Aile & Toplum Bunaltıcı sıcaklarda serinlemek için yapılabilecek en güzel aktivite nedir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Kafanı bulduğun her su birikintisine sokmak 😂 Evde, kendi çabalarınla serinlemek 😀 Halı yıkamak 😄 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bunaltıcı sıcaklarda serinlemek için yapılabilecek en güzel aktivite nedir? Cevapla Nedir Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aa halı yıkamak favorim 😄 yıllar yıllar oldu foşur foşur halı yıkamayalı. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu yaparken de şapka takmak şart yalnız😄serinleyelim derken sıcak çarpması yaşamayalım🤦♀️ Yorumla
ecevns Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Havuza giderim evde isem klima var 7/24 kış gibi 2 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evde sık sık baş yıkama ya da düş alma. Yalnızsam daha rahat. 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Klima altında ayakları uzatıp oturup soğuk bira içmek 1 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Soğuk şeyler içmekBuzdolabının içine kafanı sokabilirsin 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. ayakları serin tutmak 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Cevaplarında aşırı ciddiyet seziyorum 🙄 Yorumla
RıdvanÇelik53 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Fakirin hayali bile fakirce :( 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Deniz de bir su birikintisi sonuçta 😀büyük düşün, büyük yaşa genç. Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kafamı önce ıslatıp sonra buzluğa daldırıyorum 3 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Halı yıkamak evde kendi halinde serinlemek 1 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Klimanın karşısında uzanmak şu an da yaptigim gibi 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Soğuk duş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl En nefret ettiğim şey 🤦♀️ Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Bir söğüt ağacı bulup gölgesinde uyumak 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Söğüt ağacı çok fazla yaprak ve pölen döker😀tavsiye etmem Yorumla Gamiyarass +1 yıl Yaprak dökmez beyaz polen döker, ozaman ceviz ağacı diyeyim gölgeside koyu olur😉 Yorumla Soran +1 yıl O olur evet. Doğal bi kokusu oluyo ceviz yapraklarının mis gibi😀 Yorumla Gamiyarass +1 yıl Aynen öyle Yorumla Gamiyarass +1 yıl Ben buldum bir tane gel sende Yorumla Gamiyarass +1 yıl Resimde paylasilmiyor yorumda ☺️ Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. el yüz ense yıkamaktan başkası yalan ((: 1 0 Yorumla
ZamannnYolcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 94% +1 yıl Ayy inşallah seneye böyle olmaz ya 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yüzmek tabi ki vangölü nimetinden yararlanmak... 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı. Benim gibi şelalenin altına girmek jdjdj 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,9b cevap paylaştı. Denize girmek 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Klima 0 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı. Denize gitmek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Aa halı yıkamak favorim 😄 yıllar yıllar oldu foşur foşur halı yıkamayalı.
Onu yaparken de şapka takmak şart yalnız😄serinleyelim derken sıcak çarpması yaşamayalım🤦♀️
Havuza giderim evde isem klima var 7/24 kış gibi
Evde sık sık baş yıkama ya da düş alma. Yalnızsam daha rahat.
Klima altında ayakları uzatıp oturup soğuk bira içmek
Soğuk şeyler içmek
Buzdolabının içine kafanı sokabilirsin
ayakları serin tutmak
Cevaplarında aşırı ciddiyet seziyorum 🙄
Fakirin hayali bile fakirce :(
Deniz de bir su birikintisi sonuçta 😀büyük düşün, büyük yaşa genç.
Kafamı önce ıslatıp sonra buzluğa daldırıyorum
Halı yıkamak evde kendi halinde serinlemek
varile girmek :D
Klimanın karşısında uzanmak şu an da yaptigim gibi
Halı yıkamak😀
Kesinlikle A :D :D
Soğuk duş
En nefret ettiğim şey 🤦♀️
Halı yıkayıp suyu üstüme tutmak ☺️😂
Bir söğüt ağacı bulup gölgesinde uyumak
Söğüt ağacı çok fazla yaprak ve pölen döker😀tavsiye etmem
Yaprak dökmez beyaz polen döker, ozaman ceviz ağacı diyeyim gölgeside koyu olur😉
O olur evet. Doğal bi kokusu oluyo ceviz yapraklarının mis gibi😀
Aynen öyle
Ben buldum bir tane gel sende
Resimde paylasilmiyor yorumda ☺️
el yüz ense yıkamaktan başkası yalan ((:
Ayy inşallah seneye böyle olmaz ya
Yüzmek tabi ki vangölü nimetinden yararlanmak...
Benim gibi şelalenin altına girmek jdjdj
Klimanın altında oturmak
Klimanın dibinden ayrılmamak
Halı yıka
Denize girmek
Klima
Yıkanmak
bir şey yapmiyorum
Denize gitmek
klima :D