Ailem sıkıntılı bence?

Ailem büyük bir sıkıntı. Her akşam annem geliyor evde bağırıp çağırıyor. Dün de kavga ettik eve geldi sadece banyoyu yıkamadık diye 4 saat konuştu yemek yapmicam dedi halbuki yapmıştım özür diledik haklısın dedik. en sonun da dayanamadım ben de konuştum. beni tehdit falan etti baya tekmeleye başladı. Telefonuma el koymaya çalıştı. Ben aldım dedi ama sahip olduğum hiç bir şeyi o almadı. Kaç yıl zie hizmet ettim dedi ama kaç yıl o başka illere gezmeye giderken ben işte mesai ye kalıp 9 da 10 eve gelip kardeşime babama yemek yapıyordum 12 de paydos ediyordum. Diyor hastane de sürünüyorum. Onlar sayesin de kanser oldum. Diyor nişanlına mı güveniyorsun? Hayır kendi parama kendi gücüme güveniyorum dedim. Çocukluktan beri böyleydi tehdit ede ede beni kontrol etti. Şimdi beni kontrol edemiyorum sinirleri bozuluyor. Babamın kartından başka adama telefon aldı o para vermedi benim biriktirdiğim paradan aldı. Sık sık konuşuyorlar. Nişan yaptım evleniyorum çeyiz dizdim ailemden para almadım. Nişan yaptım almadım. Sadece al kuzum harçlık olsun diye 2 bin lira vermişti. Onu da geri aldı. Of of. Ne yapayım?

Ailem sıkıntılı bence?