Uzun ilşkisinde ayrıldığı zaman konuştuk ona aşığım demişti niye bana bunu yapıyor?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bu cümlesinden umutlanma. sevişir bırakır seni. kabul edersen de gizli gizli sevişir
Yakın yazlık bi şehre atandım tek mi kalcan ne zaman gitcen korkarsan çağır diyordu. Cinsellik de konuşmak istedi sewin yok mu dedim napıcan olup olmamasını dedi söylemedi sonra hoşlanıyorsun hala benden dedi anladı bende senden hoşlanmıştım tatlı kızsın dedi sonra ben ciddi olunca ama hayatımda biri var dedi konuşmak istemedim hemen vazgeçtin demek ki istemiyorsun beni tarzı şeyler söyledi.
evet işte , yalnızığından faydalanıp gelip sevişmek ister o. sanal yapmak ta ister. sen yeterki yüz ver ona
Sanal yapmak istedi benşm hoşlandığımı anladı vazgeçti Nası sevdim beni tarzı şeyler sordu onlardan konuştuk ondan sorma itiraf etti zaten biri var diye bende kestim konuşmayı
ilginden faydalanmak ister. sanalla başlayıp arada eve yanına gelmek istemiştir.
biri olsa da olmasa da o kişi ile olmaz. seni kullanmak isteyecektir. sakın görüşme
Yok konuşmuyorum bi şekilde kendi arıyor ben sordum yanlışlıkla mı aradın diyr diyor ki farketmedim noldu beni mi özledin
Zaten bitti Yani hayatta yazmam daha
Engelle bence. nereye atandın?
Aydın
Tek amacı seni. skm. k bu anla seni sevmiyor
E çok yakışıklı BİM tane kız var onu beğenen onu neden ben
Kullanmak için
Kendi bile biliyor benden hala hoşlanıyorsun dedi niye yapıyor onu seven birine bunu biri var diyip konuşmayınca da demek ki beni istemiyorsun hemen vazgeçtin diyor
Seninle oynuyor canım olma
Konuşmadım zaten de niye oynuyor Yani tek yaşıcam korkarsan çağır tarzı şeyler bile demişti. Bende senen hoşlandım tatlı kızsın demişti. en son bitirdim zaten konuşmamız doğru değil dedim hala numaramı silmiyor biri olmasına rağmen onu eve cağırmayacagımı biliyordur herhalde yaşı 24 kariyeri olan akıllı biri
Seni teselli olarak düşünüyor
Ne tesellisi anlamadım
Başkasını unutmak için seninle beraber
Benden ayrıldı ona aşığım diye ona döndü engelledi ama somra engelimi kaldırdı yazdım ayrıldı sandım rahatsız etmiyorsun dedi öğrenince de konuşmadım.2 ay sonra aradı noldu diye yazdım konuştuk. yazlık bi şehre atandım tek mi kalcan ne zaman gitcen korkarsan çağır dedi. Cinsellik de konuşmak istedi sewin yok mu dedim napıcan olup olmamasını dedi söylemedi sonra hoşlanıyorsun hala benden dedi anladı bende senden hoşlanmıştım tatlı kızsın dedi sonra ben ciddi olunca ama hayatımda biri var dedi konuşmak istemedim hemen vazgeçtin demek ki istemiyorsun beni tarzı şeyler söyledi. Bende konuşmadım
Onla cinsellik yaşadın mı
Hayır o konuşmak istedi sevgiliyken çekindim konuşmadım bile
Mesajlarda
Hmm anladım bakiresin dimi
Niye hayla onu düşünüyorsun ki
Evet ama onu seviyorum o da hoşlandım bende tatlı kızsın demişti geçen gün
boş ver seni kullanmak istiyor. ne güzel atanmışsın iyi birini bulursun. Ne üzerine atandın
Ayrılıp bana dönmez mi Yani
Hayır o onun ciddi ilişkisi belki kızı bozduda o yüzden yeni tadlar arıyor o yüzden senle cinsellik konuşmak istedi
3 sene önce ayrılmışlar şimdi barıştı
boş ver o onu unutamaz ve bırakmazda sen kendi yolunu çiz
Sen ne iş yapıyorsun
Ya ayrılınca aradı 1 haftasında döndüm barışmış direkt dönseydim barışmazdı değil mi
Bilmiyorum