4 aydır konuşuyoruz arkadaştan da fazlayız sizce önemsiyor mu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
tabiki ne güzel söylemiş benimsemiş seni bu arada hayırlı olsun darısı başıma inşallah
evet önemsemiş
Teşekkür ederim inşallah 😇. ama korkularım var mesafe benim içim 0 problem 1,5 saat uzaklık ama o sürekli soruyor 3 seme mi kalıcan orada ne zaman buraya gelicen vs 1 kes görüştük 2. buluşmayı da gitmeden yapalım diyor
Tek yaşıcam arasıra ev konusunu açtı ama beni biliyor hoş olmaz gelmem dedi
ne yapmak istiyor
yok sakin evine kabul etme kankam evine çağırdı yemeğe adamın hemen kıza bakışı değişti
Yok ben aşçıyım aynı zamanda o da mühendis beraber yemek yapmak güzel olurdu falan dedi bana öğretirsin pek oralı olmadım o da hoş olmaz gelmem dedi hemen
yok sakin evet deme beni dinle
Demem belki ilerde olur ama şimdi olursa yakınlaşmak işter
kuzum kesin isteyecek emin ol ileride söz falan olursa tamam de ciddi Bi ilişki istiyorsan sınırlarını koru
Allahım maşallah bana da böyle diyen birini bulabilecek miyim
Çok teşekkür ederim inşallah bulursunuz. İlk mesajı ben attım instada efendi biri gibiydi öyle de çıktı. Şimdi o üstüme düşüyor ama işleri yoğun 1 kez buluştuk 2. Buluşmayı da gitmeden yapalım dedi
Ama 1,5 saat uzakta başka şehirde tek yaşıcam bunu sorun eder mi acaba ister mi sonradan da korkularım var benim için mesafe sorun değil ama
1.5 saat uzak değil sorun etmez. Düzgün karakterli erkekler kendi ayakları üzerinde duran ekonomik olarak güçlü kadınları severler. Mesleğin için başka şehirde olmana saygı duyar ve seni özler bu güzel bir şey. İlerde işler ciddiye binince zaten orta yol bulunur ☺️
İnşallah öyle olur ya çok sağolun şimdiden kaç seme kalıcan ne zaman gelcen soruyor daha gitmedim. Aam tek yaşıcam aşçıyım aynı zamanda bana birlikte yemek yaparız bana öğretirsin tarzı şeyler de söyledi oralı olmadım hoş olmaz zaten eve gelmem dedi.
Açık açık konuşursan daha iyi olur
Daha sevgili değiliz ama tek yaşıcam aşçıyım aynı zamanda birlikte yemek yaparız bana öğretirsin falan da dedi oralı olmadım pek zaten hoş olmaz gelmem dedi eve
Vallahi bu iş sıkıntı var ama yatmak istiyorsan yaz
önemsemeseydi öyle demezdi
Değil mi 1,5 saat uzakta bir şehre atandım öğretmenim ve acaba istemiyor mu 1 kez görüştük gitmeden mutlaka görüşelim diyor
bende konuşmadığım halde sorunun sıkıntın olduğu zaman yaz veya ara derim çok işlerini hallettiğim oldu bu önemsemektir bu arada hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın
Teşekkür ederim sence bu başka şehre gitmemi problem yapar istemez mi , problem olucak bi durum mu erkek için
şahsi yazayım kim nereye gitmiş ne yapmış etmiş umrumda değil ama yardım için telefonum çalar veya mesaj gelirse gereğini gerektiği gibi yaparım
Değer veriyor sana ince bir düşünce
Buluşun bir sikisin tamam adı konsun
Aynen öyle
Kendin öyle yaptın herhalde ben 6 senelik sevgilimle yapmadım
Niye
Evlenmeden doğru bulmuyorum
Onun için geçen erkeğin ustundedin
Ne diyoruz
Kim bu adam? Neyin oluyor?
İnsta da mesaj atmıştım 25. Yaşımız mühendis bende öğretmenim 4 aydır konuşuyoruz arkadaş değiliz aam sevglisi de değiliz tam
25 yasindamisin sen
Gelirim yanina demiş. Ama niyeti iyi mi kötü mü bilemem
25 im bende ihtiyacım olursa dedi günübirlik bi problemin gelirim dedi aşçıyım aynı zamanda tek yaşıcam beraber yemek yaparız bsna öğretirsin dedi bende oralı olmadım çok hoş olmaz tabi eve gelmem dedi
Herif niyeti bozmuş. Eger seni rahatsiz falan ederse bana haber ver.
Niyeti bozmuş mu cidden kötü bişey demedi ki
Peki Ozele gel anlatiyim.
Gözden uzak gönülden de ırak
1,5 saat başka şehir dediğim ve öğretmenim çok tatilim var
Millet aynı evde birbirini aldatıyor. 1 buçuk saat uzaklık nedir ki
Yani ilişki yürümez mi diyorsun
Yürümez değil yürüyemez. İnsan Yanyana birbirini anlamıyor uzaktan telefonla mimik görmeden ses tonunu tanımadan nasıl anlaşsın anlasın
Aynı şehirden yaşıyoruz ama haftasonları gelirim
Ne desem tersini söylüyorsun. Niyetin yoksa hiç bozma devam et
Dene gör