Aile & Toplum Arabanın sağ koltuğu kime ait? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Anamın Karımın Çocuğumun Metresimin Sağdan sağdan geliyorlar 🤣 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arabanın sağ koltuğu kime ait? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. Eşim tabi ki de 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. eşime aittirama eşimde ilk önce annemi buyur etmeli, annemde kabul etmemeliince nüans bu 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Eşe aittir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aaa modern insan ayol abi merhaba senden çok az var yazdım he 🤣 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Annem varken anneme, annem yokken karıma 1 0 Yorumla
bLackStar4141 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Babam 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Nereye gidiyon? Yorumla bLackStar4141 +1 yıl Beraber takılırız genelde. Yorumla Soran +1 yıl Benzini babaya doldurtma çarpılırseon 🤣 Yorumla bLackStar4141 +1 yıl 😂😂 Kendisi dolduruyor işi gereği gezdiği için. Yorumla Soran +1 yıl İnanayım mı? 🤣 Yorumla bLackStar4141 +1 yıl Evet 😂 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi benzini ben verdim bana karı bulcan diye yüklenir de o he 🤣 Yorumla bLackStar4141 +1 yıl Yok be babayla öyle şeyler konuşulmaz yaw :D Yorumla Soran +1 yıl Yavrum sen dalından kopmamışın daha bir kop öyle konuşalım Yorumla bLackStar4141 +1 yıl Her insan ve aile farklıdır.. Yorumla Soran +1 yıl Sen azını yokla bakim bir gün ne dicek 🤣 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. metres ne nan ((: o hiç bınmesin 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yiyenimin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eşim tabi ki de
eşime aittir
ama eşimde ilk önce annemi buyur etmeli, annemde kabul etmemeli
ince nüans bu
Eşe aittir
Aaa modern insan ayol abi merhaba senden çok az var yazdım he 🤣
Annem varken anneme, annem yokken karıma
Babam
Nereye gidiyon?
Beraber takılırız genelde.
Benzini babaya doldurtma çarpılırseon 🤣
😂😂 Kendisi dolduruyor işi gereği gezdiği için.
İnanayım mı? 🤣
Evet 😂
Şimdi benzini ben verdim bana karı bulcan diye yüklenir de o he 🤣
Yok be babayla öyle şeyler konuşulmaz yaw :D
Yavrum sen dalından kopmamışın daha bir kop öyle konuşalım
Her insan ve aile farklıdır..
Sen azını yokla bakim bir gün ne dicek 🤣
metres ne nan ((: o hiç bınmesin
Arabamın sağ koltuğu kedime ait 😂
bana
Kayınvalidemin tabiki
Boş 😄