesinlikle eğitim buna katılıyorum ama insanlar sanki şu son 30 yılda daha da cahilleşmeye gitmiş tam tersine üzücü
Eskiden lise bitiren adamın karşisinda önünü ilikler din
Şimdi binlerce üniversite mezunu işsiz veya kasiyer adayı var
Sadece eğitim de değil aynı zamanla ahlak da önemli
Bugün bizim gavur kafir dediğimiz milletlerin ahlakına bak birde bizim milletimizin shlakına bak bizim biran evvel özümüze dönmemiz gerekli
Özümüz dediğin şeyden kastın ne tam olarak?
Türk kimliğine dönüp başkalrının peşine takılmsmak
Bugün Almanya 2 dünya ssvaşı yaptı ama dünya devi bizde kendi üreteceğimiz teknoloji sanayide kalkınmayls tarım hayvancılıkta Hollanda'dan Angus değilde Anadolu'da hayvancılığı trşvikle uzun vadede büyük adımlar atılmış olur
Dün tahıl koridoru sçtık diyip milleti kandırmsyls olmaz tahıl koridoru sçacağımıza Ukrayna'dan tahıl arpa slıcağımıza kendi toptaklstımızds bunları yetiştirerek kendimize özümüze döneriz yoksa bir cacık olmaz
Ha özümüze döneriz diyince Osmanlı gibi olmamız lazım Osmanlı'nın yeniden canlanması lazım diyeceksin sandım. Bazısı hala o zihniyette ondan sordum özümüz diyince kastın ne diye. Katılıyorum bunlara tabi o ayrı konu
Osmanlı her devlet gibi tarih sahnesinde yerini aldı
Osmanlıyı geri getirmek çok zor bişey ama bu millet böyle olduğu sürece değil Osmanlı Selçuklu bile geri gelir
Maalesef ki öyle...
İyi geceler diliyorum seninle sohbet güzeldi kendine iyi bak
Teşekkürler sende aynı şekilde. İyi geceler dilerim
din kardeşi falan değiliz para kardeşiyiz. Avrupa muslukları kapatırsa sen o zaman seyret din kardeşliğini
Din kardeşim falan da değiller. Ben Arapları sevmiyorum. Irkçı deyin ama zerre umurumda değiller.