Selamlar... Kokusuna dâhi dayanamıyorum ne çekicisi jskkkd

Selamlar... Kokusuna dâhi dayanamıyorum ne çekicisi jskkkd
Sigara içmek, kişisel tercihlere ve değerlere bağlı olarak farklı şekillerde değerlendirilebilir. Ancak genel olarak, sigara içen bir kişi, potansiyel partnerleri için çekici olmayabilir veya bu alışkanlık bir ilişkiyi etkileyebilir. Sigara içmek, sağlık üzerinde ciddi olumsuz etkilere neden olabilir. Pasif içiciler de dahil olmak üzere, sigara içenlerin çevresindekileri de etkileyebilir. Birçok insan, sağlık sorunlarına neden olan bir alışkanlıkla ilişki kurmak istemeyebilir. İnsanlar arasında sigara içmeye karşı farklı bir hassasiyet vardır. Kimi insanlar için bu bir ilişkiyi sonlandırıcı bir faktör olabilirken, diğerleri için daha esnek bir tutum sergileyebilir. Önemli olan, ilişkideki her iki kişinin de tercihlerini ve sınırlarını açıkça iletişim yoluyla paylaşması ve birbirlerine saygı duymasıdır. Bir ilişkide sigara içen biri ile içmeyen biri arasındaki uyumun sağlanabilmesi için iletişim ve anlayış önemlidir.
Cevap
12Cevap
Hayir hicte cekici degildir
Ne sigarayi
Nede kokusunu dahi sevmem
Ama vardir tabiki çekici bulanlar içen erkekleri
İçmese daha iyi benim için sigara da alkolde kullanmıyorum.
Sigara gibi kötü ve zararlı bir alışkanlık yok. Ben de bir an önce bırakmayı düşünüyorum.
Ağız kokusu aynn, sarı sarı dişler aynn, sararmış bıyıklar Aynn
Sigara çekici yapmaz bir insanı. Sigara Havalı olsun diye içilmez. Sigara içmek sanattır.
Yok be olum berbat kokuyor
Bencede
Sigara insanı çekici mi yapiyormus🤔
Üle diyenler varr
Itici yapıyor bence saglikli ve kokmayan erkek daha çekici cunku😂
Bence de balım jdjdk
bence sigaranın çekici bir tarafı yok
Sigara çekicilik katan bir kriter olmamalı.
Yoo değil bana göre.
Tabikide hyr itici resmen
Çok pis bir şey içenlerden uzak durun
Erkek kız fark etmiyor çekici değill 😃
Çekici bulanları pistten alalım
sigara çekici yapmaz ne kadını ne erkeği
Kokusundan nefret ediyorum
bence değil 😅
Bu devirde öyle parliament 47 lira olmuş hiammona
değil
Bence değildir
Bence değildir