Dini nikah kıyıldı bugün ama ben namaz kılmasını bilmiyorum?

Yarın düğünüm var ve az önce dini nikahım oldu. İnanın ben bu zamana kadar hiç böyle şeyler görmedim. Annem 8 sene önce vefat etti ve 3 sene kanserle yaşadığı için evden dışarı cıkıp sosyalleşme vaktim hiç olmadı. Kusura bakmayın çok uzattım ama sorum şudur ben en son 9 yaşındayken camiye gittim orada duaları da öğrenmiştim hala biliyorum ama namaz kılmayı unuttum inanın bu zamana kadar da kılamadım Allah affetsin kimsede bize bir şeyler öğretmedi babamda ilgisizdi kardeşlerime bakmaktan onların sorunlarıyla ilgilenmekten ben pek bir şey öğrenemedim. Birine sormaktan utandım. Az önce de namaz kıldık eşimle ona söyledim sen beni takip et göz ucunla ben biraz sesli söylerim duayı ona göre kıl namazını dedi. Allah affeder değil mi? Yanlıs kışsam da kabul olur mu? Bilmediğim için evde cok ağladım. Eşimde üzme sen kendini inşallah Allah kabul eder bende annemde sana öğretiriz namaz kılmasını dedi. Lütfen kırıcı olmadan yanıtlar mısınız
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim cevaplarınız için gece gece biraz olsun stresim azaldı Allah hepinizden razı olsun
Dini nikah kıyıldı bugün ama ben namaz kılmasını bilmiyorum?