Anneme senden nefret ediyorum dedim ne yapıcam?

1 hafta önce kadar bir olay yüzünden aşırı sinirliydim ve ablam sinirlendirince ablama sinirden bir anda küfrettim ama bir anda oldu sonra annem bana kızdı vurdu tlfonumu aldı benle konuşmamaya başladı ama ablamla kardeşim yapsa onlara en fazla sus bir daha deme falan der ama bana hep kızıyor sonra bana tlfonun şifresini söyle diyince bana sana hakkımı helal etmiyorum öbür tarafta yakana yapışıcam falan dedi. Zaten son 1 aydır aşırı derecede çok stresliydim hiçbir şey yemiyordum 7 kilo verdim 1 ayda dünde akşam çok stresliydim ama niye bilmiyorum hep bir şey olmadığı halde strese giriyorum ve dünde aynısı olurken annem gelip benden kumandayı aldı bende o an ne olduğunu anlamadan sinirden ne yaptığımı bilmeden senden nefret ediyorum en çok nefret ettiğim kadın sensin dedim ama cidden fazla yazmak istemiyorum yaptığı haksızlıklara ayrımcılığa bana söylediği şeylerle cidden sinirimi bozuyor. Babam böyle şeyleri duyarsa beni döver belki ve ben çok korkuyorum sakinleşmek için babaanneme kalmaya gidicektim çünkü orada cidden çok rahatım küçük bir çanta yaptım babama söyleyecektim izin almak için annem çantayı alıp kızın evden kaçıyor çanta yapmış dedi ama küçücük bir çanta yani. Akşam babam bana niye böyle davranıyor falan dedi ben söylemedim bilmiyom falan dedim. Şimdi babam öğrenirse diye çok korkuyom ve çok fazla stres yapmaya başladım ama dediğim şeyler sinirden ne dediğimi bilmeden bir anda oldu. Ablamda ztn benden nefret ediyor. Annemin gönlünü almak istiyorum ama benle hayatta barışmaz. Ne yapıcağımı bilmiyorum nasıl gönlünü alabilirim lütfen bir şey önerin teşekkürler.

Anneme senden nefret ediyorum dedim ne yapıcam?