Boşanmanın ilk aylarında ne yapmalı?

eşimle karşılıklı boşanma davası açtık çekişmeli yaklaşık 1 ay oldu 1 oğlumuz var ve eşimde kalıyor. şimdi ben bir erkek olarak evi terk eden eşim olsa da psikolojisini atlatmak oldukça zaman alacak gibi görünüyor. ama 1 ay oldu ve çok zor günleri atlatmaya başladım. eşim tartışmalarımızı ses kaydına almış ve mahkemeye bunu sunuyor. işin acaip tarafı kesme programı ile kesmiş sesleri mahkemeye benim bağırdığım yerleri değilde kendi küfür ettiği yerleri vermiş :) allahın bana bir lütfu olsa gerek. bütün ortak arkadaşlarımızı tamamen engellemiş ve benimle kimseyide görüştürmüyor ailesinden. tabi davada mal maşat hepsini istemiş tazminatlar şunlar bunlar nafakalar falan. avukatım derki kendi sunduğu delilleri biz iddia etsek ıspat edemezdik diyor. yani mahkemede onu baya bi terleticez savcılığada şikayet edecem. şimdi sizce onu dozer gibi ezmeli elimden geleni arkama koymamalımıyım yoksa çocuğun hatrına seslenmemelimiyim. kalbim bırak allahından bulsun diyor. ama mantığım o eğer doğru delilleri suna bilse idi benim anamı ağlatacak idi. al sana fırsat yapıştır topu 90 a diyor. evet sizce bu kadının psikolojisi ne durumdadır ve ben ne yapmalıyım? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Boşanmanın ilk aylarında ne yapmalı?