Acil okur musunuz?23 yaşında üniversite son sınıfa geçmiş öğrenciyim. Annem bana seni besliyorum diyor?

Nasıl insanların aklına bu kadar kötü şeyler geliyor hiç aklıma gelmez bi evladının evinde yaşamasına beslemek demek napıyım üniversite bitmeden kendimi mi satayım madem bakamayacak kadar acizler nedne çocuk yapmak için doktor doktor gezip düşük yaptıktan sonra dualarla bana hamile kalmış? O kadar saçma bir insan ki bi üniversite Bitene kadar sadece yazın geliyorum burnumdan getiriyor yaz tatilinde bile dil kursuna gidiyorum babamın da maaşı aylık 80 bin tl ona rağmen bana evde eşşek gibi yatıyor özürlü felçli evde yatıyor diyor. Benim bölümüm uluslararası ilişkiler Annemse 3 çocuktan sonra ilahiyat okudu babam bana ilahiyat okusan şimdi işe başlamıştın dedi ben de ıyy dedim annem de ilahiyat okuyana muhtaçsın bize muhtaçsın dedi ben de senin maaşının hepsini versen nolur babam para veriyor bana adamın maaşı 80 bin tl seninki 15 bin tl dedim annemden 5 tl bile almam gerçekten. Ama böyle bir ruh hastası aç gözlü işte babam da bana o kadar para içinden en büyük çocuğu olmama rağmen aylık 2.500-3.000 verir anneme 24 bin tl veriyor aylık buna rağmen kaıdn takmış ben senin yükünü sırtımda taşımak istemiyorum seni beslemek istemiyorum diyor cahil rezil ya daha 23 yaşındayım. Bugün de hafızlığa giden bi tane arsız aynı annem gibi kötü kalpli bi kız kardeşim var hafızlığı yapamıyormuş babam anneme kurstan al bıraksın dedi annem de ne bırakıp birini daha besleyemem dedi ya Allah böyle aciz insanlara aratsın ya benim 2-3 bin tlmde gözü var acizin ve Allah öyle bir şey verdi ki arabayı bozdu annem 100 bin tl masraf çıktı

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Acil okur musunuz?23 yaşında üniversite son sınıfa geçmiş öğrenciyim. Annem bana seni besliyorum diyor?