Nasıl insanların aklına bu kadar kötü şeyler geliyor hiç aklıma gelmez bi evladının evinde yaşamasına beslemek demek napıyım üniversite bitmeden kendimi mi satayım madem bakamayacak kadar acizler nedne çocuk yapmak için doktor doktor gezip düşük yaptıktan sonra dualarla bana hamile kalmış? O kadar saçma bir insan ki bi üniversite Bitene kadar sadece yazın geliyorum burnumdan getiriyor yaz tatilinde bile dil kursuna gidiyorum babamın da maaşı aylık 80 bin tl ona rağmen bana evde eşşek gibi yatıyor özürlü felçli evde yatıyor diyor. Benim bölümüm uluslararası ilişkiler Annemse 3 çocuktan sonra ilahiyat okudu babam bana ilahiyat okusan şimdi işe başlamıştın dedi ben de ıyy dedim annem de ilahiyat okuyana muhtaçsın bize muhtaçsın dedi ben de senin maaşının hepsini versen nolur babam para veriyor bana adamın maaşı 80 bin tl seninki 15 bin tl dedim annemden 5 tl bile almam gerçekten. Ama böyle bir ruh hastası aç gözlü işte babam da bana o kadar para içinden en büyük çocuğu olmama rağmen aylık 2.500-3.000 verir anneme 24 bin tl veriyor aylık buna rağmen kaıdn takmış ben senin yükünü sırtımda taşımak istemiyorum seni beslemek istemiyorum diyor cahil rezil ya daha 23 yaşındayım. Bugün de hafızlığa giden bi tane arsız aynı annem gibi kötü kalpli bi kız kardeşim var hafızlığı yapamıyormuş babam anneme kurstan al bıraksın dedi annem de ne bırakıp birini daha besleyemem dedi ya Allah böyle aciz insanlara aratsın ya benim 2-3 bin tlmde gözü var acizin ve Allah öyle bir şey verdi ki arabayı bozdu annem 100 bin tl masraf çıktı
Acil okur musunuz?23 yaşında üniversite son sınıfa geçmiş öğrenciyim. Annem bana seni besliyorum diyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Detayı okumaya gerek görmedim. Soru başlığı yetti. Yavrum beslemeyeceklerse niye s! k! ş! p yapmışlar? O zaman korunacaklardı çocuk yapmayacaklardı.
Aşkım hem de beni dört tane düşükten bi tane ölü doğan bebekten sonra doğurmuş annem beni doğurmak için tuvalete bile geç gidermiş düşmeyim diye her gün kuran okumuş çok değişikler ya
Ailenin durumu sıkışıksa ve ekonomik krizi iliklerine kadar hissediyorlarsa bunlar oluyor. Artık bizim evde de hiç çıkmayacak konularda parasızlıktan kavga tartışmalar çıkıyor.
Aşkım yok ne sıkışığı babam Almanya’da çalışıyor aylık 85 bin tl alıyor
Versin o zaman. Cimrilik etmesin. Annenle seni de yanına aldırsın. Öyle ayrılık mı olur ailede.
Annem açgözlü pisliğin teki işte cahil naparsın 85 bin tl içinden benim 2 bin tlme göz dikiyor
Annenin ilahiyat okuyup bu kadar bilinçsiz olması ve babanın da sana karşı bu şekilde olması din de yazıyor muymuş? Bizim dinimiz güzel ahlak dini değil mi? Kusura bakma da okurken boş kafa ile okuyup bitirmiş herhalde, üzüldüm. Bende islami ilimler okuyorum ve bu soruyu görmek beni gerçekten çok derinden yaraladı.
Aşkım anneme hep söylüyorum zaten hayat kadını bile senden iyi annedir çünkü kendi evladına yapmaz diye kadın daha her gün küfürler ediyor bana
Gerçekten çok üzüldüm inşallah hayatın boyunca çok çok mutlu olursun. Ben açıkçası boş okuyan insana karşıyım. Mesela bende hafızlık yaptım ve bitirdim şu an hafızım çok şükür bunu da kendim isteyerek yaptım. Ama bazı hocalar var ki dini o kadar yanlış anlatıyor ve böylelikle insanları soğutuyor, gittiğim kuran kursunda çok zorbalık bile gördüm mesela Allahtan çıktım. Hatta okumayın diyorlardı ona rağmen pes etmedim okumak için çabaladım. Şu anda da bu bölümü okuyorum ama dediğim gibi insanlar çok bilinçsiz. Kimse de ahlak yok. Halbuki islam dini güzel ahlak dini. Ve ailen senin hayatını düzene sokana kadar ve seni evlendiren kadar sana bakmaya yükümlüler bunu annenin daha çok bilmesi lazımdı. Bunu bilmesine rağmen bu şekilde düşünmesi, korkunç. Çok üzüldüm ama biraz daha sabır dualarım hep seninle olacak inşallah hep mutlu olursun. Amin.
Allahtan çıktım derken kuran kursundan iyi ki çıkmışım ondan bahsediyorum. İşte devrik bir cümle kurduğum için cümle farklı yerlere gidebiliyor 🤦🏼♀️
İnşAllah canım inşallah bana hep sadık olacak zengin yakışıklı gönlüme göre bir eşin olur hep sağlıklı oluruz yakışıklı oğullarım ve güzel bir kızım olur inşallah
Ahhahahahahaha inşallah her şey gönlüne göre olur 🤲🏻
*eşim demek istedim. Amin😄😃👌Sana istek atsam konuşalım arada
Olur tabii ki ☺️
Onu da yaşadık...
Nasıl yanş
Aynısını bana da dediler 23 yaşındayım insanın çok zoruna gidiyor dimi
Hadi fakir olsalar anlarım da babamın durumu iyi ve çok saçma yapılan ya üniversite okuma deselerdi madem baştan
Biliyorum o durumu takılmamak lazım ben bu durumdan ağladığımu bilirim
Sizinkilerin maddi durumu nasıl
Gayet iyi mal varlığımız var gayet
Yaa:(( kaç kardeşsiniz
6
Özele gelir misin belli ki birbirimizin derdinden anlicaz daha açık konuşuruz istersen
Evet
Aa ikimiz de bir xper sen en iyisi benim İnsta fakeye yaz subarzann
Knk?
Yazayım tamam
Yazdım kabul et mesaj isteğini