Kısasa kısas olarwk engelleyen erkek engeli açar mı ama o fazla u umursamaz ve egolu dua edin de açıp arasınnnnnnn baya morelim bozuldu onun İÇİN arkadaşlarıyla falan muhattap oluyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap verinnnnn
Birbirimizle sürekli dalga geçtiğimiz bi exim var beni engelledi en son laf atısımda ama öncesinde bende engellemiştim ç?
Sütten ağzımız yandı yogurdu üfleyerek yiyoruz artık 😂 sağlam bir kere bı üzül bunların geçici yalanlardan ibaret şeyler olduğunu daha da iyi anlicaksin
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Birbirimizle sürekli dalga geçtiğimiz bi exim var beni engelledi en son laf atısımda ama öncesinde bende engellemiştim ç?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çucukça hareketleri var. engelle sende onu
Baya ama İŞTE seviyorum sonra gelip kendini hatırlatıyor bi şekilde sanıeım yapar yine diye düşünüyorum
Boşluğa duscek bir insansa evet ama karı kız ortamı falan varsa eksikliğine de hissetmez ve yazmaz büyük ihtimal
Bilmiyorum Kİ offfff offff
Dediğin gibi egoluysa da burnu düşse almaz yerden zor ysni sana yazması unutmaya çalışmakla bir iyilik yapabilirsin kendine
Açıkçası unutmak istemiyorum çünkü onu harbiden seviyorum başka numaradan arasam umursmaz bile onu istiyorum ben ya ama engellemek çok aşagılık biley
Engellemis ama hala konuşmak ve ya konuşmak istemek kendine olan saygini kaybetmek demek bence
Hsklısın açarsa arimmi engeli
Kusura bakma Kanka ama çok üzülürsünüz siz bu kafayla sonra suçlu da biz erkekler oluruz sen aramak istiyosun zaten ara ben bişey diyemem 😂
Ama seviyorum knkkkkklll of offfff olmuyo
Niye olmuyo kolun mu eksildi nefes mı alamiyosun oldun mu gayst de yasiyosun 😂
Çok hayal kurdum onla ilgili ya bi sn evleniriz sandım aq umut verdi bilmiyorum
Sütten ağzımız yandı yogurdu üfleyerek yiyoruz artık 😂 sağlam bir kere bı üzül bunların geçici yalanlardan ibaret şeyler olduğunu daha da iyi anlicaksin
Tam benlik gibiydi bulşmaya çağırdım en son sonra çat engel
Bana hayır dedin çok çok yakışıklı herhalde beyefendi ebjwjajwjw ya da bizde iş yok 😂😂
İnan öyle değil baya çirkin hatta ama konuşması insanı hayran bırakıyor öyle diyim
Burcu akrep kesin 😂😂😂
Mart ayında doğmuş ne oluyo bilmiyorum
Romantik fslan diyor aq kesinlikle öyle biri değil
Semt çocuğu kesin 😂
Tıp okuyor tek tutunabilecek dalı o egosu ondan fazla
Sal mı diyosun başka manita bılcaz artık
Kattiyrn aramaz ama belki engel açar dedim ama onu da açmaz karaktersiz baya açıklama yap dedim onu bile yapmadı aq terbiyesi
Direk manita değil de insan tanımaj olarak bakarsan olaya daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsin
Biraz hayat okulu okusa keşke 😂 egoya değil de başka şeylere sahip olabilir belkide
Allah belasını versin de arasın beni artık aa
😂 ne diyimki sana artık arasın mutlu olun dicek bişey bırakmadın
Dnmsmssnnssm He ya olurum valla
oldun şu an 😂
Namsnssnmssn beni bi numara aradı açmıyor 50 defa aradım mk o mu acaba ama oysa kendi hesabından arar püğ
Şizofrene de bağlamışız durumlar iyi değil sende 😂
Harbi değil okul başlasında manita bulalım artık kendimize gelelim nsmsmssm
Okul başlamadan bulunmuyor 😂 dimii
evet maalmsössnsmsn
Senin foton niye Garp bu kadar üyü masası mı o
Hshahahahhahahah bulmasN ne olcak
Unutmam İÇİN bulmam lazım sonradan şutlarım onu
Hayat bizi böyle oc yaptı İŞTE
Yas 23 değil dimi
21 yanlıs yazdım sanırım
Düzeltilmiyir herhalde dimi
Sanırım