Aile & Toplum Pijama partisine davet edildim, bu normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kankam hafta sonu pijama partisi yapacaz bizim evde sende gelsene dedi, ne yapmaliyim Güncellemeler+1 yıl Pijamam yok ama arkadaşım ben ayarlarım dedi Pijama partisine davet edildim, bu normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Normal xdvdfx bunu anormal görmen için mağra adamı olman lazım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne biliyim hiç davet edilmedim, bide tek erkek benim yani Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Tek erkek sensen sıkıntı rahatsız olduysan gitme Yorumla Soran +1 yıl Yakın arkadaşım ama kiramiyorum Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Erkek erkeğeyse olabilir kızlar varsa olmaz 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Hayır hepsi kız hiç erkek yok sadece beni çağırdılar Yorumla Yadelina +1 yıl Olmaz o zaman o kadar kız içinde ne yapican Yorumla Soran +1 yıl İşte bende onu anlamadım ne yapılır ki pijama partisinde Yorumla Yadelina +1 yıl Makyaj saç yapilir sohbet muhabbet dedikodu birşeyler yenir başka ne olcak Yorumla Soran +1 yıl Bakalım gidince görecem Yorumla Yadelina +1 yıl Merak mı uyandi hemen 😂 tavsiyem gitmemen ama Yorumla Soran +1 yıl Evet yani merak ettim :) neden gitmiyim? Bide çok ısrar etti arkadaşım kıramadım Yorumla Yadelina +1 yıl Hmm iyi sen bilirsin o kadar kızın içinde erkek garip olur. ama Yorumla Soran +1 yıl Valla çok ısrar etti arkadaşım Yorumla Yadelina +1 yıl Sen ısrar eden herkese gidiyon mu böyle deseler ki ısrar ediyorum kendini aşşağı at deseler Atican mi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya ne alakası var , kankam diyorum kıramam yani hem bende hep merak etmişimdir nasıl oluyor diye Yorumla Yadelina +1 yıl Hmm sen bilirsin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu havada pijama mı giyeceksiniz bir de 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çizgili olmasına dikkat et pijamanın Yorumla Soran +1 yıl Çizgili pijamam yok ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pijama partisine şortla gidilmez bak konsepte uymaz Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşım ben sana ayarlarım dedi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normal xdvdfx bunu anormal görmen için mağra adamı olman lazım
Ne biliyim hiç davet edilmedim, bide tek erkek benim yani
Tek erkek sensen sıkıntı rahatsız olduysan gitme
Yakın arkadaşım ama kiramiyorum
Erkek erkeğeyse olabilir kızlar varsa olmaz
Hayır hepsi kız hiç erkek yok sadece beni çağırdılar
Olmaz o zaman o kadar kız içinde ne yapican
İşte bende onu anlamadım ne yapılır ki pijama partisinde
Makyaj saç yapilir sohbet muhabbet dedikodu birşeyler yenir başka ne olcak
Bakalım gidince görecem
Merak mı uyandi hemen 😂 tavsiyem gitmemen ama
Evet yani merak ettim :) neden gitmiyim? Bide çok ısrar etti arkadaşım kıramadım
Hmm iyi sen bilirsin o kadar kızın içinde erkek garip olur. ama
Valla çok ısrar etti arkadaşım
Sen ısrar eden herkese gidiyon mu böyle deseler ki ısrar ediyorum kendini aşşağı at deseler Atican mi 😂
Hayır ya ne alakası var , kankam diyorum kıramam yani hem bende hep merak etmişimdir nasıl oluyor diye
Hmm sen bilirsin
Bu havada pijama mı giyeceksiniz bir de
Çizgili olmasına dikkat et pijamanın
Çizgili pijamam yok ki
Pijama partisine şortla gidilmez bak konsepte uymaz
Arkadaşım ben sana ayarlarım dedi
Normal
Hep kızlar olacak ama