Aile & Toplum 52 rakamının manası nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Cinsel bişey galiba kız arkadaşlarıma söyledim güldüler Güncellemeler+1 yıl Çok naptım ya galiba🤦🏻♀️😂 Güncellemeler+1 yıl Çok a) zdım galibaa🤦🏻♀️😂 52 rakamının manası nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Bir anlamı yok 1 0 Yorumla
Donsuzbirmen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Hımm acaba nedir😜😁bir nevi pozisyon olabilir. ya da cinsl tabir. Ha ne dersın 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Öğrendim artık😂😝 Yorumla Donsuzbirmen +1 yıl Neymiş söle bakayım :)) doğru mu Yorumla Soran +1 yıl Kızların mastürbasyon. yapması:) Yorumla Donsuzbirmen +1 yıl Doğru :)) ama sn öyle yapmaya kalkma Yorumla Soran +1 yıl Ohooo😂😂😂😅 Yorumla Donsuzbirmen +1 yıl Ne ohoo 😃 Yorumla Soran +1 yıl Daha demin yaptım😂🤪 Yorumla Donsuzbirmen +1 yıl 52 mi😃🤣 Yorumla Soran +1 yıl Evett😂 Yorumla Donsuzbirmen +1 yıl Oha 😳😀 nası yapabildin o şekle girip Yorumla Soran +1 yıl Yapıyoruz işte😂🤤 Yorumla
xman80 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bizim 31 'in Kızlar da karşılığı sanirim 1 48 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla xman80 +1 yıl Önemli değil fazla 52 yapma ama 😁 Yorumla Soran +1 yıl Günde 1 yeter bence Yorumla xman80 +1 yıl Günde 1 fazla bozacan sonra aşırı yuklenmeden😁 Yorumla Soran +1 yıl Oha 1 kere yapınca bozula bilirmi kızlık? Bunu şimdi öğrendim:( Yorumla xman80 +1 yıl Şaka yaptım kiz ole bozulma değil Yorumla Soran +1 yıl Korktum ya😂😂🤣 Yorumla xman80 +1 yıl Ahahaha 2 şeye dikkat et ama biri duşta tazyikli suyla yapma biri de parmak vs sokma Yorumla Soran +1 yıl Suyla arada yapıyorum ama direk içine tutmuyorum klitorise tutuyorum suyu, parmak sokmuyorum evet Yorumla xman80 +1 yıl Yastıkla da yaparsın kesin😁 Yorumla Soran +1 yıl Yastik evet ya çok iyi Yorumla xman80 +1 yıl Hiç reel bisi yaptinmi bakıresin içine almazsın da elletme yalatma Yorumla Soran +1 yıl Hayır reel yapmadım:( Yorumla xman80 +1 yıl Bu kadar azginken Yorumla xman80 +1 yıl Hayrett Yorumla Soran +1 yıl Yaparım ya😂😂 Yorumla xman80 +1 yıl Ahahah bence korkuosun😁 Yorumla Soran +1 yıl Ola bilir😂 Kızlıgımı da bozmak istemiyorum ama:( Yorumla xman80 +1 yıl Kendinden mi korkuosun karsimdakinden mi😁 Yorumla xman80 +1 yıl Bakire kızla takılmak izdirap bi kere takildim işkence resmen Yorumla Soran +1 yıl Neden ki🤣🤣🤣🤣 Yorumla xman80 +1 yıl Ya kizi oksuosun yaliosun e tabi sende aziosun kiz yalarken bosalio ama bana denk gelen oral seks da cekmiodu sonra got elinle boşalt a. m orada dururken Yorumla Soran +1 yıl Dogru sende haklisin:) Yorumla xman80 +1 yıl Ama sonra ortada anlastik Yorumla Soran +1 yıl 😂😂Bakireligi bozmadan yalatmak oluyo dimi? Yorumla xman80 +1 yıl Evet oluyo bende ters donuodum onun kukusu yalarken oda okşayarak bosaltiodu Yorumla Soran +1 yıl Off çok iyi yapmışsınız. Bende kızlığı bozdurmadan anal yapmak istiyorum ama kararsızım:( Anal yaparım, yalatırım falan Yorumla xman80 +1 yıl Anal yap dedi kiz kabul etmedim Yorumla Soran +1 yıl Nedenn😂 Anal yapınca bişey olmuyo ki hatta çok zevkli ben bireyler sokuyorum arada😁 Yorumla xman80 +1 yıl Kiz için istemedim vajina yapısı elastik ama arka değil yırtılma kaslarda tahribat olabiliyor Yorumla Soran +1 yıl Anladımm Yorumla xman80 +1 yıl Okşamak yalamak da zevk sonuç da kiz neden 10 dakkalık zevk için zarar görsün onunla idare ederim zaten kiz istedi die yapiodum duygusal degildi Yorumla Soran +1 yıl Bende yalatmak isterim aşırı zevkli geliyo😝 Bak konuşunca bile sulandı ya:) Yorumla xman80 +1 yıl Ahahahaha yakında olsan el atardım 😁😁 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😙 Yorumla xman80 +1 yıl Ahahaha nerelisin kars mi edirne mi😁 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya Anne Aze. Baba rus😅😂😂 Yorumla xman80 +1 yıl Nerde yasiosun dedim nerelisin derken Yorumla Soran +1 yıl Rusya😂 Turkiyede yasamak istiyorum ya bura sıktı artık🤣🤣 Yorumla xman80 +1 yıl Ahahaha çok uzakmış kiz gel buraya ben yalarım arkana da bisiler sokma ne sokuosun peki😊 Yorumla Soran +1 yıl Gelmek istiyorumm😂😋 Ne biliyim arkaya parmak sokuyorum tarak falan sokuyorum, şu anda bunu yazınca bile elim a. mımda😅😂 Yorumla xman80 +1 yıl Ahahaha Instagram varsa şu eli göreyim 😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Instagram var ama şifre abimde oldugu için çok şey yapamıyorum🥺😂 O yüzden burdan yazıyorum😂😂 Yorumla xman80 +1 yıl Ahaha o zaman burdan yolla 😁 Yorumla Soran +1 yıl Xp seviyem az mesaj falan yazamiyorum🥺😭 Yorumla xman80 +1 yıl Takip et Yorumla xman80 +1 yıl Ekleyen sensen yazdım Yorumla xman80 +1 yıl Oo mesajlara bakmıosunki😁 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. Biliyosundur yemeye çalışma beni 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Yorumlar sayesinde daha iyi bilmiş oldum😂 Yorumla skxmen +1 yıl İyi o zaman yapsrsın ama gerçeği varken ona ne gerek var Yorumla Soran +1 yıl Erkek arkadaşım olsaydı yapardım🤣🤣🤣 Yorumla skxmen +1 yıl Ben varım tatlım ne güne duruyorum ki eğlenirşz hem biraz yeriz içeriz otele de gideriz Yorumla Soran +1 yıl Sen Türkiyedesin ben Rusiyada:( Rus erkeklerle de yapmak istemiyorum ya😕 Yorumla skxmen +1 yıl Давай личное сообщение Yorumla skxmen +1 yıl Dm gel Rusya'ya gelmek kolay Yorumla Soran +1 yıl Dm yazamiyorum xp seviyesi az:( Yorumla skxmen +1 yıl Takip at bana Yorumla Soran +1 yıl Atdım Yorumla skxmen +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Oha cinsellik lan cinsellik len mk ne kadar komik puahahahah 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 🤦🏻♀️😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin yaşın 13 mü? Yorumla Soran +1 yıl Yok aq 13 yaşımda telefonum yoktu🤦🏻♀️😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hala 52'ye gülmen ve güncelleme de yazdığın şeyin komik olduğunu düşünmen falan buna işaret ediyor gibi Yorumla Soran +1 yıl Gulmuyom ki 52ye normal bisey yani mastürbasyon yapmak🙂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kizlarin yaptigi masta deniyor 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Tahmin etmiştim🤦🏻♀️😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapiyor musun Yorumla Soran +1 yıl Tabi yapmayan varmı😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tkp edebilir misin peki Yorumla Soran +1 yıl Gizli üyesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bugün yaptın mı mbmhfmhdnk 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok akşam yaparım belki😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haber ver gkhgkgbmhf Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman bi takip att🤪 Yorumla
Psikopatbirerkek Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yeme beni :)) 0 56 Yorumla Soran +1 yıl Tamam😂😂 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl 🤣🤣yiyeceğini de sanmam Yorumla Soran +1 yıl Yemem yemem😂😂 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Yemez misin yiyemez misin :)) Yorumla Soran +1 yıl Yiyemem😂 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Sert gelirim tabi:)) Yorumla Soran +1 yıl Kaç cm)) Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Ne kaç cm 🤔😁 Yorumla Soran +1 yıl Ne olabilirr😂😂 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl her şey 😃söle hadi Yorumla Soran +1 yıl Sikin işte🤭😂 naptım ya:/🤦🏻♀️😂 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl 😳🤣🤣sikim hımmm. Ne yapmadın ki yaramaz şey Yorumla Soran +1 yıl Al işte azdım😂 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl , 🤣🤣çok yalancısın Yorumla Soran +1 yıl Neden ya😂😂😂 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Yalan cünkü 😒😁 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Kaşınıyosun 😛😁 Yorumla Soran +1 yıl Yok gerçekten azdımm🙈😂 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl İnanmam 😃🤣iki lafa mı azacan Yorumla Soran +1 yıl Amımı görsen öyle demezdin😜😂 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl 🤣🤣bilemiyorum haklı olabilirsin ( uslu dur). Görmek, bilmek lazım Yorumla Soran +1 yıl Görsen ilk napardınn😁 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl 🤣görmeden bişe diyemem. Azgınşey Yorumla Soran +1 yıl Görsen zaten elin direk şeyine gider😝😂 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Neyime 🤪😃Çok iddialsınn 😈😁 Yorumla Soran +1 yıl Sikinee😂😗 İddialıyız tabii😛 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Sn taktın * 😃😉🤣Hımmmm ne ammış be 😁😃🤔yaşamak lazım Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl 🤣🤣😈galiba mı Yorumla Soran +1 yıl Yalamak lazım🤣🤣🤣 Bakireyim ama onu soylim😂😂 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl * mı 🤣yalamlı. Olabilir 🤣😌ne var ki bunda Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl 🤣🤣😈 Yorumla Soran +1 yıl * yalamak seviyomusun? Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Özellikle snn ki gibi amlaru😃🤗👀😛 Yorumla Soran +1 yıl Sen öyle diyince sulandı gene))🥵 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Tabi canım kesin 🤣😀 Yorumla Soran +1 yıl Tamam dur bi abim odadan çıksın kontrol edicem sulandı mı diye Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl 😄😄😆😆o nası bişey ya Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Farkında değl misin Yorumla Soran +1 yıl Sulanmış evet doğru söyledim😂🥵 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Görmedım duymadım bilmiyorum 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ahshwhahshhshs Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Gülme pisss pisss 😜😋😄😄https://media. tenor. com/4_huOQhLZkoAAAAM/scared-of-you-lee-marvin. gif Yorumla Soran +1 yıl Biraz seksten falan konusalim ya bosaliyim😂😂🥵👅 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Burdan mı😃😃😳 odanı sel mi bassın Yorumla Soran +1 yıl Evett sulu şu anda boşalmak istiyorum😂😋😍 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Kaç saattir boş alamadınsa ya yalan söylüyor ya da beceremıyon :)) Yorumla Soran +1 yıl Yok valla boşalmadım Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Ee napıyon orada, okşamak mıb😜 Yorumla Soran +1 yıl Okşuyorum zevk veriyoo🤤🤤 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Ohoo okşa okşa nereye kadar :)) Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Takp atmayı bılıyon mu:)) Yorumla Soran +1 yıl Bosalana kadarr😂😂 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Kaç saat sürüyor bu olay :)) Yorumla Soran +1 yıl Aslında zevkle bosalirsam 20 dakka falan🤤😂 Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Nickinin başı g sonu 8 mi:)) Yorumla Psikopatbirerkek +1 yıl Eee yap O zaman:)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir anlamı yok
Hımm acaba nedir😜😁bir nevi pozisyon olabilir.
ya da cinsl tabir. Ha ne dersın
Öğrendim artık😂😝
Neymiş söle bakayım :)) doğru mu
Kızların mastürbasyon. yapması:)
Doğru :)) ama sn öyle yapmaya kalkma
Ohooo😂😂😂😅
Ne ohoo 😃
Daha demin yaptım😂🤪
52 mi😃🤣
Evett😂
Oha 😳😀 nası yapabildin o şekle girip
Yapıyoruz işte😂🤤
Bizim 31 'in Kızlar da karşılığı sanirim
Teşekkürler
Önemli değil fazla 52 yapma ama 😁
Günde 1 yeter bence
Günde 1 fazla bozacan sonra aşırı yuklenmeden😁
Oha 1 kere yapınca bozula bilirmi kızlık? Bunu şimdi öğrendim:(
Şaka yaptım kiz ole bozulma değil
Korktum ya😂😂🤣
Ahahaha 2 şeye dikkat et ama biri duşta tazyikli suyla yapma biri de parmak vs sokma
Suyla arada yapıyorum ama direk içine tutmuyorum klitorise tutuyorum suyu, parmak sokmuyorum evet
Yastıkla da yaparsın kesin😁
Yastik evet ya çok iyi
Hiç reel bisi yaptinmi bakıresin içine almazsın da elletme yalatma
Hayır reel yapmadım:(
Bu kadar azginken
Hayrett
Yaparım ya😂😂
Ahahah bence korkuosun😁
Ola bilir😂 Kızlıgımı da bozmak istemiyorum ama:(
Kendinden mi korkuosun karsimdakinden mi😁
Bakire kızla takılmak izdirap bi kere takildim işkence resmen
Neden ki🤣🤣🤣🤣
Ya kizi oksuosun yaliosun e tabi sende aziosun kiz yalarken bosalio ama bana denk gelen oral seks da cekmiodu sonra got elinle boşalt a. m orada dururken
Dogru sende haklisin:)
Ama sonra ortada anlastik
😂😂Bakireligi bozmadan yalatmak oluyo dimi?
Evet oluyo bende ters donuodum onun kukusu yalarken oda okşayarak bosaltiodu
Off çok iyi yapmışsınız. Bende kızlığı bozdurmadan anal yapmak istiyorum ama kararsızım:( Anal yaparım, yalatırım falan
Anal yap dedi kiz kabul etmedim
Nedenn😂 Anal yapınca bişey olmuyo ki hatta çok zevkli ben bireyler sokuyorum arada😁
Kiz için istemedim vajina yapısı elastik ama arka değil yırtılma kaslarda tahribat olabiliyor
Anladımm
Okşamak yalamak da zevk sonuç da kiz neden 10 dakkalık zevk için zarar görsün onunla idare ederim zaten kiz istedi die yapiodum duygusal degildi
Bende yalatmak isterim aşırı zevkli geliyo😝 Bak konuşunca bile sulandı ya:)
Ahahahaha yakında olsan el atardım 😁😁
😂😂😙
Ahahaha nerelisin kars mi edirne mi😁
Yok ya Anne Aze. Baba rus😅😂😂
Nerde yasiosun dedim nerelisin derken
Rusya😂 Turkiyede yasamak istiyorum ya bura sıktı artık🤣🤣
Ahahaha çok uzakmış kiz gel buraya ben yalarım arkana da bisiler sokma ne sokuosun peki😊
Gelmek istiyorumm😂😋 Ne biliyim arkaya parmak sokuyorum tarak falan sokuyorum, şu anda bunu yazınca bile elim a. mımda😅😂
Ahahaha Instagram varsa şu eli göreyim 😁😁
Instagram var ama şifre abimde oldugu için çok şey yapamıyorum🥺😂 O yüzden burdan yazıyorum😂😂
Ahaha o zaman burdan yolla 😁
Xp seviyem az mesaj falan yazamiyorum🥺😭
Takip et
Ekleyen sensen yazdım
Oo mesajlara bakmıosunki😁
Biliyosundur yemeye çalışma beni
Yorumlar sayesinde daha iyi bilmiş oldum😂
İyi o zaman yapsrsın ama gerçeği varken ona ne gerek var
Erkek arkadaşım olsaydı yapardım🤣🤣🤣
Ben varım tatlım ne güne duruyorum ki eğlenirşz hem biraz yeriz içeriz otele de gideriz
Sen Türkiyedesin ben Rusiyada:( Rus erkeklerle de yapmak istemiyorum ya😕
Давай личное сообщение
Dm gel Rusya'ya gelmek kolay
Dm yazamiyorum xp seviyesi az:(
Takip at bana
Atdım
Tamam
Oha cinsellik lan cinsellik len mk ne kadar komik puahahahah
🤦🏻♀️😂😂
Senin yaşın 13 mü?
Yok aq 13 yaşımda telefonum yoktu🤦🏻♀️😂
Hala 52'ye gülmen ve güncelleme de yazdığın şeyin komik olduğunu düşünmen falan buna işaret ediyor gibi
Gulmuyom ki 52ye normal bisey yani mastürbasyon yapmak🙂
Kizlarin yaptigi masta deniyor
Tahmin etmiştim🤦🏻♀️😂
Yapiyor musun
Tabi yapmayan varmı😂
Tkp edebilir misin peki
Gizli üyesin
tamam
Bugün yaptın mı mbmhfmhdnk
Yok akşam yaparım belki😂
Haber ver gkhgkgbmhf
Tamamdır🤣🤣🤣
O zaman bi takip att🤪
Yeme beni :))
Tamam😂😂
🤣🤣yiyeceğini de sanmam
Yemem yemem😂😂
Yemez misin yiyemez misin :))
Yiyemem😂
Sert gelirim tabi:))
Kaç cm))
Ne kaç cm 🤔😁
Ne olabilirr😂😂
her şey 😃söle hadi
Sikin işte🤭😂 naptım ya:/🤦🏻♀️😂
😳🤣🤣sikim hımmm.
Ne yapmadın ki yaramaz şey
Al işte azdım😂
, 🤣🤣çok yalancısın
Neden ya😂😂😂
Yalan cünkü 😒😁
Kaşınıyosun 😛😁
Yok gerçekten azdımm🙈😂
İnanmam 😃🤣iki lafa mı azacan
Amımı görsen öyle demezdin😜😂
🤣🤣bilemiyorum haklı olabilirsin ( uslu dur).
Görmek, bilmek lazım
Görsen ilk napardınn😁
🤣görmeden bişe diyemem.
Azgınşey
Görsen zaten elin direk şeyine gider😝😂
Neyime 🤪😃
Çok iddialsınn 😈😁
Sikinee😂😗 İddialıyız tabii😛
Sn taktın * 😃😉🤣
Hımmmm ne ammış be 😁😃🤔yaşamak lazım
🤣🤣😈galiba mı
Yalamak lazım🤣🤣🤣 Bakireyim ama onu soylim😂😂
* mı 🤣yalamlı.
Olabilir 🤣😌ne var ki bunda
🤣🤣😈
* yalamak seviyomusun?
Özellikle snn ki gibi amlaru😃🤗👀😛
Sen öyle diyince sulandı gene))🥵
Tabi canım kesin 🤣😀
Tamam dur bi abim odadan çıksın kontrol edicem sulandı mı diye
😄😄😆😆o nası bişey ya
Farkında değl misin
Sulanmış evet doğru söyledim😂🥵
Görmedım duymadım bilmiyorum 😀
Ahshwhahshhshs
Gülme pisss pisss 😜😋😄😄https://media. tenor. com/4_huOQhLZkoAAAAM/scared-of-you-lee-marvin. gif
Biraz seksten falan konusalim ya bosaliyim😂😂🥵👅
Burdan mı😃😃😳 odanı sel mi bassın
Evett sulu şu anda boşalmak istiyorum😂😋😍
Kaç saattir boş alamadınsa ya yalan söylüyor ya da beceremıyon :))
Yok valla boşalmadım
Ee napıyon orada, okşamak mıb😜
Okşuyorum zevk veriyoo🤤🤤
Ohoo okşa okşa nereye kadar :))
Takp atmayı bılıyon mu:))
Bosalana kadarr😂😂
Kaç saat sürüyor bu olay :))
Aslında zevkle bosalirsam 20 dakka falan🤤😂
Nickinin başı g sonu 8 mi:))
Eee yap
O zaman:))