Özünde bir insanın niyeti iyiyse bunu nasıl anlarsın veya hissedersin?

Günaydınnnn...

Bu sabah erkenden gözlerimi aniden açtım; sağ sola dönsemde uyuyamadım... yoksa sizlerden biri benimi düşünüyor diye aklıma gelmedi değil. Bana harbiden iyi gelen yüreklere çok teşekkür ederim. Görsel olarak birbirimizi tanımasakta o çok uzaklarda ki her ne hangi sınavdan geçiyorsanız Allah'ım yardımcınız olsun. Herşeyin başı sağlık bunu sakın unutmayın olur mu.. 😊

Bugün günlerden neydiii dur bi bahimmm! Haa saliii 22 ağustosss 2023! Zaman nasıl da geciyo varyaa... tey yavrumm teyy teyy odeğilde iyice yaşlandım😝😂😂 ve buna rağmen 20 yaşında gözükmem hemcinlerimi uyuz etsede iyi varım bu hayatta. Sen olmasan bu dünyanın gidişatı nolur acabaaa...🤫😜🤔🧐🤓😂😂 (akıllarda merak konusu olmakta güzelll haydinn size fosur fosur uyumalar😅

Dünden kalan..
Dünden kalan..

Ne demişler "çalışmak, çalışmak, çalışmak!.. kendini depresyonluk halinde hissettiğin her an kendini işe ver ki, hayatından lezzet al çünkü SEN bu dünyaya gelmiş geçmiş en değerli varlıksın... (yolda yürürken gözler senin üzerindeyse, yanından geçenler sana m*l m*l baktığında poponu kaşı ve her haline şükret çünkü sen varyaa sennn Queen sn Queenn...(hee bide Queen moda olduu nereye baksan hastag queenn🤭😂😂😂

#dahaneyazmamıbekliyonebenededenebaybaydedememimiiii🤔😂😂😂 #ilaçyerinegününmotivasyonu #sinirlideğilimrahatolgevşeee🤪😂😂

Özünde bir insanın niyeti iyiyse bunu nasıl anlarsın veya hissedersin?