E sen küçücük baxerlı bir erkek resmi koysan ne tepki verirmiş acaba. Ya kendi hoşlanmayacağı şeyi yapan bi bencil ya da bunlara önem vermeyen geniş biri salla gitsin artık ne koyar koysun
A o zaman sizin yaşlar öyle ergenlik çağlarınız da değil. Bizim 20li yaşlarda empatide sıkıntı yaşadığımız konular oluyordu zamanla anladı beni sevgilim ama seninkinin yaşı büyükse bu saatten sonra değişmesi zor
Yok yok kızma kendine insan sevince birçok şeyi gözü görmüyor. Sana diyorum da eski sevgilimde ben de öyle yapmıştım. Alkol sigara alışkanlığı olan çok fazla kişiyle ileriyi düzey ilişkisi olmuş biriydi dini inancımız hayata bakış açımız falan her şeyimiz farklıydı ona rağmen bırakmadım. Geçmişiyle değerlendirmek istemedim ama İlişkimiz esnasında da gizli Twitter hesabını yakaladım orada sevgilim yok falan yazmıştı bana açıklaması da yok dalga kuzenim benim adımla hesap açmış yazmış vs inandırmaya çalıştı yani sevince ikna olmaya da hazır oluyoruz sonra istemediğim bir yere gitti yine bırakmadım baktım yazmamaya bakmamaya başladı işte o an tek bi mesajla ayrıldım. Yok yapma etme ben sana yanlış yapmadım dedi sonra baktıki dönmicem beni kıskandırmak için 2 kız 2 erkek foto paylaştı anladım ki ekipte kız yok derken bile yalan söylemiş engelledim tamamen bitirdim. 2 ay sonra geldi yalvardı yakardı kabul etmedim ve iyi ki diyorum çok şükür ki Allah onu çıkarmış hayatımdan. Bak seninkinin de kokusu en başından çıkmış baştan yapamamışsın sevdiğin için gözün kötü şeylerini görmemiş ama artık vazgeçme bu yoldan, en doğrusunu yapmışsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
canım canım seninkini mi yapsın diyenlere birini kini yapmasına gerek mi var eğer gerek varsa ayrıl gerek yok dese bile bu hareketten ayrililir
Teşekkür ederim saol❤️
🫶😚women are live for women
❤️
oha, resmen aldatmış olum. Belki de onu sevdiği için öyle yaptı. Kim o kadın? ünlü falan mı
Evet
O nasıl yapılıyor ya yaptığı şey kendi çalma listesi albümü gibi bişey mi ben bilmiyorum ve sen bunu nasıl gördün
YouTube hesabında paylaşmış
Ya ne canım canım hareketler ya muhtemelen izlenme almak dikkat çekmek için yapmıştır ama yanlış tabi
S. lak s. lak yazmıştım düzeltmiş
Bi kişi izlemiş zaten
Açıklamasını ne olarak yapıyor bu kişi
Ne var bunda diyor kadın koydum diye diyor
E sen küçücük baxerlı bir erkek resmi koysan ne tepki verirmiş acaba. Ya kendi hoşlanmayacağı şeyi yapan bi bencil ya da bunlara önem vermeyen geniş biri salla gitsin artık ne koyar koysun
Ağzıma sıçar empati yap dedim zaten ama yapmıyor işte
Empati yoksunu insanlarla olmuyor cidden
Yaptığını basit görüyordur
Ayrılmana ne dedi basit bir sebep olarak görmüştür
Böyle insnalar evlenmesin az kalsin evlenecektim
Her bi halt yediğinde o ayrılıyorum hastaneye düşüyor bi türlü ayrılamıyoruz şu an da hastanede
A o zaman sizin yaşlar öyle ergenlik çağlarınız da değil. Bizim 20li yaşlarda empatide sıkıntı yaşadığımız konular oluyordu zamanla anladı beni sevgilim ama seninkinin yaşı büyükse bu saatten sonra değişmesi zor
Tövbee ne hastanesi kız bişey mi olmuş
Evet yaşı28 benım 25
Aman sorunlarımızı çözemiyoruz ki hep böyle sıyrılıyor
Ama Bu defa ayrıldım
Ehh yeter artık büyüsün az olgun davransın nerde ne yapacağını bilsin sen mi öğreteceksin hep
Ha yalandan mı yaptığını düşünüyorsun yani tabi o da ihtimal
Evet bundan Bi ay önce kız knkaları olan herşeyi normal gören iğrenç bi insandı kız knka ifşası izlerim diyordu
Ayy o ne biçim insanmış Allah uzak etsin kuzum da sen bunları duya duya neden bu insanla devam ettin
Sevdim kafama sıçıyım
Yok yok kızma kendine insan sevince birçok şeyi gözü görmüyor. Sana diyorum da eski sevgilimde ben de öyle yapmıştım. Alkol sigara alışkanlığı olan çok fazla kişiyle ileriyi düzey ilişkisi olmuş biriydi dini inancımız hayata bakış açımız falan her şeyimiz farklıydı ona rağmen bırakmadım. Geçmişiyle değerlendirmek istemedim ama İlişkimiz esnasında da gizli Twitter hesabını yakaladım orada sevgilim yok falan yazmıştı bana açıklaması da yok dalga kuzenim benim adımla hesap açmış yazmış vs inandırmaya çalıştı yani sevince ikna olmaya da hazır oluyoruz sonra istemediğim bir yere gitti yine bırakmadım baktım yazmamaya bakmamaya başladı işte o an tek bi mesajla ayrıldım. Yok yapma etme ben sana yanlış yapmadım dedi sonra baktıki dönmicem beni kıskandırmak için 2 kız 2 erkek foto paylaştı anladım ki ekipte kız yok derken bile yalan söylemiş engelledim tamamen bitirdim. 2 ay sonra geldi yalvardı yakardı kabul etmedim ve iyi ki diyorum çok şükür ki Allah onu çıkarmış hayatımdan. Bak seninkinin de kokusu en başından çıkmış baştan yapamamışsın sevdiğin için gözün kötü şeylerini görmemiş ama artık vazgeçme bu yoldan, en doğrusunu yapmışsın.
Çok haklısın Allah seni kurtarmış o pislikten umarım karsımıza doğru insanlar cıkar😭❤️
İnşallah evet çok şükür. Amin inşallah ♥️ sıkma canını yeniden kanmamaya çalış sen de
Aynen engelleyeceğim hatta onu ❤️
Hakkında en iyisi en hayırlısı olsun ♥️
Senin de 🥺❤️
ıyyyy. sevgilim diyebiliyorsun hala.
Ayrıldım zaten bugün
o gurursuzlar aldatılsa yine affeder. güncelleme için diyorum
Aynen haklısın millet geniş olmuş bu çağdan tiksiniyorum
ne affetmesi sacini basini yolarim
:) yok artık.
Nasip