Camiilerimizin bu denli ışıklandırılması bana göre israftır. Sizce israf mıdır? Kim bilir ne kadar elektrik masrafı vardır? Camilerimizi ışıklandırma, elektrik masraflarına para harcamak yerine kim bilir kaç tane mazlum, insanımızın karnı doyar? öyle değil mi? Hani Peygamber efendimiz HZ MUHAMMED (SAV) söylemiş ya, " Komşusu aç yatarken, tok yatan insan bizlerden değildir." diye... Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ohoo o kadar israf edilen şeyler var ki gadası. Camilerin ışıklandırılmasına gelene kadar
Hocam sizce ülkemizde nelerin değişmesi gerek? Keşke Martin Luther Reform hareketlerini burada başlatsaydı ya. Atatürk başlattı aslında ama tamamlayamadı %100 olarak, ömrü yetmedi. Atatürk bence bir 20 yıl daha yaşasaydı Türkiye çok farklı olabilirdi.
Güncelleme geldi artık devir 'İtibardan tasarruf olmaz devri.' Dinimizin itibarı mı sarsılsın :D
Hocam sizce ülkemizde nelerin değişmesi gerek? Keşke Martin Luther Reform hareketlerini burada başlatsaydı ya. Atatürk başlattı aslında ama tamamlayamadı %100 olarak, ömrü yetmedi. Atatürk bence bir 20 yıl daha yaşasaydı Türkiye çok farklı olabilirdi.
Artık bu ülkede değişen herhangi bir şey iyi yönde değişmez. Hiç kafa yormaya değmez :D Milyar dolara yapılmış süslü camilerde fakirler için dua etmeye devam :D :D
Caminin ışığı sönmesin kardeşimde.
Milyonluk arabalara binen diyanet işleri bakanı ve ailesinin yaşadığı hayatı araştır derim.
Insanlara porsiyon küçültün diyenler ne hayatlar yaşıyor bunlara bakın.
Asıl israf bu insanlar...
Senin söylediğinde doğru katılıyorum. Ama bu cami ışıklarıda geceleri bilfill yanarak, elektrik harcayarak ülkemizin ekonomosi dahada sarsılıyor... (Külliyenin, Sarayın ışıkları ve hatta, diğer tüm masraflarıda dahil...) Biz halka, kemer sıkın senin de söylemiş olduğun gibi porsiyon küçültün falan diyorlar. Nereye kadar küçülteceğiz artık kardeşim? Böyle bir şey olabilir mi? İnanmazsın ben yaklaşık 10 yıldır pirzola et yiyemiyorum mesela çünkü çok pahalı. Daha nereye kadar kısalım?
Itibardan tasarruf olmazmış padişahımız öyle buyurdular siz duymadınız mı?
Sus bre gafil ne haddimize kıymetli efendimizin üzerine laf etmek.
😂
Mantık bu ülkede ne arar?
Mantıklı davranılsa bu durumda olunur mu?
Aklın olduğu yerde kaos bulunmaz.
Bunları bu insanlar bu yüzden istemezler.
Kardeşim ben hakkımı hiç helal etmiyorum. Izdırap yaşıyoruz ya yemin ederim... Şöyle yolda bazen yürüyorum insanlar Ruh gibi kaldırımlarda boş boş dolanıp duruyor. İnan hiçbiri mutlu değil.
Hocam sizce ülkemizde nelerin değişmesi gerek? Keşke Martin Luther Reform hareketlerini burada başlatsaydı ya. Atatürk başlattı aslında ama tam tamamlayamadı %100 olarak, ömrü yetmedi. Atatürk bence bir 20 yıl daha yaşasaydı Türkiye çok farklı olabilirdi her yönden...
Bu yöneticileri bence komple sileceksin devletin üstünden karar mercileride dahil.
Kandırılamayan kendi admini gözetmeyen yalansız dolansiz liyakatli yönetici yetistiremedigimize göre.
Bence bir yazılım geliştirilmeli ceza hukukuna kadar bütün sistem elden geçirilip bu yapay zekaya entegre edilmeli.
Insanı aradan çıkar problem kalmaz.
Önemli konumlarda insanlar olacak fakat bir oluşum gurup şeklinde değil bu sistemin yönetmeliğine koşulsuz uyacak ordan burdan insanlar olacak.
Yani bence işleyen düzenli bir sistem her yönüyle yeterli insan elini direksiyondan çekip otomasyona geçilmesi lazım.
Dönem dönem ihtiyaca göre eklenip çıkarılacak şeylere müdahale edilecek sadece zamana artık uymayan uygulamalar gibi.
Bak mesela güneş sistemi yaratıcının verdiği bir sistem üzere kusursuz olarak çalışmaya devam ediyor. Ne müdahale gerekiyor nede bişey vakti dolana kadarda çalışmaya devam edecek.
Böyle biseyden bahsediyorum.
Evet israf
Sizce ülkemizde nelerin değişmesi gerek? Keşke Martin Luther Reform hareketlerini burada başlatsaydı ya. Atatürk başlattı aslında ama tamamlayamadı %100 olarak, ömrü yetmedi. Atatürk bence bir 20 yıl daha yaşasaydı Türkiye çok farklı olabilirdi.
İsraftır