Düğünlerdeki tuvalet niye bu kadar pis?

Yazsam satırlar yazarım da bugün midem hassas. Ulan oraya girip bosaltım yapıp çıkacağız. Allahtan yıllardır gitmiyorum da. Kadınlar zannettiğiniz kadar da temiz değiller. Ulan gaza geldim anlatıcam o düğünler 3. Sınıf yerde ise hele ki annesini/kaynanasına tuvaletini yaptıranlar. Küçük oğlunu sokup kapı açık ayakta tuvaletimi yaptırıyorlar kapak sapsarı. Hele bunun bir üst seviyesini gördüm tuvalete sokmuş kabinin içinde kapı açık oğlunu pet şişeye işetiyor ve tuvalette taaa fizana kadar da sıra var. Hadı bunları geçiyorum daha kötüsü tuvaletin üstüne çıkıp çömelip ayak izi ve cis yapanları dolu. Hiç mide yok valla. Yer tuvaleti varsa hep yerlere çöplere kanlı ped atıyorlar yer tuvaletini tıkıyorlar üstüne isemeye devam edip çiş havuzuna döndürüyorlar.. yerler peçete aynalar ruj izi sıra zaten var dedikodu yapanlar say say bitmez. Midem bulanıyor ulan
Güncellemeler
+1 yıl
Sigara kokusunu unutmuşum. Üstüne saç kurutma makinesi varsa a-mlarına bile tutuyorlar onu.. dedikodu selfie her pok püsür isler var burada. Bu tarz şeyleri bi 2012 yılında otelde 2014 yılında düğünde ve 2017 de bir düğünde yaşamıstm. Daha gitmedim. Gitmem.
Güncellemeler
+1 yıl
Osuruk kokusunu unutmuşum.
Düğünlerdeki tuvalet niye bu kadar pis?