Güncellemeler
+1 yıl
Ya ben para seven kız sevmiyim diyim bu insanoğlu niye anlami anlamimki
Güncellemeler
+1 yıl
Benim halim vaktim yerinde ama insanlar için üzülüyorum. Keşke herkesin parası bol olsada herkes para için böyle şekilden şekile girmese vefa sevgi bilse... Para dışında birşeyle ilgilense
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Türkiye fakir bir ülke o yüzden kızlar genelde menfaat ilişkisi kuruyor gerçekten seven aşık olan da var ama bu devirde az
Hiç mi yok bu ülkede karakterini paraya satmayan ama rolde yapmayan sağlam kızlar
Gerçekten siz parası olan için hayat kolay zannediyorsunuz ya keşke sizin dediğiniz gibi olsa
Yani çok zor bulursun bulduğunda da güvenir misin bilmiyorum ben bile hemcinslerime güvenemez oldum çok havai davranıyorlar umursamazlar
Hemcimslerine söyle satılık gibi davranmasınlar satılık malın değeri ucuz olur... Genelde büyüklenenler satılık oluyorlar karakterleriyle beni asla etkileyemezler ve böylelerini 10 dolar vermem
Yani o zaman o kadın kişi ile değil mülkiyeti ile evleniyor. Bu da iğrenç ve aşağılık bir durumdur. İnsan neyi seviyorsa onunla evlenir...
Türkiye enflasyonu derinden hisseden ülkelerden biri olduğu için olabilir
Türkiye senin babanın kasaba sı değil ki bukadar küçülterek konuşuyorsun Türkiyede milyar dolarlık hacim faktörü var. Sizin gibiler e Türkiye küçülüyor imajı veriyorlar sebebi ise kaynaklar.. Türkiyenin nüfusu her geçen gün artmakta ve yönetimler genelde muhaliflerini kendileri belirler ve insanları algıyla para tutmaya yönlendirirler
Milyar dolarlık hacim olması refah seviyesine yükselten bir etken değil. GDP büyümesi her zaman doğru olan bir şey değil. Yanlış faiz politikası ve derin enflasyon Türkiye'yi ekonomik olarak ciddi sorunlara yöneltmiş durumda.
isviçre ve norveç’teki kızları nerede gördün aga her sey göründügü gibi degil
İsviçre ile Norvece gitme imkanım oldu gerek iş gerek tatil için dediğim gibi halim vaktim yerinde...
tamam da birkaç tane iyi iliski gördün gerçek ask gördün diye hepsi öyle olacak degil ki emin ol onlarda da menfaat iliskisi fazlasıyla vardır
Hayır yok
Bi Türk kızlarında var bu para sevdası sanırım zenginim diye bekar kalıcam veya yurtdışından bulucam beni gerçekten sevecek bir kızı
buradakilerden de zengin oldugunu çok belli etmeyerek seni seven birini bulabilirsin yurtdısındaki kişinin seni gerçekten seveceği ne malum
Yokkiii sosyal medyadan normal bir insan profilinde yazıyorum kızlar yazmıyor normal hayatta da param var diye kızlar yürüyor falan gerçekten param için sevilmek istemiyorum ben fakir olarak sevilmek istiyorum beni param sosyal statüm için değil benim için sevsin
Hem para düşkünü hem ahlaksız çirkefler hiç iyi oldukları bir yönleri yok haklısın
Çünkü çoğu Türk ailelerinde bunlar gelenek olmuş. Anne babasından nasıl görürse onu yapar. Veya aile buna zorlar Sırtını yaslayacak yer arıyolar
Aynen kanka tek dert para pul ya kahretsin
Yanlız çirkinleşiyorsunuz böyle yaparak hayatınız merkezin de para olmamalı sevgi kadir kıymet bilmek olmalı zaten para gelir ama bunlar gelmez
O sırada alnının teriyle okumaya çalışıp nasıl iyi bir kariyer yaparım diye düşünen ben.
Parayı hayatının merkezi amacı olarak görme ve para için insan seçme...
Ben mesleğimi yaparak nasıl daha çok kazanabilirim diye düşünürüm, zengin koca nasıl bulurum diye değil. Bunu yapan insanların neler yaşadıklarını çok iyi biliyorum. Neyseki beni çok iyi yetiştiren bilinçli bir annem var.
Eğer böyle düşünüyorsan ileride fazla paran olduğunda karakterin bukadar fazla paranın büyüsüne kapılıp bozulmaz genelde insanlar özellikle parayı hayatının merkezine koyan kişiler sonradan görme olduklarını için yüksek paralara kavuştuklarında artık ben çok güçlüyüm diğer insanlar zayıf benim param var gibi oldukça gereksiz bir düşünceye kapılıp kendilerini büyükleyebiliyorsun. Ben buna sonradan görme cahil zengini diyorum
Ben insanların kazandıkça gizlemesi taraftarıyım. Örneğin sosyal medyada sürekli araba direksiyonu atan insanlardan nefret ederim. Sen o parayı bir gün kaybedebilirsin. Para kazandıkça samimi ve mütevazi olan insanlara bayılıyorum.
ee onlarn parası bol kanka 😂😂😂😂
Para konuşmak ayıp bir şey kendini küçültme
ben konuşurum. andaval insanlar ayıp görğr
Karakterini karşımda çok küçültüyorsun hayatta senin gibi bir kızı hayatıma sokmam
sizin gibiler zaten iki yüzlüler hayatına sokmaktan öteye gitmez. iyi kandırırlar sen gibileri merak etme
Beni param için sevecek kadına 200 dolar verir hayatımdan öyle defederim ki birdaha yanıma gelmesin ha o parayı almayıp giderse + puan alır ha alıp gidersede - puan alır ama param gittiği için degil karakterine zihniyetine üzüldüğüm ve moralim bozulduğu için
bulursun artık seni böyle kaba saba sen olduğun için sevecek birini 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.
Para seven kız dünyanın en güzel kızıda olsa bana ter kokan dişleri sarı ve yamuk yanağının yanında koca ben olan ve hafif sakalları olan kadın gibi gelir
bir bilsen ne kadar umuryos kızların şu saçma düşüncelerini. hem yalnız hem parasız olduğun da çok belli. hadi sana mutluluklar. fakir bir kız bul. Bir tek onlar paraya değer vermez.
umursuyor olacaktı. neyse
Parasız olur mj ya
Para konuşmak çirkin bir şey
Görmemişlikten