Bir şey diycem de cidden nasıl yapıyorsunuz ki anlamıyorum arkadaş. Hadi ben onları da geçtim kızlar siz neden hadi bunu yapıyorsunuz ki anlamıyorum. Ha şu var tamam bazılarıınz baba sevgisi eksikliği yaşıyorsunuz ondan dolayı buna başvuruyorsunuz da lütfen yani azcık kafanızı kullanın o adam asla sizin babanız olmayacak. Ben daha 20 lerimdeyim ama ha sevgilim de var ama olmasaydı da ben mesela gidip benden 5 yaş küçük biriyle bile zor olurum 15-20 yaş ne demek arkadaş benim aklım hayalim almıyor açıkçası. Ben zaten bu kişilerin üzgünüm ama aşk evliliği de yaptığını falan düşünmüyorum ha büyük ihtimalle o düşündüğünüz şey için ya da o değilse çocuk istiyor diye bir yola başvuruyorlar. Onlara çok kızamıyorum açıkçası ama diğerleri için bir şey diyemiyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
dostum k. bakma çıtırlar bize bakıyor daha çok durum maalesef böyle :D
Abicim sen 25 sin
31 im kardeşim benim
Haa ben bunu hoş bulmuyorum dediğim gibi ama siz bilirsiniz. Etik değil bana göre
neden etik olmasın dostum kızların yönelimi daha çok bu şekilde emin olabilirsin net bir gözlem :D
Bana göre değil. Her kız böyle değil ayrıca onu bir diyeyim ama ben uçuk yaş farkını normal bulmuyorum. Pedofili gibi bana göre bir bakıma
18 den büyükse öyle degil ne alakası var çok yanlış bir yorum. her kız mı bilmem bir çok kız ama ben öyle gözlemledm
Dediğim gibi etik falan değil ki hoş da bulmuyorum gerisi size kalmış
dostum sende 30 yaşına geldiginde hala çıtırlara ilgi duyacaksın erkek dogası böyle :D seni anlıyorum sen beni ilerde anlıcaksın woefplfl ve kızlar o zaman şimdikinden daha çok ilgi duyacaklar sana
Ne alaka abi zaten bu kafayı da anlamıyorum. Bütün erkekler şöyledir böyledir gibimsi. Benim sevdiğim bir kadın var zaten ve onu seviyorum. Benim olayım budur tabi sizi bilemem
sende ne agrasif konuşuyosun bişe anlatıyorum sana burada insan dogasıyla ilgili
Katılmıyorum sana olan bu gerisi de sana kalmış
neye katımıyosun hayatım ben gözlenebilir bir durumdan bahsediyorum. bir konuda fikir alışverişi yapmıyoruz ki
Bu soruyu soran kişi sevgilim var demiş ama yüksek ihtimal sevgilisi yok ve bu durum zoruna gidiyor.
onu da bilerek belirttim işte sizin gibiler yüzünden. Sevgilim de açık açık var umarım rahatladın. Her şeye bir şey bulmayın
Sizin gibiler yüzünden derken yerini bil de konuş kardeşim.
Ben gayet normal sordum ha bunu savunuyorsan da sende benim için aynısın. Anladın?
Ben birşeyi savunmuyorum ama bu durumda senin zoruna gidiyor. Sevgilin varmış madem ona sahip çık. Diğerleri seni ilgilendirmesin.
Yok aga yok işte bu siteden nefret ediyorum ne desem ne oluyor. Diğerleri ne abi bir kere azcık medeni ol. Zaten szin gibilerden bunu beklemem de saçma ama neyse... Pedofili bana göre ve ben bunu soru sorarak belirttim. O kızların büyük çoğu baba sevgisi eksikliği çekiyor ve bunu kullanan da var ve bana göre iğrenç gerisi de size kalmış
Bak şimdi iki reşit insanın ilişkisine pedofili diyemezsin ki bu yasalarda da pedafofili olarak geçmez. Öncelikle cehaleti bir kenara bırakın ve hayatı akışında yaşayın.
Açık açık söyle ben biliyorum yarın yasa gelse 15 yaşının üstündeki kızları reşit saysalar siz onlarla da olursunuz ki. Olay bu size göre
Hala cahil cahil konuşuyorsun bak benim terbiyemi bozma.
Aaaa nolduu olgundunuz ama beyefendi sözde... Neyse sizin olgunluğunuz işte bu kadar ama maalesef bazı kardeşlerimiz bilmiyor...
Sen hastasın hemde psikolojik hasta. Hayatta bir kızın elini bile tutamamış ve bir kızla bile merhabalaşamamış birisisin.
Yoo yemin bile ederim sevgilim de var ama dediklerimin doğru olduğunu sen de biliyorsun. Ben senin üstüne gitme niyetinde de değildim. Kendi ettiklerin bu soruda ortaya çıkınca üstüme geldin ama ters tepki aldın üzgünüm böylesin amcacım
Sn beni tanıyormusun da böyle konuşuyorsun?
Sence soruda verdiğin cevaplardan belli değil mi? Eğer böyle biri olmasaydın bana böyle saldırmazdın direkt. Ben sadece gördüğüm bir şeyi dile getirdim ama senin ne olduğun ortaya çıktı
Kardeşim bak benim yaş sınırım 6. 32 yaşında bir adamım ben ve 6 yaştan fazla düşük birisiyle konuşmam. Ama iki reşit insanın ilişkisine karışman da haddin değil.
Tamam bende görüşümü söylüyorum bana göre etik ve hoş değil. Zaten 35-40 yaşında birisiyle olan 18 yaşında kız olgun falan değildir bana göre ve o erkek onu kullanır.
Şerefsizlik
Fazla net oldu
Pedofil pislikler
pedofili kısmı tartışılır ama iğrenç bence
Neden tartışılır?
Pedofili 18 yaş altıyla olunca deniyor çünkü ama şunu da net diyorum yarın deseler 15 yaşının üzerindeki kızlar yetişkin sayılacak diye bunlar 15 yaşındaki ile de olur. Benim anlatmak istediğim zihniyet bu
tersi de çok
Yok %5 i etmez diye düşünüyorum bunun
bana çok denk geldi
İlginç ama asla bunun %i etmez netim
%5