Çocuk & Ebeveyn Çift çizgi hangi anlama geliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hamilelik testi buldum, boşa gitmesin diye deneyim dedim ama çift çizgi çıktı :d ne anlama geliyor? Çift çizgi hangi anlama geliyor? Cevapla Hamilelik Soruları Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 148,9b cevap paylaştı. Hamilelik. hayırlı olsun tebrik ederim. 2 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Boşa gitmesin diye deneyeyim mi dfhjdfhjlSen bu hayatta aç kalmazsın be 3 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çocuğunun adını bizimle paylaşırsın artık. 0 0 Yorumla
mitskii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl harika bir anne olacaksınn 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ama ama ben tek başına nasil büyüteyim bu yavruyuı Yorumla mitskii +1 yıl babası nerde😔 Yorumla Soran +1 yıl Babası yok😞 bu çocuk birden çıktı ortaya Yorumla mitskii +1 yıl meryem ana misin Yorumla Soran +1 yıl Sanirim meryem ana v2 ben olcam Yorumla mitskii +1 yıl fmfmfmkh Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayırlı olsun hamilesin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim hanfendi Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gözün aydın anne oluyorsun 😂😂 0 0 Yorumla
rosetale Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 393 cevap paylaştı. Töbe töbe 0 0 Yorumla
duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayırlı olsuuun 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,5b cevap paylaştı. Pozitif yani hamile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hamilelik. hayırlı olsun tebrik ederim.
Boşa gitmesin diye deneyeyim mi dfhjdfhjl
Sen bu hayatta aç kalmazsın be
Çocuğunun adını bizimle paylaşırsın artık.
harika bir anne olacaksınn
Ama ama ben tek başına nasil büyüteyim bu yavruyuı
babası nerde😔
Babası yok😞 bu çocuk birden çıktı ortaya
meryem ana misin
Sanirim meryem ana v2 ben olcam
fmfmfmkh
Hayırlı olsun hamilesin
Teşekkür ederim hanfendi
Hamilesin tebrikler :D
Hamilesin taciii
Gözün aydın anne oluyorsun 😂😂