Ya bir yazı çok uzun ama ben çeviremiyorum translate donuyor telefon mal gibi, bunu çevirir misiniz plis çok mutlu olurum👇
Osama bin laden is a person who has waged war and harmed the United States, the greatest enemy of Islam, with his own means for the last 100 years. He didn't think about the end, and he opened the war. The people of the United States are not innocent people, they pay taxes to Israel so that Israel will burn the al-Aqsa Mosque and kill Muslims, and to the United States. They deserved it. They deserve it.
The United States has harmed Muslims, Osama Bin Laden has harmed the United States.
Osama bin laden did jihad, as every Muslim man should do. He fought against the unbelievers. And I believe that from the moment he died, he went to heaven, 7 floors above the sky...☁️ angels greeted him, they said, "hello to you!"🧚♀️
The government of Saudi Arabia, a friend of the United States, stripped him of citizenship, leaving him stateless. He left his family behind. The whole West became an enemy to him, they did everything to make him look bad. He did not care about all this, he only cared about Allah... and now he is with Allah, he has did jihad, with his head held high... he has gone to the real life... he has done his duty and gone… ☁️☀️👼👳♂️🌙☪️🍯🥛🌈🤍
As Muslims, we remember Osama bin Laden with respect, who did more than his best, and we also say that we will not abandon the cause of Islam. Whether it's small or big, every damage we do to the devil USA makes us happy. As Muslims, we celebrate September 11th as a holiday every year. We will do even more. We will defeat the demons. Allah is with us.
Remember this, O People of the United States of America! You haven't killed all the Muslims yet.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Usame bin ladin 100 yıldır İslam'ın en büyük düşmanı ABD'ye kendi imkanlarıyla savaş açmış ve zarar vermiş bir kişidir. Sonunu düşünmedi ve savaşı açtı. ABD halkı masum insanlar değil, İsrail Mescid-i Aksa'yı yakıp Müslümanları öldürsün diye İsrail'e ve ABD'ye vergi ödüyor. Bunu hak ettiler. Bunu hak ediyorlar. ABD Müslümanlara zarar verdi, Usame Bin Ladin ABD'ye zarar verdi. Usame bin ladin, her Müslüman erkeğin yapması gerektiği gibi cihat etti. Kafirlere karşı savaştı. Ve inanıyorum ki öldüğü andan itibaren gökten 7 kat yüksekte cennete gitti...☁️ melekler onu selamladı, "selam sana!" dediler
ABD'nin dostu Suudi Arabistan hükümeti onu vatandaşlıktan çıkardı ve vatansız bıraktı. Ailesini geride bıraktı. Bütün Batı ona düşman oldu, onu kötü göstermek için her şeyi yaptılar. Bütün bunlara aldırış etmemiş, sadece Allah'ı umursamış... ve artık Allah'la beraber olmuş, cihat etmiş, başı dik... gerçek hayata yönelmiş... işini yapmış... görevi yapıp gitti... Müslümanlar olarak elinden gelenin fazlasını yapan Usame bin Ladin'i saygıyla anıyor, İslam davasından vazgeçmeyeceğimizi de söylüyoruz. Küçük büyük fark etmez şeytan ABD'ye verdiğimiz her zarar bizi sevindiriyor. Müslümanlar olarak her yıl 11 Eylül'ü bayram olarak kutlarız. Daha da fazlasını yapacağız. Şeytanları yeneceğiz. Allah bizimledir.
Bunu unutmayın, Ey Amerika Birleşik Devletleri Halkı! Henüz bütün Müslümanları öldürmedin.
Çok teşekkür ederim ☺️☺️☺️
Rica ederim
Yani bunu yazan baya baya terörist adamı destekliyor
Orasına ben karışmam 😁 kimine göre Terörist kimine göre mücahit
Evet bunu yazana göre mücahid sanırım 😂
Bana göre de terörist değil... sonuçta durduk yerde birsey yapmadı bu adam ta ki ABD islam topraklarına girene kadar
Yorum yapamam, o konularda pek bilgi sahibi değilim. Bu yazıyı yazan bir de tehdit etmiş ABD’lileri “Bunu unutmayın, Ey Amerika Birleşik Devletleri Halkı! Henüz bütün Müslümanları öldürmediniz” diye. Bu bir suç değil mi? 🤔
Yok bee niye suç olsun... yani şahsım adına savaşın bence uzaktan yakından kimseye ugramamasini temenni edebilirim
Usame bin ladin 100 yıldır İslam'ın en büyük düşmanı ABD'ye kendi imkanlarıyla savaş açmış ve zarar vermiş bir kişidir. Sonunu düşünmedi ve savaşı açtı. ABD halkı masum insanlar değil, İsrail Mescid-i Aksa'yı yakıp Müslümanları öldürsün diye İsrail'e ve ABD'ye vergi ödüyor. Bunu hak ettiler. Bunu hak ediyorlar. ABD Müslümanlara zarar verdi, Usame Bin Ladin ABD'ye zarar verdi. Usame bin ladin, her Müslüman erkeğin yapması gerektiği gibi cihat etti. Kafirlere karşı savaştı. Ve inanıyorum ki öldüğü andan itibaren cennete gitti, gökten 7 kat yukarıda... melekler onu selamladı, "selam sana!" dediler. ABD'nin dostu Suudi Arabistan hükümeti onu vatandaşlıktan çıkardı ve vatansız bıraktı. Ailesini geride bıraktı. Bütün Batı ona düşman oldu, onu kötü göstermek için her şeyi yaptılar. Bütün bunlara aldırış etmemiş, sadece Allah'ı umursamış... ve artık Allah'la beraber olmuş, cihat etmiş, başı dik... gerçek hayata yönelmiş... işini yapmış... görev ve gitti… Müslümanlar olarak elinden gelenin fazlasını yapan Usame bin Ladin'i saygıyla anıyor, İslam davasından vazgeçmeyeceğimizi de söylüyoruz. Küçük büyük fark etmez şeytan ABD'ye verdiğimiz her zarar bizi sevindiriyor. Müslümanlar olarak her yıl 11 Eylül'ü bayram olarak kutlarız. Daha da fazlasını yapacağız. Şeytanları yeneceğiz. Allah bizimledir. Bunu unutmayın, Ey Amerika Birleşik Devletleri Halkı! Henüz bütün Müslümanları öldürmedin.