Aile & Toplum Babanız kardeşinizi döverse engel olur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Babanız kardeşinizi döverse engel olur musunuz? Cevapla Babalık Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Yok olmam. Bilakis karşısına geçer gaza getiririm babamı. Çünkü onun yüzünde babam Rocky'e rakip olacak seviyede antrenman yaptı üzerimde. İlk çocuklar "büyükler" şanssızdır bu konuda... 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Engellemek bizim işimiz dövmek yok çok kötü bişey yapmadığı sürece babanda olsa annende olsa dövemez en sevmediğim şey sinir olurum öfkemin arttığı anlardır iyi şeyler olmaz 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yardım da edebilirim engel de olabilirim duruma göre :D 0 0 Yorumla
unutmakmıasla0955 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Seyirci kalacak değilim en fazla ara sopası yeriz bize bişe olmaz kardeşimi korurum 0 0 Yorumla
falancaninkiziii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 101% +1 yıl Olurum tabi. Kendi eksenimde bir savaş bile başlatabilirim kendisi ile 😄 0 0 Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Sebebine göre değişir. 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı. Oturup izleyemem heralde 0 0 Yorumla
turuncugunes Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Nasıl neden dövdüğüne bağlı veya vurmaya 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. vardır babamın bi bildiği der bende döverim 0 2 Yorumla duygusayar +1 yıl çok kötüsün🤪 Yorumla u tenedos +1 yıl @duygusayar kıhıhı ivet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yok olmam. Bilakis karşısına geçer gaza getiririm babamı. Çünkü onun yüzünde babam Rocky'e rakip olacak seviyede antrenman yaptı üzerimde.
İlk çocuklar "büyükler" şanssızdır bu konuda...
Engellemek bizim işimiz dövmek yok çok kötü bişey yapmadığı sürece babanda olsa annende olsa dövemez en sevmediğim şey sinir olurum öfkemin arttığı anlardır iyi şeyler olmaz
Yardım da edebilirim engel de olabilirim duruma göre :D
Seyirci kalacak değilim en fazla ara sopası yeriz bize bişe olmaz kardeşimi korurum
Olurum tabi. Kendi eksenimde bir savaş bile başlatabilirim kendisi ile 😄
Sebebine göre değişir.
Oturup izleyemem heralde
Nasıl neden dövdüğüne bağlı veya vurmaya
vardır babamın bi bildiği der bende döverim
çok kötüsün🤪
@duygusayar kıhıhı ivet
Kardeşim yok ama olsa engel olurdum
Olurum
Polisi ararım hahahahabaha
Duruma bakarim
Oldum olurumda