Annemden kurtulmak için evlenmeyi düşünüyorum, ne yapmam gerek?

Arkadaşlar 18 yaşındayım halada annemden şidet gören biriyim diğer anneler çocuklarını öperek uyandırır benim annem terlikle döverek uyandırıyor beni pantolon ve tişört başka bir şey giymeme izin vermiyor kizlar arasında pantolondan başka bir şey kitleme izin vermiyor hergün sebebsiz bana şidet uyguluyor artık dayanamıyorum bana beddualar ediyor dışarı çıkmama izin vermiyor arkadaş esinleme bile izin vermiyor doğum günümde bile kimseye pana hediye aldırmadı sadece pasta aldılar doğum günüm öyle geçiyor ya kutlarlar ya da kutlamazlar ama abime gelince kız arkadaşlariyla gezip döşüyor onlarda bir hafta kalıyor donla herkesin yanında oturuyor ama bana gelince babamin yanında neden biraz diz üstü bi şort giydiğim için annem kiyameti koparti benide öyle bi dovduku vücudum ağrımıştı ama abim herkesin içinde beni kısa böcekle kalıyor onla bir şey demiyor o erkek sen kızsın diyor abimin doğum gününde en bağlı hediyeler alıyorlar ona istediği her şeyi veriyorlar bana bi yok almıyor 5 yıldır aynı kıyafeti giyiyorum mağaza da bir tişört görsem beğenmem annem almama izin vermiyor sene var diyor elinden bırak diyor beni zorla kapatacakmış 5 yıldır aynı telefonu taşıyorum bütün arkadaşlarımın telefonları yeni model benimki eski ve telefonum dönüyor dolaptan bir şey almak istediğimde bırak elinden alamasın diyor ve üstelik hergün dayak yiyorum arkadaşlar bana görücü geldiğinde bana sormuyorlar istiyor musun istemiyor musun diye görücüleri vermiyoruz diyorlar ve evimde kimse yok en koltukta oturduğum halde düzgün özür diyor artik annemi daha başka şekemem bir kaç kere onun yüzünden sınır krizi geçirdim artık daha fazla dayanamam evlenmeyi düşünüyorum annemden kurtulmak istiyorum sizin yorumlarınızı bekliyorum

Annemden kurtulmak için evlenmeyi düşünüyorum, ne yapmam gerek?