Kız profiliyle abidik gubidik tiksinç sorular soruyorlar ve cevap bekliyorlar. Avucunuzu yalarsınız çok yazık.

Kız profiliyle abidik gubidik tiksinç sorular soruyorlar ve cevap bekliyorlar. Avucunuzu yalarsınız çok yazık.

ilk örneği bari başlangıç seviyesinde basit bişi tut da bu kadar belli etme :D hem muhabbete bak, ne dersin ne yaparsın sohbeti nedir allesen :D
Harbi ya 😄
dilimiz tutuldu, ne denir buna bilemem ama ne yapacağımız belli; ENGEL :D
Yok anam bitmiyorlar 😂
Abazada üst beyin çalışmadığı için zeki olma ihtimalleri yok. Zeki olsalar mavi olmayı tercih edip adam akıllı konuşur
Mavi olarak bir şey elde edemeyeceklerini anlamış olmalılar..
Cevap
5Cevap
Biliyorum bu üyeyi hikayeler_gerçek adı..@KizlarSoruyor a attım kapatmamıs hesabı daha
Biz bunlara küfür etsek anında IP ban yeriz, bunlara hiçbir şey yapılmıyor nedense. 😑
Merhaba,
Söz konusu üye incelendi ve hesabı iptal edildi.
Yorumlarımdan biri kaldırılmış ama olsun, bu mutluluk bize yeter. Zafer bizim ❤️
❤️❤️💗❤️💗
O değil de bunlar sayesinde bizim kıymetimizi anlayacaklar. 😅😅😅
Hepinizin aynı olduğu gerçeği 💀💀💀💀
Sırf şu genelleme yüzünden bana da bu cevap hakkı doğuyor; sen normal olsaydın da hepsini tanımasaydın.
Çünkü beni tanımadan bu yorumu yaparak günahıma giyiyorsun.
Önyargılarımda asla yanılmadım. Asla...
Klasik ergen tavırları. Pişman etmeyi en sevdiğim insan tipidir. O surat ifadeleri çok güzel oluyor. 😅
Şimdiye kadar pişman olmadım. Klasik manipülatör tavırları. 🤡🤡 Maskeniz düştüğünüzde ortaya çıkan kibriniz çok komik
Düştüğünde*
Kibirle işim yok çok şükür.
Bunları bilemem ama bir şeyden çok eminim
Neymiş o?
Bir yere yazmıştım oradan kopyaladım. Karışık olabilir. Saçmalamışsın falan diyeceksin belki. Bunları sana yazmadım bu arada yanlış anlaşılmasın. Sadece eminim bunlardan.
Hep kendini haklı çıkarıp ona yükleniyorsun. Açıklama bekliyor ama sürekli konu değiştirmeye çalışıyorsun.
Kendini diğer erkeklerden farklı gösterip kokun çıktığında savunmaya geçiyorsun.
Hassas olduğu konularda bile bile kalbini kırıyorsun ve özür dileyip hemen affetmesini bekliyorsun.
Karşı tarafın isteklerine önem vermiyorsun, yalnızca kendi uçkurunu ve menfaatini düşünüyorsun.
Hayalini ona çok görüp başkasının üzerinde deniyorsun. Çünkü o bunu hak etmiyor.
Bu konuda ona nispet yapıyorsun.
Özellikle son 4'ü.
Siz anlayamazsınız tabi.. 😂
Sen sadece konuşmuş olmak için konuşuyorsun ablacım.
Bilip bilmeden konuşma. Ayrıca yaşadığım sıkıntıları küçümsemeye hakkın yok!
Aranıza girdim ama ikinizin tavrı da yanlış. Gizli kardeşim bu andavallar yüzünden maalesef ki tam tersine bütün toplumda böyle bir genelleme algı oluştu erkekler şöyle böyle diye herkes korkuyor. Ama sana da gelirsek @xcuck gerçekten şu genelleme çok kötü herkes her erkek diyeyim özellikle aynı karaktere sahip değildir. He gerçekten nitmiyorlar dediğiniz için bişey diyemiyorum çünkü benim sevgilim olduğu zaman da başına böyle bişey gelmişti kardeşim kaynıyor ortalık 🙄🙄
Bunlardan kurtulamıyoruz sjsjsjjs
Çoğalıp duruyorlar
Çok tiksinç
Son derece hem de
Ulan arkadaş ne aptallar var gerçekten yaa🙄
Zekasızlık örneği
asalaklar
Benim gibi açık olsunlar demi 😄
Siz değil misiniz
Ucuz objeler de öyle.
Tamam
Çok var