Aile & Toplum Çocuk bana yazan. Sürekli çok güzel pınar hanim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Diyor ben den küçük üni 2 gidiyor. Nerde oturuyon buluşalım. Diyor. Biktim artik napicam. Derdi ne? Güncellemeler+1 yıl Benden hoşlanıyor Çocuk bana yazan. Sürekli çok güzel pınar hanim? Cevapla Çocuk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 88 , eic 45% +1 yıl Serkan izin vermez be ablacim de oda serkan kim derse erkek arkadasim de konu kapanir, bunlarida bizmi ögretelim nan size 0 0 Yorumla
Thefurkan2343 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Derdii belli değil mii 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Değil iste hoşlanıyor Yorumla Thefurkan2343 +1 yıl Biz daha cok kendinizden büyük kadınları isterriz yatakta Yorumla Soran +1 yıl Sebep Yorumla Thefurkan2343 +1 yıl Daha profesyonel daha olgun Yorumla Soran +1 yıl Asla kendimi kullandiramam Yorumla Thefurkan2343 +1 yıl Sen onu kullanırsın o zaman genc ve dayanıklı bırıyse Yorumla Soran +1 yıl Asla ben onun ablası yaşındayım Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı. Engelle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Engelledim başka sahte hesap açıyor Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Yine engelle Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar 2 senedir ayni Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Savcılığa şikayet et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Serkan izin vermez be ablacim de oda serkan kim derse erkek arkadasim de konu kapanir, bunlarida bizmi ögretelim nan size
Derdii belli değil mii
Değil iste hoşlanıyor
Biz daha cok kendinizden büyük kadınları isterriz yatakta
Sebep
Daha profesyonel daha olgun
Asla kendimi kullandiramam
Sen onu kullanırsın o zaman genc ve dayanıklı bırıyse
Asla ben onun ablası yaşındayım
Ağzına biber sürerim ablacım de 😂
Engelle
Engelledim başka sahte hesap açıyor
Yine engelle