eşimle karşılıklı boşanma davası açtık çekişmeli yaklaşık 1 ay oldu 1 oğlumuz var ve eşimde kalıyor. şimdi ben bir erkek olarak evi terk eden eşim olsa da psikolojisini atlatmak oldukça zaman alacak gibi görünüyor. ama 1 ay oldu ve çok zor günleri atlatmaya başladım. eşim tartışmalarımızı ses kaydına almış ve mahkemeye bunu sunuyor. işin acaip tarafı kesme programı ile kesmiş sesleri mahkemeye benim bağırdığım yerleri değilde kendi küfür ettiği yerleri vermiş :) allahın bana bir lütfu olsa gerek. bütün ortak arkadaşlarımızı tamamen engellemiş ve benimle kimseyide görüştürmüyor ailesinden. tabi davada mal maşat hepsini istemiş tazminatlar şunlar bunlar nafakalar falan. avukatım derki kendi sunduğu delilleri biz iddia etsek ıspat edemezdik diyor. yani mahkemede onu baya bi terleticez savcılığada şikayet edecem. şimdi sizce onu dozer gibi ezmeli elimden geleni arkama koymamalımıyım yoksa çocuğun hatrına seslenmemelimiyim. kalbim bırak allahından bulsun diyor. ama mantığım o eğer doğru delilleri suna bilse idi benim anamı ağlatacak idi. al sana fırsat yapıştır topu 90 a diyor. evet sizce bu kadının psikolojisi ne durumdadır ve ben ne yapmalıyım? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Geçmiş olsun öcelikle. Anlaşmalı boşanmanızı tavsiye ederim. Bedeli önemsemeyin karşılığında hayatınızı geri alacaksınız. Evladınızın annesinde kalması en doğru olanı her ne olursa olsun. Bende boşanmış bir erkeğim. Tabiatım soğuk kanlıdır, hiç çekişme yaşamadım. Kendimi bozmama değecek konular olduğunu düşünmüyorum. Başlarda saçma sapan talepler her zaman olur, mal nafaka vs. kendimi ve varlığı herhangi bir mal veya paranın üzerinde görmedim. Öncelikle bu konuda değersizleştiriliyor ve manipüle ediliyor olduğunuzun farkına varmalı ve ona göre davranmalısınız. Şahsen ben ne isteniyorsa vermekten yanayım zira boşanırken bahsettiğiniz kadar çirkinleşen birisini seçip, evlenmek ve eş olarak almak sizin dikkatsizliğinizdir. Bedelini ödemek gerektiğine inanıyorum. Bir yuva yıkıldığında onunla brilikte içerisindeki her şey de yıkılmış olur. Böyle bir kaos ortamında hem yasalardaki pozitif ayrımcılık hemde psikolojik ve histerik bir çok konu sebebi ile zaten mal, para ve/veya varlığı elde tutmak mümkün değil, konunun uzaması size ev araba veya bahse konu tazminattan çok daha pahalıya patlar ve 10 sene sonra anlarsınız nacizhane hayat tecrübem ile. Ayrılırken bu kadar yüksek tepkiler veren insanların sonrasında muvaffak olduğuna bu yaşıma kadar hiç şahit olmadım. Onun psikolojisini merak etmek, ne düşündüğünü çözmeye çalışmak ve akılını okumak için beyin jimlastiği yapmak kendinize hayatınız boyunca yapacağınız en büyük ama en büyük kötülük. Boşanırken benim tavrım ve yakın arkadaşım boşanırken onunlada fikir birliğine varıp, boşanmasında uyguladığımız tavır. En erken boşanmak için ne yapmalıyım deyip teklifi duymak ve bunu şu şekilde ödeyebilirim demek oldu. Emin olun zerre kadar pişman olmadık ikimizde. :) Yine söylüyorum ne öderseniz ödeyin hayatınızı tekrar almış olacaksınız ve ödeyeceğiniz hiç bir şey bundan kıymetli olmayacak. Değerli olan mallarınız ya da mevduatınız değil varlığınız. Varlığınızı çekin aradan. Eksikliğinizi hissetmiyorlarsa, sizde bir eksik vardır çözün ve tamamlayın yani kişisel gelişiminize yatırım yapın. Hissediyorlarsa ve size ulaştıklarında, beyefendiğinizi koruyun ancak kapıları evladınız dışındaki herkese kapatın. Benim tavsiyelerim. bunlar. Allah kolaylar versin.
ne kadar güzel karakterli mükemmel bir yaklaşım olmuş gerçekten çok çok teşekkür ederim. o kadar içimi rahatlattınız ki anlatamam gerçekten. allah işinizde gücünüzde kolaylıklar versin. boşanma dilekçesi elime geldiğinde eşimin kız kardeşine ilk söylediğim gerçekten bu dedikleriniz oldu anlaşmalı boşanmak ve daha fazla çirkinleşmemek eşime makul düzeyde para oğlum ve kendisine makul düzeyde nafaka ve ev eşyalarının tamamını teklif ettim fakat karşı taraftan aldığım cevap şu oldu. BEN EŞYA PARA DERDİNDE DEĞİLİM. ablasıda anlam veremedi bende anlam veremedim çekişmeli boşanmak istiyor. bende yapacak bişey yok ozaman dedim. hakikaten yok bekleyip göreceğiz ne çirkinlikler olacak. sabır.
Yenge nereye kaçtı
babasının evine :)
Allah sabır versin biliyonmu reis geçenlerde amcam boşandı harbi zor ilk ayları şimdi manita yapmış geziyo , sende bul birini çok geçmeden bence
başkan hayat devam ediyor. boşanmayı allah düşmanıma vermesin gerçekten kurulu düzen bozmak çok zor. milyon tane sorular çıkmıyor beyninden gelirmi gelmezmi dönermi falan alışılmışlıklar var birde. şu an boşanma aşamasındayım henüz bitsin manita yapıcaz elbet :)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!