Tüm gün havuz deniz harikaydı. Dışarı çıktık ama aşırı sıcak koşa koşa geri döndük.. Dinlenmeye çok ihtiyacım varmış. Yatınca anladım 🤣 şezlongta yatıyorum uyuyorum. Odada yatıyorum uyuyorum. 🤣 Uyuyasım var. Yüzüyorum uyuyorum. Öyle işte... Bu tatil dinlemekle geçti.
Aahahaaa şüföörrrr şüfföörrrrrr sakın uyumasına izin vermeee.. Bol bol konuş aklı uyanık kalsın. Gerçi hala Antalya sınırları içindeyseniz uyuyamaz zaten. :D :D :D
Özlemiştir yaaa. İnsan yolu izleye izleye sevdiğini özlermiş. Yanındasın ama gözlerinin önünde değilsin. Yoldan ayıramıyor ki hiç garibim. :D Antalyayı geçtiniz mi bari?
Gribal enf. tarzı bir vücut kırılması mı yoksa başka mı? Gribal tarzı ise uzun yol, hava değişimi ve bir de kilima varsa eğer çarpmış olabilir. Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Bugün iyi dinlen bari. Yarın sabah iyi uyku sonrası güzel bir kahvaltı ve ev istirahati ile enerjini topla. Pazartesi malum, koşuşturmacan başlıyooorrrrr 😊
Çok şükür taşındım ama her yanım ağrıyor. Birde "Acaba şunu şöyle yapsak nasıl olur" ile başlayan, günümü mahfeden ve bitmeyen öneriler yumağı beni tırlatyormaya az kaldı. Duvar kır fayyans döşe, gider yeri değiştir bitmiyor. Anlaşıldı benim tatil hart iş ile geçecek🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Akşamıma sigara ve şarkılar eşlik ediyor bir de kahve içiyorum iyi akşamlar.. afiyet olsun ve iyi seyirler
Sağolasın. Sana da afiyet olsun canım benim
Teşekkür ederim abla 🙏🌹
Akşamıma ne eşlik etmişşşş?
Dut kurusu, kuru üzüm ve fındık.. Bir deee tabi ki çay. Hepsi de güzel bir filmin eşliğinde..
Harika 👍
Seni tatil nasıl gidiyor? Otelde misiniz sürekli yoksa dışarı da çıkabildiniz mi hiç?
Tüm gün havuz deniz harikaydı. Dışarı çıktık ama aşırı sıcak koşa koşa geri döndük.. Dinlenmeye çok ihtiyacım varmış. Yatınca anladım 🤣 şezlongta yatıyorum uyuyorum. Odada yatıyorum uyuyorum. 🤣 Uyuyasım var. Yüzüyorum uyuyorum. Öyle işte... Bu tatil dinlemekle geçti.
En güzelini yapmışsın. Bedenin ancak fırsatını bulmuş demek ki. Bugün yarın kendine gelirsin. O uyku sürecini alışkanlık haline getirme ama.
Yok o kadar iş beni bekliyor. Neyse iş demeyelim.. Tatil diyelim
Antalya'da mısın yine yoksa bu sefer başka bir yerde misin?
Alanya. Bugün ayrılıyoruz
ama daha yeni gitmiştiniz?
5. gün bugün..
Bir hafta iş sonra Bi güzellik daha olabilir belki
Hadi bakalım öyle olsun. Tabi yine koşuşturmaca var değil mi işbaşında ama adli tatil sizde de geçerli değil mi?
Adli tatilde yavaşlıyor ama sonlara geldik. 😊
Bu arada isim? Senin için sorun olmasa tabi
İsim vermiyorum ya.. Kimliğimi deşifre etmiyorum.
Kaleye çıktınız mı?
Yok sadece dinlendik. Ay hala uyuyorum. Dönüş yoluna geçtik mola vere vere eve Gideceği. Arabada bile uyuyorum.
Yolda uyuman kadar normal bir şey yok.. Enişte sağlamsa uyku yönünden sorun olmaz. Dile kolay 8 saaten fazla yol gideceksiniz.
Alanya Antalya arası rezalet. Dur kalk dur kalk... 3 saat sürüyor...
Bi de açtı bu sabahki spor programını... Dün maç, bugün yolda yorum... Saatler sürüyor program. 🤪 Delireceeeemmm
Az önce o gelmişti aklıma. Git git bitmeyen yol yapmıişlar sanki. Sonrası kolay. En azından uzun bir yol ve dur kalk, ışık yok denecek kadar az.
Antalya şehir merkezi çıkışında kır bahçeleri var. Onlardan birinde durup mola verin. Ağaçlar arasında bir yer. Soluk alır, bir çay içersiniz.
Plaja gideceğiz. Neyse kapattı sporu... Ben konuşmadığım için uykusu geliyor. Konuşayım bari 🤪
Aahahaaa şüföörrrr şüfföörrrrrr sakın uyumasına izin vermeee.. Bol bol konuş aklı uyanık kalsın. Gerçi hala Antalya sınırları içindeyseniz uyuyamaz zaten. :D :D :D
Yok yaa vazgeçtim kulakları tıkandı su kaçtı konuşulmuyor
Arada bir konuş bari. Halini hatrı sor.. Özelmiş mi sizi onu sor.. Araç sürerken aklı neredeymiş onu sor.. :D :D :D
Özlememiştir yaa yanındayım zaten 🤪
Özlemiştir yaaa. İnsan yolu izleye izleye sevdiğini özlermiş. Yanındasın ama gözlerinin önünde değilsin. Yoldan ayıramıyor ki hiç garibim. :D
Antalyayı geçtiniz mi bari?
Hastalandım ya.. Özlemiştir tabii.. Çarptı beni bişey
Gribal enf. tarzı bir vücut kırılması mı yoksa başka mı? Gribal tarzı ise uzun yol, hava değişimi ve bir de kilima varsa eğer çarpmış olabilir. Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Sağolasın. İyiyim şimdi 👍
Bugün iyi dinlen bari. Yarın sabah iyi uyku sonrası güzel bir kahvaltı ve ev istirahati ile enerjini topla. Pazartesi malum, koşuşturmacan başlıyooorrrrr 😊
Aynen öyle
Anlik durum
Afiyet olsun
Teşekkürler
Geziyorum..
Benim ekrana bağlayan tek aktivite Karşıyaka'nın macı olabilir.
Neyse efsane bir yer buldum tadım yapıyorum.
İyi sehirler.
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Çekirge sesleri ve ay ışığı. İnsansız hava sahasının dibindeyim 😻😻
Süper 💙
Tıkan ürkütücü olmuş 😉
Yılan 🐍 pardon
@ironiq ürkütücü olan ne?
Yılan kapak resim
En sevdiğim hayvan o benim 🐍
Sısssss 😂😂
Ev tadilatı ve yerleştirme çabası eşlik etti.
Taşındınız mı
Çok şükür taşındım ama her yanım ağrıyor. Birde "Acaba şunu şöyle yapsak nasıl olur" ile başlayan, günümü mahfeden ve bitmeyen öneriler yumağı beni tırlatyormaya az kaldı. Duvar kır fayyans döşe, gider yeri değiştir bitmiyor. Anlaşıldı benim tatil hart iş ile geçecek🙂
Ooff duvar fayans işinden anlıyorsan bittin sen 🤣
Hayırlı olsun yeni yaşamın
Çok teşekkürler sağolasın baya kilo verecem galiba ama her yerim ağrıyor. Çok teşekkürler sağolasın emmimin kızı.🖐️🙂
Sen de sağol
Ooo süpersin arkadaşım afiyetler olsun iyi tatiller
Gitti maçı izleyebilmek için hdmi kablosu aldı kurdu teşkilatı otel odasında maç izliyor.. Ne diyim artık
Aynen bizde öyle sorun olursa bile haydi misafirliğe deriz.
ben iki kadeh rakı kavun yanında bir dilim beyaz peynir alacağım
Afiyet olsun
teşekkür ederim sanada afiyet olsun yanlız fazla içme
Bi tane yeter
en güzeli bi tane iç
rahatsız olma
Afiyet olsun 😎
Sae
Sağolasın
tatil nasıl gidiyor
Dinleniyorum. Çok iyi geldi
iyi sevindim senin adına
evde yalnızım şu an halay mı çeksem acep 😀
😊 Tek başına?
evet 😀😀 çünkü delilik bunu gerektirir 😂
uzak yerlerden gelen, bir tutam bir seyler.
Tutam?
Agirliginca altından daha degerli bisiler.
Hıımm kafa mı yapıyor?
yeap
Kocan nerede o eşlik etmiyor mu
Maçı o izliyor zaten ben maruz kalıyorum sadece 🤪
Hmm kötü olmuş maçtan sonra da siz bir maç yapın o zaman tek kale
Aksamima ben kendim eşlik ediyorum
bıçak ve doğrama tahtası 😂
Süper etkinlik ;
Olsada izlesek
Koskoca spor salonu tam şu an
Otel odasındayız. Gitti hdmi kablosu aldı. Laptop var yanımızda bağladı ona. Kurdu sistemi. Her yerde o maç izlenecek! O kadaaarr
Ooo fenerin maçı kaçmaz. Şimdi antrenmandan çıktım maç izlemeye geçecem. Biraz daha erken haberim olsaydı gelirdim sizin odaya 😁
Beşiktaş var bizde. Olur mu?
Sspor kanalı olsun yeter😘
Fenerbahçe'nin maçıydı..
kaç kaç?
5-1.. 😎
Oo iyimiş tebrik ederim
Senin menü iyiymiş , başarılar
Maçı ev halkı izliyor ben maruz kalıyorum 🤪
Fıstıkla bira var en azından 😉
Evet. 🥰
Yaradın 🍺
Sağolasın