Ayrılmak isteyen bendim ama şimdi çok pişmanım :( Allah rızası için bişey söyleyin!

3 yıllık ilişkimi bi anlık kararla bitirdim :( 9 ay olacak ayriyiz. bitirme sebebim çok az bulusuyorduk. elini bile zorla tutuyodum, bi yanaktan opucuk kondurmak istiyordum yok. olmaz askim, lutfen dedi, ilerde zamani gelince derdi. bende onu çok sevdigim için bisey soylemiyodum, ondan sonra bidaha zaten opmeye calismadim. el ele yuruyorduk bitek, insanlarin içinede çikmak itemiyordu toplum içine beimle, kimsenin bizi gormesini istemiyordu, o yuzden bulussak bile gizli gizli. beni çok seviyordu ama biliyorum, sevgisini hep hissetirdi. yok oyle bi kiz abi :( eglenilecek degil tam evlenilecek kiz yani, okadar masum ve guzel ki. onunla evlenme hayallri kurardik, evlenmek istiyordum ilerde. benden once kimse olmadi, birbirimizin ilk askiyiz zaten. neyse iste etrafimdaki insanlar, arkadaslarim ciktigi kizlarla bi el tutmadan, gizli gizli bulusmaktan daha fazlasini yapiyorlar, gezip eyleniyorlar. bende ozamanlari onlara özendim, ne bilim iste biseyler oldu :( sonra biraktim onu .

aradan 1 ay gecti, benim içim aciyodu, ama bir yandanda belki daha iyi olur hersey diy dusunuyordum. sonra bi kizla tanistim, yabanci bi kizla.çikmaya basladik, onu unutmak istiyordum zaten. kiz bana yaklasti, optu, ozaman ilk defa bi kizla opustum. sevdigimle yapamadigim seyleri o kizla yaptim. bi sure sonra baglandim o yabanci kiza, asik oldum gibi bisey oldu bilmiyorum. ama o sevdigim kizda hiç bizaman aklimdanda cikmadi. sevdigim kiza aci cektirmek icin gozerinin onunda o yabanci ciktigim kizla sarmas dolastim. ozaman iyi bi halt yaptigimi saniyordum ama simdi hersein farkindayim çok pismanim. o yabanci kiz sadece bi hevesti, kiz zaten benden once baska erkeklerle yatmis bir kizdi. bunu bile bile o kizla oldum. 2 hafta once o yabanci kizdan ayrilmak istedim, bi an dusundum kizdan tiksindim, zaten sevdigim kiz geliyo aklima. :( onu çok ozledim, simdi diyeceksiniz ki bosta kaldin o yuzden. hayir, o yabanci kiz beni birakmadi, ben biraktim cunku vicdanim rahat etmiyo. çok çektirdim sevdigim kiza :( simdi ona pisman oldugumu soylemek istiyorum, nasil bi mesaj yazsam, beni kabul etmeeyecek biliyorum. nasil yaklassam. ozur mu dilesem ne yapsam, direk barisalim demek olmazherhalde, siz olsaniz nasil yaklasirsiniz?
Ayrılmak isteyen bendim ama şimdi çok pişmanım :( Allah rızası için bişey söyleyin!