Rüyanda beni görmen dileğiyle..
İyi👍🏻
Kötü👎🏻
Ah işte normal - stabil😁
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Rüyanda beni görmen dileğiyle..
Mutsuzum, kötü geçiyor. Gerçekten nasıl bu kadar dikkatsiz olduğumu asla anlamıyorum. Elimi kestim yine ve epey ağladım. Dalgınım ve sebebini bile bilmiyorum. Kaçıncı bu... 🤦♀️ Mutfakta vakit geçirmeyi çok seviyorum ama artık bu durumdan bıktım. Ders çalışmaktan sıkılıp mutfağa giriyorum ama ağlayarak çıkıyorum. Çok dikkat edeceğim, elimi bir daha kesmeyeceğim diye başlıyorum, bi' bakmışım yine kesmişim 🥺
@sakizadam kime yazdınız bu yorumu?
aa yuka çiçeği çok severim ❤️😌 ben yeni uyandım
😍🤪duur kargoyla göndereğimmm.. baktıkca beni hatırlarsın😅
çokta pahalı ha 😂
Kötü geçiyor matmazel. Ne kadar yanlış ve kötü niyetli olduğunu bildiğim insanlar tarafından yanlış anlaşılıp kötülenmekten nefret ediyorum.
Zalim olsaydım insanlara zulmetmek için binlerce sebebim vardı. Mazlumum ama bugün kimseyi sevmek için hiçbir sebebim yok.
4 yıldır bu sitede XP değil insanların gönüllerini kazanacak görüşler yazmış, çok kaliteli sorular hazırlamış deneme/makale türünde ve adeta seminer/sempozyum değerinde benceler hazırlamış bir üyeyi hiç kimsenin kalkıp da """"Sen sapıksın, abazansın"""" gibi düzeysiz ithamlarla, suçlama ve karalamalarla kimse beni aşağıya çekemez. Haddini bilsin herkes..!
Ben insanların şahsiyetine ve iffetine göre muamele yaparım ve o yönde yaklaşırım. Size karşı da bu yüzden saygılıyım matmazel.
Lütfen sakin olalım beyefendii yine ne olduda bu kadar öfkelendiniz? Kim ne dediyse düşnüyorsa kendi sorunu... insanların saçma sapan önyargılı yorumları/tavırları ile hareket etmemelisiniz. Sizin en iyi arkadaşınız sizsiniz. Her can nasıl kıymetliyse sizde benim için öylesiniz. Kendinizi lütfen boş kişiliksizler için yıpratmayın...
EİC için ve her şey için teşekkürler. Size bir şey soracağım. Rüya tabiri yapabilir misiniz? 7 yıl önce bir rüya görmüştüm ama bunun basit bir rüya mı yoksa fragman mı olup olmadığı konusunda ciddi şüphelerim var 2023 itibariyle.
Falcılık değil bu. Yusuf Peygamberin ilmiydi rüya yorumlamak. Hz. Yusuf falcı değildi. İkisi farklı şeyler. Bu rüyanın yorumunu internette bulabileceğimi zannetmiyorum. Alacağım cevaba göre soracağım başka sorular da var.
Cevap
40Cevap
Erkeklere o laf denir mi yahu 😃
Sıcak geçiyor
Gecem normal geçiyor. iyi geceler 🥰
Oh mesaj dünden kalmaymış :D rüyanda niye seni görelim be deli sinir :D
cok kotu bir gun, cok kotu bir gece. sonumuz hayir olsun
Olabildiğince iyi buna iyi değil mutlu değilim dersem doğruyu dememiş olurum iyi güzel bir gece nasıl olması gerekiyorsa öyle
Rüyada seni görürsek hoş şeyler olmayabilir, ya da çok hoş şeyler olabilir, bilemedim şimdi 🤣
Normal geçti kurtlar vadisi izledim ve uyudum
Kurtlar vadisi mi kaldı 😂😂😂
Vallahi şimdiki bütün dizileri 10 basar eski bölümlerini izliyorum kalite kokuyor
Gecem güzel geçiyor. 🐍 Hatta güzelden bir tık daha öte olabilir.
Kabus görmek istemem sonuçta biraz sıkılmış olabilirim şu an.
Stabil. Eski bir dizi açtım her gece onu izliyorum.
Standart be senin nasıl :D
Normal geçiyor iyi geceler.
Bugün yalnız geçiyor :(
Erkenden uyudum iyi geçti
İyi bir geceydin dünkü gecem.
Normal sessiz sakin her zamanki gibi
Okuyarak. Aynı zamanda yazarak ☺️
Müzik, iş, oyun falan takılıyorum öyle
Şu anlık iyi.
Super geciyor senin nasil geçiyor🤗
Sizi görünce ibre iyi e gitmeye basladi :D
Artık uykulu geçiyor.
.. zzZZZ
İyi geçiyor senin
Kabus olur senş görürsem
Kötüydü, aşırı sinirliydim. Toparlıyorum.
Buradaki doğum tarihin doğruysa doğum günün kutlu olsun. 😅😂
Görelim bakalım rüyada ne yapacaksan artık 😊😊😊
Filme ara verdim, film 🎥 seyrediyorum
Kötü
Bu terslikte bir iş var cok iyi geçiyor ak.
enerjik iyi
normal
İyii
İkinci dediğin evt öyle
telefonla ugraşarak 🙂
İcardi sayesinde güzel
Güzel, durgun ve müzikli.
güzel gayet güzel.
Eve gidiyorum
Çalışarak
muhteşem
Rüyamda seni görünce aklıma tost gelirse 😋😄
Onunla daha konusmuyoruz cok kotu geciyor
Üzgün
Kötü
İdare eder.
serin havanın keyfi güzel oldu
Güzel, fena değil..
Uyuyarak
geçmiyor
Teğet
Bok gibi
Rüyada seni niye gorecekmisim sen kimsin?
Stabil
idare eder sikici ama
Sıkıcı
çok sıcak
Spontan 😅
İdare eder
çalısarak
Seni niye görüyom aw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?