Kızlarla fazla yakın birisi arkadaşlıkları fazla önemsiyo ama bilmiyorum birbirimize iltifat falan ediyoruz aşkım diyoruz falan ark olup yanaktan öpenler var diyo normal mi sizce yoksa bi tık sevgili gibi mi olmuş
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlık ilişkileri kişiden kişiye değişebilir ve içerdikleri jestler de farklılık gösterebilir. Arkadaşlar arasında yanaktan öpme gibi jestler, samimi bir yakınlığın ifadesi olarak düşünülebilir. Ancak bu tür jestlerin anlamı ve kabul edilebilirliği, arkadaşlar arasında paylaşılan dinamiklere ve kişisel sınırlara bağlıdır.
Eğer bu tür jestleri içeren bir arkadaşlık ilişkisi, her iki tarafın da rahat hissettiği ve anlaştığı bir şekilde gelişiyorsa, bunun normal ve sağlıklı olduğunu söyleyebilirim. Ancak eğer siz veya diğer kişi bu jestleri rahatsız edici veya anlamsız buluyorsa, bunu samimi bir şekilde ifade etmek önemlidir.
Arkadaşlıkların gelişiminde anlayış, iletişim ve karşılıklı rahatlık önemlidir. Her iki tarafın da rahat hissettiği jestleri ve ifadeleri paylaşmanız durumunda, arkadaşlık ilişkiniz daha anlamlı ve samimi olabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişiden kişiye değişir, erkekler genelde kızlarla arkadaş olduklarında sadece arkadaş kalamıyorlar. Hoşlanıyorlar falan. O yüzden pek sürmüyor arkadaşlık. Bana sarılıyorlar hep. Başta çok garipsemiştim, alıştım ama senle olmaz mıyız gibisinden der gibi oldu. Yani sadece öpmekle anlaşılmaz hisleri. Mutlaka belli ediyordur, fazla samimi davranıyorsa anlarsın.
12 Yorumla- +1 yıl
Lan asıl tam tersi kızlar arkadaş kalamıyor yanlıyor demekki bu tipe auroya göre kız erkek olarak değişebiliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal değil. Benim eşimin bir tane erkek kankası vardı okul yıllarından beri arkadaşlık ettikleri için karışmadım önceleri. Daha sonra adam mesajlarda eşime öpücük emojileri kalpler falan atmaya başladı mesajlaşırken şakayla aşkım bebeğim falan demeye başladı kızdım kıskandım ama yine içime atıp ses etmedim. Daha sonra buluşmalarda adam benim yanımda eşime sarılıyordu yanağından falan öpüyordu yine de sesimi çıkarmadım. Ama en sonunda bi kere şaka yapıyorum ayağına gözümün önünde aniden karımı dudağından öpünce dayanamayıp daldım adama büyük kavga çıktı eşim de kızdı kankalıkları da orada bitti zaten
121 Yorumla- +1 yıl
Karın neden sınırını ayarlamamış acaba
Cevap sahibi+1 yılEşim onu kardeşi gibi görüyordu ve karşısındakini de iyi niyetli zannetmiş sesini çıkarmamış. Hatta ben bile sesimi çıkarmıyordum gözümün önünde eşime sarılınca yanağından öpünce içimden kıskanıyordum ama ses etmiyordum ayıp olur zannediyordum.
Cevap sahibi+1 yılHaddini bildirdim zaten en sonunda
Cevap sahibi+1 yılEşimin dudağından öptü ben de kafa atıp dudağını patlattım sonra da bi daha görüşmedik zaten
- +1 yıl
Helal olsun iyi sabır varmış gerçekten iyi dayanmoşsın o zmaana kadar da
Cevap sahibi+1 yılBu kadar ileri gideceğini bilseydim önceden müdahele ederdim ama bilemedim işte biraz safmışım o dönemlerde
Cevap sahibi+1 yılGuya şaka yapıyormuş kendince. Yanağını öpüyormuş gibi yaparken aniden yüzünü çevirip dudağını öptü. Eşim de hem şaşırdı hem kızdı ve ben de gerekeni yaptım
- +1 yıl
Abi sen biraz kavatmissin ya uzgunum ahahah olum yanagindan optu ne demek ahaha dudaga ses cikarmasaydin cocuguna ortak olacakti babus soylim
Cevap sahibi+1 yılÇok şey yapabilirdim ama askerim ben mesleğime zarar gelsin istemedim. Hem de zaten kaç ay geçti üzerinden.
Cevap sahibi+1 yılTekrar eşimi aramaya devam etseydi bu dediğini yapardım ama geçti gitti artık en azından artık böylelerine güvenilmeyeceğini anladım
- +1 yıl
@Dilekkk18 adam o zmnlar safım diyor ama, şu an daha bilinçli. Yani en azindan şu an biliyor cok ciddi bisey oldugunu.
- +1 yıl
erkek kankaların tamamı fırsat kollar yatağa atmak için, çıplak görmek için. sürekli mesaj atarlar denize çağırırlar uyduruktan derdim var der konuyu açarlar. her zaman iyi günde yanındadır, kötü günde sürekli işi çıkarlar. bikere yatağa attıktan sonra da çekip kapıyı giderler
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
110
Cevap
120Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Normaldir, bana da sarılıp öpüyorlar bende onları öpüyorum! 😅
Selamlaşıyoruz! 😅
Nereden öpeceğiz ki başka! 😅
Ben kıza mesafe koydum, elini sert sıktım uzaklaştırdım o diğer seferinde direk geldi sarıldı ve bende ona sarıldım! 😅20 Yorumla
+1 yılErkekle kadın arkadaş olur. Ancak arada illa ki mesafe olmalı. Çok sıkı fıkı olurlarsa, bir şeyler olma ihtimali yükselir. Sonuçta kan bağı yok, el kızı, el oğlu. Bugün yanaktan öpen, yarın bilerek dudaktan öper, yanlışlıkla oldu der. Arada daima mesafe olsun. Ha senin/sizin için problem yoksa onu sevgililiğe taşıyın, çünkü o noktaya gelmiş gibi.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u +1 yılYanağından öpmeyecek de nerenden öpecek anlamadim? Bu gayet normal bir durum. Sen bir şeyler hissetmeye başlamışsın ki bunu sorguluyorsun. İçinde bir şeyler olmasa bunu düşünemezsin.
Erkek ya da kız fark etmez hepsini aynı görmen gerekir arkadaşlıklarda sadece mesafeni kişiye göre ayarlarsın.
20 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle doğru değil bazı şeyler de sınır olması gerekiyor şahsen kadınlarla bu kadar içli dışlı olabilirsiniz belki sohbet edebilirsiniz ama öpmek dokunmak bir şeyler yapmak bence doğru bir şey değil herkes sınırlı ve yerini bilmeli bir kadın buna izin verirse ilerisinde gelecektir ateş ve barut yan yana durmaz.
33 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim @Crazy03girl beğeni için
- +1 yıl
💫
- +1 yıl
@gece778 beğeni için teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşkım kelimesi çok özel bir sözcük ve normal arkadaşlar birbirine pek bu sözcükle hitap etmez en fazla Canım, kuzum gibi kelimeler kullanılır normal arkadaşlıklarda ama sizinkisi normal değil bence siz sevgili olmuşsunuz da haberiniz yok :)
33 Yorumla- +1 yıl
Ben canım kuzum kelimesini bile sevgilime kullanıyorum
- +1 yıl
@Kültürlücahahill Evet ama kullanan insanlar var arkadaşlarına karşı bu normal gibi algılansa da anormaldir aslında ama aşktan hitap etmek o hepten anormal bi durumdur
- +1 yıl
Aşkım olacaktı pardon *
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇalıştıgım iş vs sebebiyle arkadaş cevrem daha çok erkek .. kadınlar cidden arkadaş olarak görüyo ama erkekler öyle degil. Bunun evliside bekarıda aynı.. once kanka naberler. Sonra dertlesiyorum ayagina özel sohbstler. Sonra bi bakmissin sana yürümeye başlamis.. bide alkol vs alıyosa kanka derken adam ciplk resim atmis.. tecrübe ile sabit erkekler kanka yakin arkadaş olamiyo...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKanka ayağı ne ayağıdır söylememe gerek yok sanırım. Ayrıca ne münasebet ya bana temas edecek.. Arkadaş ise yerini bilsin. Tokalaşmak falan olur da, yanaktan öpmek ne ya..
31 Yorumla- +1 yıl
Kanka bunlar sevgili olmuş haberleri yok hsksbsndbd
Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Erkek kanka nerden öpmeliydi ben onu anlamadım. Normalde sağ lobdan öpüyordu yanağa mı çıktı? Yoksa dudaktan öpüyordu yanağı mı tercih etti?
Yanaktan öpecek tabi adı üzerinde KANKA.
Sorunun Cümle yapısı berbat (!)
20 Yorumla
+1 yılAşkım denmesi dışında her şey normal fakat sen bu tarz sorular sormaya başladiysan kendine demek ki arkadaşlik duygusundan bir tık çıkmışsın gibi geldi bana
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Yok canım çok normal, hatta yer olmadığı zaman kycağındada oturabilirsin. Böyle şeyler kankalikta normal görülür 😊
31 Yorumla- +1 yıl
Shfhbb
+1 yılİşte öyleleri ömür boyu yalnız kalır dikiş tutturamaz artık bku çıkmış yanii ömür sevgiye aşka aile kurmaya muhtaç kalırşar ama dikiş tutmazlarr erkeğide kadınıda
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir. Bence normal yanaktan opmek, sarilmak, vs. Gittigim salonun kuaföru bi amca vardı herkese "aşkım" diyordu ama ağız alışkanlığından. Ne bakışı ne tavrı asılıyor gibi değildi. Tabi o arkadaşın diger tum arkadaşlara mesafeli, ama sana öyleyse, o zaman belki bi tık sevgili hallerinin başlangıcıdır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKanka ayağı g*tayağı derler halk arasında siz siz olun tavrını belirtin
40 Yorumla
+1 yılDogru değil yıllarca erkek arkadaşlarım oldu gerçekten kardeşim gibi olan asla birbirimize aşkımda demedik öyle öpmedide hissedersin zaten yani
21 Yorumla- +1 yıl
Bilmediğim birşeyler mi var yoksa 🤔
Erkekten çok samimi arkadaş ve kanka olmaz. Bununla ilgili yüzlerce konu var. O işin sonu iyi olmuyor
20 Yorumla
+1 yılNormal diyenler medeniyet yağmuruna tutulmuş arkadaşlar. TABİKİ NORMAL DEĞİL kendinize gelin.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil aga ben şu çağda yemin ederim evlenmek istemiyorum iyice midem bulanmaya başladı.
30 Yorumla
+1 yılYok ne normal ne iyii. Berbat bişi
Evlen sonra istediği yerinden öpsün
30 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey tabi ki de normal değil. Âdab-ı muaşerete aykırı bir durum teşkil ediyor.
40 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye göre değişir. Bazi insanlar çok "rahat"lar. Bana göre karşı cinsle daha mesafeli olmak gerekiyor.
10 Yorumla
+1 yılHer iki cins içinde geçerli öperse sevgililik gibi bir şey olur karşı cins namahremlik seviyesi biraz olabiliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok samimi erkek arkadaşım var hatta gerek argo kullanırlar gerek cinsel konular ilişki konuları konuşulur ama yanaktan bir kere bile öpme olmadı ne onlar beni ne ben onları yani temas bence normal değil en rahat takılan arkadaşlarda bile
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nesi normal. Bunu normal düşünenin sevgilisini de karşı cinsten birisi öpsün yanağından o zaman.
20 Yorumlakarşı cinsle kanka :D yerim ben o ayakları. bunlar FB yolunun basamakları olur. *mcık bitleri genelde böyle yapışarak nasiplerini beklerler :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılKadınla bi erkek arkadaş olabilir ama şapur şurup yanaktan dahi olsa öpme varsa o ileriki seviyeye gider lar ları getirir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle ki senin sevgilin gidip kız kankasını öperse ve sen bunu normal karşılarsan normaldir. Kıssa bu.
00 Yorumla Neresi normal benimde var canım bile demez asla
10 YorumlaNormal değil her ne kadar iyi ve sıkı bir arkadaş olsanız bile...
10 Yorumla
+1 yılhiç bir erkek ya da bir kadın karşı cinisi sebepsiz öpmez
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlık bahanesiyle cinsel açlıklarını doyuruyorlar işte. Ergenler.
10 Yorumla
+1 yılBence değil. Ya f*ck ya fwb ya sevgililik gözüküyor
11 Yorumla
+1 yılDevlet su işleri bırakın bu işleri. Ha bi de bayram değil seyran değil abim beni niye öptü😂
13 Yorumla- +1 yıl
Abla knkayla samimi olunur zaten tamam aniden farkli bişe olurda buluşunca naber diyerek yapışmaya başlanır yani
- +1 yıl
Tabi efendim:)) çok doğru heeee
- +1 yıl
😅😅😅😅
Ya şimdi selamlaşırken çok normal ama durup dururken öpmesi şaka ile öpmesi filan masum değil
10 Yorumla
+1 yılKarşı cinsten kanka olmaz, yatakta bitiyor post modern sallamaları bırakın
10 YorumlaYani olabilir ama bilemedim sonucunda iki taraftan biri illaki farklı duygular besliyo
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılAşk sevgili gibi değilde farklı bir duygusallık olabilir
10 Yorumla
+1 yılBugün yanak yarın başka yanaklara kayar olay sonra sıkıntı olur üstüne kalırsın😃
10 YorumlaYanaktan öprn, dudaktanda öper. Saçma. İlgili olmadığın kişi neden yanaktan öpsün?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de yakın erkek arkadaşlarım var ancak hiçbiri öyle şapır şupur yanağımdan öpmüyor
12 Yorumla- +1 yıl
Aşkım da demiyorlar ne münasebet
- +1 yıl
Bunların mezhebi geniş kanka
+1 yılGayet normal öyle arkadaşlarim var iş yerimde
13 Yorumla- +1 yıl
Neresi normal haram haberin var mı?
- +1 yıl
@bendenizberkay o da haramsa ölek
- +1 yıl
Haram nikahsız olarak karşı cinsle yaptığın her şey haram günah
Erkekten kanka mi olur lan, hâlâ bu muhabbete inanıp devam ettiren bir topluluk var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana göre normal 2 yıldır takıldığım kanka dediğim kız var herşeyi yapıyoruz yani sonuçta sevgilin olsa ne yazar aranızda herhangi bir sözleşme mi var sevgililer böyle yapar arkadaşlar böyle yapar diye
00 YorumlaTabi ki knkamsın aşkım gibi olmuş 😁 yani aranızda bir çekim var ama illa aşk olduğu anlmına gelmez.
00 Yorumlaarkadaştan öte filmini izle ordaki gibi olursanız görürsünüz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı. Filmlerde normal. Tr de değil hele o knk sevgilisi yoksa hiç normal değil.😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılNereden öpmesini bekliyordun sanki dudağından öptü😆
00 Yorumla
+1 yılNormaldir. Bende yaşıyorum böyle durumları gayet normal şeyler.
00 Yorumla
+1 yılNormal değil o tarz arkadaşlıkların sonu hep farklı sonuçlanıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılErkek kankalara sesleniyorum: Bütün kız kankalarınızın yanağından istediğiniz zaman çekinmeden öpebilirsiniz, normalmiş 😂😂😂
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevgili gibi olmak gayet masumca.. Ya başka düşünceleri varsa🤔
00 YorumlaKadinin erkek kankasi olabilir de erkegin kadin kankasi olamaazz
04 Yorumla- +1 yıl
o nası olucak abi
- +1 yıl
@goodgirlgonebaddy aplaaa siniri kadin cizerse olabilir.. bilimsel arastirmalar diyor ki erkek haz odaklidir aplaa kadin ise duygusal tatmin odaklii.. bunun dini dili irki inanci feslefesi ne sayarsan hepsinin ortak noktasi bu.. o yuzden erkege firsat verirsen z2err kadin vermedigi surece erkek z2mez.. tabi burada ruhsal ve fiziksel olarak saglikli iki bireyden bahsediyoz... sapppiiikklardan deel guzel aplaamm... kaynak istersen atayim amma once seni tanimam gerek :D degermisin degmezmisin zaman ayirmaya diye :D
- +1 yıl
yok abi, anladim ne demek istediğini. dedigine katılıyorum sınırı kadin cizmeli ikili iliskilerde. eksisozlukte bi entry vardi; yakin kadin ve erkek arkadasta, erkek kadini öperse kadin erkege tokar atar ama kadin erkegi operse erkek o tokadi baska yere atar diye. ayni hesap
- +1 yıl
@goodgirlgonebaddy himm sevdim seni
https://www.youtube.com/watch?v=RusSL-vhJmw
dont be bad ass be a good girll aplaa
Bu devirde kanka kankayı s. kiyor. yanaktan öpmek falan çok masum...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence pek normal değil bir niyeti var açık açık sor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı işler. Siz yakında sevgili olursunuz.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenimkiler kafa tokusturuyo aw keödpsnxhspsmxhm
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşkım ve yanaktan öpme kısmı garip. Genelde sarılırız veya biraz samimiyet derecesi azsa yumruk falan tokusturuyorum dkfkfdj
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlık çok normal ve bence öpülür. Benim böyle olan bir sürü arkadaşım var, yani dusunceniz her zaman kötüye gitmemeli. İnsanların sevgisini gösterme şekli sarılmak ve opmektir zaten. Aşkım olayı biraz garip ama ağız alışkanlığı vs. olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne bu samimiyet derim ben eski sevgilime bile aşkım demedim 1 kez adam arkadaşına aşkım diyor
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılonu geçtim adam yanağından öpüyor bence mesafe koymalısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılönce yanak öpülür tepkiye göre dudaga gidilir zamanla
10 Yorumla- Devamını Gör (170)
Devamını Gör(215)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?