Eşim temizlik manyagı en büyük kavgalarımız bu yüzden. Birseyleri yetistiremeyince büyük kavga çıkıyor. Anlayışsızmı?

Okuyorum ve evliyim ama bazen hem derslerden dolayı hemde vaktim olmadıgı için bazı işlerim kalıyor. Her gün az az yapmaya çalışıyorum. Bir gün süpürüyorum diger gün çamasır yıkıyorum baska bir gün toz alıyorum ama ben yetistirene kadar hepsini birikiyor haliyle. Eşim çok anlayışdıx bu konuda. Bana ben vazifelerimi yerine getiriyorum sen getirmiyorsun diyor. Ben bir erkek olarak görüyorum temizlenmemis yerleri sen bir kadın olarak niye görmüyorsun diyor. Bunlar senin vazifelerin diyor. Dışdan hersey toplu cogu zaman düzgün diyor ama dolaplarının içinin tozu yerlerde biriken toz bunların üzerinde her gün elin olması lazım diyor. Ama ben yetistiremiyorım ben mi beceriksizim? misafir gelince ev çok temiz diyor niye baskalarına temiz biz yasarken icinde günlük hayatta niye öyle degil diyor. Temizlik yuzunden kavga ettigimizde cok kırıcı olabiliyor. En çok kavga ettigimiz konu bu. Baska sorunumuz yok cok şükür.
Eşim temizlik manyagı en büyük kavgalarımız bu yüzden. Birseyleri yetistiremeyince büyük kavga çıkıyor. Anlayışsızmı?