Aile & Toplum Yalnızlığınıza ne iyi geliyor, neler yapıyorsunuz? kara3949 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Yalnızlığınıza ne iyi geliyor neler yapıyorsunuzYalnızlıktan canım sıkılıyor Yalnızlığınıza ne iyi geliyor, neler yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. sigara geliyor 1 0 Yorumla
Lidyacel Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl İşime odaklanmak genelde diğer şeyleri unutturuyor. Alkol almamak yalnızlığa sarmamak için iyi bi yol yoksa bilinçaltı yokluyor 1 0 Yorumla
günselll Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. ona da alışılıyor. en doğrusu beklentileri düşük tutmak 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kalamıyorum ki. Şimdi arkadaş geldi , ışığı açık görünce kahve içmeye gelmiş 🤦🏽♂️ 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kahve kitap film yüzmek 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yalnız değilim. Kalabalıktan bunalıyorum.. 1 0 Yorumla
Duru_Damla Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yalnızlık çoğu zaman başlı başına iyi bir şey zaten. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Spor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sigara geliyor
İşime odaklanmak genelde diğer şeyleri unutturuyor. Alkol almamak yalnızlığa sarmamak için iyi bi yol yoksa bilinçaltı yokluyor
ona da alışılıyor. en doğrusu beklentileri düşük tutmak
Kalamıyorum ki.
Şimdi arkadaş geldi , ışığı açık görünce kahve içmeye gelmiş 🤦🏽♂️
Kahve kitap film yüzmek
Konuşmak sohbet etmek
Yalnız değilim. Kalabalıktan bunalıyorum..
Yalnızlık çoğu zaman başlı başına iyi bir şey zaten.
Uzanıp zamanın geçmesini bekliyorum:(
Sessizlik
Spor
Müzik spor TV
Uyku hapı iciyom