Ya çok net şunu fark ediyorum hem kendi annemde mesela hem de çevremde yaşı büyük olan 25-30 kız arkadaşlarımda hatta evli 40 yaşında kadınlarda bile. Mesela öğlen akşam buluşuyoruz ya telefonu en az bir kere mutlaka çalıyor ve araya nerdesin kimlesin filan soruyor. Açmazlarsa başkası arıyor merak edip. Mesela benim tek annem arar o da çok üstelemez yani. Hatta ben çok da haber vermem. Ben yurtdışında yıllarca tek yaşadım ya da benim gibi kız arkadaşlarım var o zaman haftada bir iki konuşuyorduk ve çok daha güvensiz uzak vs sonuçta ama aynı ev veya şehirde yaşayınca niye herkesin ailesi dk başı arıyor. Çok saçma değil mi.
Güncellemeler
+1 yıl
Kadınlara*
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yoo aileden aileye değişir. Beni dk başı aramazlar mesela. Dışarı çıkarken haber verir çıkarım. Akşam geç gelirsem bi merak edip ararlar naptın diye o kadar.
Benim de öyle.
E tamam bunun ülkeyle ne alakası var?
Yurtdışında yapmıyorlar bunu
Ben Türkiye'de yaşıyorum tatlım
Yok Turkiyede olmazmış da yurtdışında olurmuş da falan bunlar saçma sapan algılar sadece
Ne diyonn yurtdışına yok Türkiye’de var diyorum mal.
Hakaret ettiğine göre ergensin belli ki yazık :)
Kelimeye takılıp kastettiğim şeyi anlayamamışsın bile. Üzüldüm senin adına
Üzül hadi bye
Soru başlığında cevabı vermişsiniz aslında , Türkiyede olmanız yeterince tehdit ve tehlike sebebi hanımefendi
Kadınlar Arasnda olan cok saçma bisey bende hic sevmiyorum qereksiz samimiyetten başka bişey değil mutlu anında herkes yanında ama mutsuz olduqunda kimse olmuyor
Bizim ülkede herkes birini kontrol altına almak ister
Merak duygusu. Bide başına bir şey geldi mi korkusu
Saçma ama yapacak bir seu yok gibi