Size başıma gelmiş garip bir olayı anlatmak istiyorum. Hatta inanmayacaklat bile olabilir ama yüzde yüz gerçek.
Ben bir ara hastaneye kaldırıldım. Hatta ev kıyafetleri falan vardı üzerimde hava da soğuktu. Neyse hastaneden çıkıp taksiye bindim ama evin yakınına varınca taksici bana saçma sapan şeyler söyledi.
Sen emin misin burada oturduğuna? Evet dedim.
Bak değilsen seni Atatürk sokağına götüreyim dedi.
Yok hayır ya burası dedim. Bana o kadar garip garip baktı ki kafasını döndürüp.
Bı de şunu söyledi o evde doğura bilecek misin?
Ben hamile falan da değildim yani hadi diyelim öyleyim bu onu ilgilendirmez ki, ne alaka o soru. Hiç hamileye benzer halim de yoktu yani.
Hatta şey bile diyeceğim yani. Bilmiyorum inanlar var mı aranızda ama cin falan olabilir miydi adam? Bana o kadar korkunç bakıyordu ki. Hala unutamıyorum yani yaşadığım olayı.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben bir ara hastaneye kaldırıldım. Hatta ev kıyafetleri falan vardı üzerimde hava da soğuktu. Neyse hastaneden çıkıp taksiye bindim ama evin yakınına varınca taksici bana saçma sapan şeyler söyledi.
Sen emin misin burada oturduğuna? Evet dedim.
Bak değilsen seni Atatürk sokağına götüreyim dedi.
Yok hayır ya burası dedim. Bana o kadar garip garip baktı ki kafasını döndürüp.
Bı de şunu söyledi o evde doğura bilecek misin?
Ben hamile falan da değildim yani hadi diyelim öyleyim bu onu ilgilendirmez ki, ne alaka o soru. Hiç hamileye benzer halim de yoktu yani.
Hatta şey bile diyeceğim yani. Bilmiyorum inanlar var mı aranızda ama cin falan olabilir miydi adam? Bana o kadar korkunç bakıyordu ki. Hala unutamıyorum yani yaşadığım olayı.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sana zarf atmış Yalnız yaşadığını filan anlamak için öyle demiş Sen bu tür insanlara dikkat et
İyi de o evde doğura bilecek misin ne alaka ya. Hamile falan bile değilim.
Dedim ya yokluyor seni İnlecinle ilgisi yok
Bütün taksicileri kastetmiyorum ama çoğu taksici tam dayaklık. Tövbe tövbe. Cin olayı ise olacak şey değil
O kadar korkmuştum ki eve giremiyordum bile.
O evde doğura bilecek misin sorusu ne alaka ya
Senin nabzını yoklamış. Bazı şeylere yeltenip yeltenmeyeceğini anlamaya çalışmış
Dengesiz bi ticari şoförüne denk gelmişsiniz
Cinler taksiye çıkmaz 😂
Valla korkunçtu ya. Eve giremiyordum korkudan.
Eve niye giremediniz orasını anlıyamadim 🤔
Yani evde birileri var sanıyordum. Adamın eve geleceğini falan sanıyordum. Korkuyordum yani
Taksicilerin çoğu bişeyler kullanıyor, muhtemelen kafası iyiydi
Qkpli abla abi herhalde boş ver
Korkmuştum bayağı
Plaka al bidaha olursa
Sarhoş veya uyuşturucu etkisinde olabilir
Valla öyle sarhoş olmaz yani.
İyiki de bana bişey yapmadı çok korkmuştum.
Uyuşturucu kullanmıştır. Tek miydin ve olay nerede gecti
Evet tektim. Ümraniye hastanesinden bindim Üsküdar'da indim
Ümraniye eğitim ve araştırma peki taksinin plakası hangi durağa ait olduğunu hatırlıyor musun kişinin esgalini
Evet o hastane. Ama plaka aklımda değildi.
Yüzünü görsem tanırım ama
Çok geçmiş olsun. aman dikkat edin İstanbul değişik bir yer
Ürkütücü valla ve neden tek geldin hastaneden kimsen yok mu kanka senin Türkiye burasi bir yere giderken de dikkat et
Teşekkürler ama yalnız yaşıyorum.
Günlerce kendime gelemedim. Eve girmeye bile korkuyordum. Birileri var sanıyordum.
Çok geçmiş olsun zor bir bayanın tek yaşaması gece dışarda tek başına evine dönmesi
Hala var mı öyle korkuların peki bide bu korkuların taksi olayından sonra mi oldu
Hayır daha önce de vardı ama o olaydan sonra iyice arttı. Evde yalnız kalamaz oldum korkuyordum
Ya ben bişey anlatırım ama sen daha çok korkarsın bende de oldu bazen oluyor ama bir oda arkadaşı bayan bul bence tek olmaz
Nedir anlat merak etme şu an korkmam. yalniz değilim
Bende bir ara banyodayken annemin sesini duydum Erhan oğlum bakarmsin diye saat gece 12 gibiydi bende duştan hemen çıkıp baktım annem uyuyordu bildiğin ama sesi annemin sesi olduğuna yemin bile edebilirim her neyse uyandırdım bişey mi istedin dedim kadın öyle bir uyuyorduki yok oğlum bişey mi oldu cevabını verince ben baya bir korktum
İnanmıyorum ya
Gerçekten mi?
E peki annene uyanınca anlattın mı?
Bu durumu abim de yaşamış. Araba kullanırken ses duymuş sanki bunu sesliyorlar ama kimse yokmuş arabada. İyiki kaza yapmamış korkudan
Bı de başka garip bir olayı anlatmak isterim
Tabii bekliyorum
Anneme anlattım oda yok oglum ama belki uyku sersemi çağırmış olabilrim dedi de o uykulu gibi değil bildiğin dinç halinin sesiydi şimdi uykulu seslenmek le normal seslenmegi elbet anlarım ya
Yazdım bak bi
Gelmedi
Bak gelmiş olması lazım mesaj bölümünden bak
Takip de ettim
Tamam bakiyorum
Sıyırmıltır dişlileri
Anlamadım
Delidir
Kesinlikle.
Ya ayrıca ben hamile falan değilim ne alaka o evde doğura bilecek misin sorusu
Ya iyi ki de götürüp bişey yapmamış bana ya
Ya herkes normal değil sokajtaki, mümkünse muhatrap olma tajsicilerle
Sen izin vermeden ne yapacaj sana
Haklısın ama işte napayım bineyim dedim. İlk kez öyle bişey geldi başıma
Bin de muhattap olma
Olmadım zaten asla da olmuyorum. Konuşmaya çalışıyorlar konuşmuyorum.
Bu adam eve yaklaşırken başladı garip şeyler demeye
Bakıyor konuma kalkmış diyor doğru mı geldik yoksa bak doğruyu söyle Atatürk sokağına mı götüreyim seni bilmem ne
Rahatsızdır ya da ameledir, nasıl konuşacağını bilmiyırdur jadınlarla
Ne saçmalıyorsun deseydin ya
Yok ya ne diyicem ben. Kalkıp bir şey yapar falan. Zaten hastaneden çıkmışım kötüyüm.
Neyin vardı senin