Abimle altlı üstlü kalıyorum o yüzden.. taşınmaya taşınırım ama 18 yıldır bu bina dayım, artı çevreye alıştım ve abimin inşallah gideceği günü iple bekliyorum.. Babamla zaten anlaşamıyorum.. Bir tek Annem var, oda haftaya geliyor 😞
Yemin ederim.. hep yanında oldum, düşene tekme vurulmaz tuba dedim, 4 yıldır eşine canımı veriyorum ama huyu suyu çok kaba ve iğrenç.. kalbi temiz mi onu bile kestiremiyorum artık
Eşi çok çok kirli, abim banyo etmez anca yemek yerler başka işe yaramayan tipler ikiside. Egoist ve benciller ama allah işte, çocukların da da piskolojik hastalık çıktı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben memnun değilim
Ancak cahiller bir de tuzu kuru zengin bebeler memnundurlar
Kendim mutluyum kendime ama etkenler mutsuz 😞 ediyor
burada 1 gönderme sezdim aslinda
Evet 👍
Yanliz sin onun gondermesi:)
Hayır
Nasıl hayır neden kemim mutluyum kendime dedin tek oldugunu vurguladın ozman
Abimle altlı üstlü kalıyorum o yüzden.. taşınmaya taşınırım ama 18 yıldır bu bina dayım, artı çevreye alıştım ve abimin inşallah gideceği günü iple bekliyorum.. Babamla zaten anlaşamıyorum.. Bir tek Annem var, oda haftaya geliyor 😞
:( zor bi durum ama düzelir zamnla
Babamın durumu felaket iyi ama bir kuruş vermez, redbull kola herşeye karışan bir tip ve çok eski kafalı 🧐, o yüzden Annemle böyle yaşamaya razıyım
Ozman sevgilim varsa kaçır onla evlen
Düzelmez asla çünkü abim çok manyak birisi, babam ise taş devrinde yaşayan bir insan. Mal mülk herşeye sahip ama vicdan yoksunu
Babamı şimdi arasam ne halin varsa gör der
Abimi yola getirecek biri lazım babaninda
Annem ise benim herşeyim:/ mükemmel ötesi bir Annem var şükürler olsun
Annemin ellerinden op yerime anemin dedim çünkü bütün analar candır
Abim evli kapım kapalı ama onu görmek dahi istemiyorum:/
Annem♥️♥️♥️
Sebep ne peki
Tabi ozel diyilse
Bildiğin manyak
:) her eve lazim aslında:)
Sevgilin var mı
Yemin ederim.. hep yanında oldum, düşene tekme vurulmaz tuba dedim, 4 yıldır eşine canımı veriyorum ama huyu suyu çok kaba ve iğrenç.. kalbi temiz mi onu bile kestiremiyorum artık
Senin sevgilin var mı
Eşi çok çok kirli, abim banyo etmez anca yemek yerler başka işe yaramayan tipler ikiside. Egoist ve benciller ama allah işte, çocukların da da piskolojik hastalık çıktı
Normal öyle bi ortamda yetişiyorlar ne bekliyo bilirsin ki cocuktan
Öyle. Sevgilim yok ama olmasın da.. İnsanlar kötü.. Kimseye bu saaten sonra güvenim kalmadı
Ben istiyorum seni tanımak cidiyim güven meselesine gelince zamanla diye bilirim
Yok sağol
Sorun yok tanışmak istedim sadece
Bu arada herkesin ailevi sorunu var benimde vardır ama. senin baya buyuknsorunun
Sağol ama gerek yok
Biriyle gerek olduğu için komusmasin gerek duymaya bilirsin o başka bisi tabiki istemeye bilirsin bunda saygı duyarım
Bu bebiş kimin çok tatli
Vodafone iyi beğeniyorum
Benim tercihim turcell
Hattımdan da hayatımdan da memnun
👏👏👏
Gayet memnunum çok şükür