Hiç intihara teşebbüs ettiniz mi? İntihara teşebbüs ettiğiniz çevreniz tarafından öğrenilse ne hissederdiniz?
Siz intihar edecek olsanız sebep ne olurdu neye tahammül edemeyip artık yaşamak istemediğinize karar verirdiniz?
Hiç intihara teşebbüs ettiniz mi? İntihara teşebbüs ettiğiniz çevreniz tarafından öğrenilse ne hissederdiniz?
Siz intihar edecek olsanız sebep ne olurdu neye tahammül edemeyip artık yaşamak istemediğinize karar verirdiniz?
İntihar etmek benlik bir olay değil. Yaşanması gereken günlerim ve hayallerim var. Ben de bir huy var bir şeye karar verdiysem ne olursa olsun vazgeçmem. Onu başarana kadar devam ederim. O yüzden hiç bir zorluk beni hedefimden alı koyamaz.. ölüm bile olsa. Ben kurtulmak istemiyorum savaşmayı seviyorum
Şahsım bana ait değil. Ben bir canlıya zarar vermemek için elimden geleni yapan insanım. Yaşamak hakkım, ben bile alamam bunu. Beni yarına taşımayacak duyguların ipini çekerim. Çevremdeki bebelerin umuda, sevgiye merhamete ihtiyaçları var. Bir intihar haberiyle insanların o anlarını karartmak istemem.
İntihar düşunceniz varsa lütfen psikolojik destek alın. Paranız kısıtlıysa bile devlet hastanesinde psikiyatriden randevu ücretsiz alınabiliyor diye biliyorum
Cevap
4Cevap
Etmem durumunu o kadar bozacak bir halim olmadı en bunaldığım zaman kaçmayı denemiştim bence hiç bir şey hayatından değerli değil
Kimsenin beni anlamaması olurdu aman su kırılmasın aman bu üzülmesin diyip hep içime attım ama kimsenin benim ne düşündüğümü takan yok
dini inancım ve annem olmasa bu hayata daha fazla katlanmazdım
Trde yasamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?