Aile & Toplum Kürtlerde neden bu var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Düğünde ssaaatlerce abartmıyorum saatlerce memeleri yukarı aşağı tesettürlü kadınlar zıplaya zıplaya halay çektiler ben utandım hagxzhshshhw(Not ırkçılık değil) Kürtlerde neden bu var? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Orada koca buluyorlar büyük ihtimal eskiden öyle olurmuş erkek beğendiği kızın eline girermiş 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Napsinlar kadınlar memeleri var diye halay mi çekmesinler? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O kadar zıplamaya gerek yok jdhxhshwdj Yorumla eternity-a +1 yıl Onların halayları öyle ama Yorumla
IEpinEphrinEI Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Benim de çok garibime gidiyor ama gelenek görenek saygı duyarız. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu ırkçılık değil tabi bende. kurdum sana katılıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler karilara bakıp ez kuna tennim diyorlardı içlerinden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki ne anlamını biliyor musun bu söylediğin sözün😂 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl kadın kadına değil mi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Erkolar görüyor Yorumla axiakrep +1 yıl senin hiç yok galiba kıskandın mı didiix Yorumla Soran +1 yıl Benimki 85 90 arası neyini kiskanayim 😂😂 Yorumla axiakrep +1 yıl aa görmeden inanmam clxlxlx Yorumla Soran +1 yıl Görsen de inanmakla kalmazsin Yorumla axiakrep +1 yıl daha önce gören erkolar oldu mu Yorumla Soran +1 yıl Yok saklıyorum güneş bile görmüyor eti lezzetli olsun diye hahahah Yorumla axiakrep +1 yıl yaww dkdlsşsşd Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl zıplamadan olmuyor :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kurtziken uzman çavuş geldi dgshdusu Yorumla deli_adammm +1 yıl çüş :D Yorumla Soran +1 yıl Bddhsysyde Yorumla
fatihde3410 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hep bu hava da halay çekiyorlar ggdhgsvhg 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ahahaha iyiymiş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl nereye gittin 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Adıyaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende ordayım Yorumla Soran +1 yıl Dümdüz olmuş şehir sizde bir sorun yok inşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok burada bende öğretmenim Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Neresine geldiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Orada koca buluyorlar büyük ihtimal eskiden öyle olurmuş erkek beğendiği kızın eline girermiş
Napsinlar kadınlar memeleri var diye halay mi çekmesinler?
O kadar zıplamaya gerek yok jdhxhshwdj
Onların halayları öyle ama
Benim de çok garibime gidiyor ama gelenek görenek saygı duyarız.
Bu ırkçılık değil tabi bende. kurdum sana katılıyorum
Erkekler karilara bakıp ez kuna tennim diyorlardı içlerinden
Peki ne anlamını biliyor musun bu söylediğin sözün😂
kadın kadına değil mi
Erkolar görüyor
senin hiç yok galiba kıskandın mı didiix
Benimki 85 90 arası neyini kiskanayim 😂😂
aa görmeden inanmam clxlxlx
Görsen de inanmakla kalmazsin
daha önce gören erkolar oldu mu
Yok saklıyorum güneş bile görmüyor eti lezzetli olsun diye hahahah
yaww dkdlsşsşd