Bütün evli erkekler aldatırmı? Eğer evet'se neden? Niye bu kadar vicdansız olup eşlerinin onurunu kırıyorlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, bütün evli erkeklerin aldatma eğiliminde olduğunu söylemek doğru değildir. İnsanların ilişki tercihleri, değerleri ve davranışları çok çeşitli faktörlere bağlıdır ve bireyler arasında büyük farklılıklar olabilir. Evli erkekler arasında sadakatsizlik yaşayanlar olduğu gibi, sadakatlerini önemseyen ve aldatmaya karşı duran erkekler de bulunabilir. Aldatma, ilişkilerdeki güven ve sadakat meselesidir. Bir kişinin aldatma eğiliminde olup olmaması, onun karakteri, değerleri, deneyimleri ve kişisel tercihleriyle ilişkilidir. Evlilikte sadakat sağlamak veya aldatmamak, bireysel kararlarla ve değerlerle ilgilidir. Genellemeler yapmak yerine, her bireyin kendi ilişki dinamiklerini ve değerlerini taşıdığını unutmamak önemlidir. İnsanlar arasındaki davranış farklılıkları oldukça geniştir ve herkesin kendine özgü deneyimleri vardır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bu durum adamın karısını aldatayım diye kalkıştığı bir durum değil , erkek karısını çok seviyor ama bu aldatma duygusal yönden olmuyor zaten sadece fiziki. En büyük sebebi ortamın buna çok müsait olması , dışarıda çırılçıplak gezen insanlar duyguları kabartıyor. Bu sefer erkek farklı fizik, ten ve heyecan arıyor. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama mesela İstanbul'da mesela incirliye hiç ilişkiye girmemiş bir erkeği oturtur sadece gelip geçene baksın oturduğu yerde patlar. Sütyensiz gezenler, totosunun yanakları ortada gezenler, yani ben erkek olarak gece altıma giyip yatağa yattığım iç çamaşırı onlardan daha büyük veya tanga giymiş düşük bel pantolon giymiş her şey ortada. Böyle diye aldatması mı lazım hayır ama göre göre bir yerde patlıyor olay
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Semaa06 o çok nadir
Kendinizden ödün vererek hayatınızın kumandasını ellerine verirseniz her şeyi yaparlar. Çok seven de aldatıyor nedeni de kadının eskisi kadar kendine bakmaması böylece bakımlı kadın daha da ilgisini çekiyor bir anlık libido meselesi sonrasında pişman olan da var ama olan kadının gururuna oluyor maalesef gerçekler
53 Yorumla
Soran+1 yılTamamda bu kadar basit bir şey için aldatmaya değermi? Niye açıkça bunu eşine söyleyip kendini toparlamasını rica etmeyi denemiyorlar?
Soran+1 yılIşte bu çok doğru insan değil yaratıklar
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTüm insanlar aldatmaz. Aldatmak yerine ayrılmak da bir çözüm. Eski insanlar birbirlerinin en ufak bir iyi yönünü parlatarak yaşadılar kırk yıl tek yastıkta. Şimdikiler birbirlerine en ufak bir kötü yönünde kavga trip çıkartmayı tercih ediyorlar. Yine de aldatmayan erkekler ve kadınlar ben inanıyorum vardır.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
54Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiki kadınlar erkeklerden daha çok aldatıyor niye hep erkeklere kabahat buluyorlar ki aldatma konusunda çok saçma geliyor. Her gün orada burada sosyal medyada, programlarda falan görüyoruz kadınlar bi de çoluğunu çocuğunu bırakıp gidip kocasını aldatıyor.
Her erkek aldatmaz aldatan erkeklerde sadakat problemi vardır gidip bu konuda destek alabilir, düzelmek istiyorsa tabii.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaalesef çoğunluk bizim cinsimiz ama bunu sadece erkeklere indirgemek haksızlık oluyor, sonuçta aldatmaların çoğunda erkeğin evli olduğu kadın tarafından biliniyor. Bu tamamen karaktersizlerin tercih ettiği bir yöntem, umarım kimsenin başına gelmez
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel aldatma ve duygusal aldatma olarak ikiye ayıralım. Kişi cinsel anlamda tüm istekleri yerine getiriyorsa aldatma olmaz. Cinsel anlamda iyi duygusal anlamda zayıfsa kişinin içinde varsa aldatılma ihtimali var. Cinsellikte çok kötü diğer konularda iyiyse aldatilma ihtimali daha yüksektir. Kadın ya da erkek olarak ayirmadim iki cins içinde bu böyledir. Ama arada büyük bir sevgi varsa hangisi kötü olursa olsun aldatma olmaz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılkadınların tek derdi evlenmek
erkeklerinde seks
ne için evlendiklerini bile bilmiyor her iki cins
içgüdüleriyle bu kadar bu insanlık12 Yorumla
Soran+1 yılAşk için evlenen yok yani?
- +1 yıl
100BİNDE 1
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatırız çoğunluk hatta yüzde 90 oran veriyorum. Zevkli birsey
116 Yorumla
Soran+1 yılNesinden zevk aliyosun?
- +1 yıl
Karışık ve uzun meseleler bunlar
Soran+1 yılEee anlat diyoruz işte
- +1 yıl
Uzun hikaye anlatmak istemiyorum
Soran+1 yılOldu canım
- +1 yıl
Teşekkürler
Soran+1 yılBende açıklayıcı cvp alıp tşkr etmek isterdim neyise cnn sağolsun
- +1 yıl
Özelden dertlesebiliriz
Soran+1 yılYa özelde konu sapıyo bambaşka yerlere gidiyo bende kural koydum özel yok
- +1 yıl
Siz bilirsiniz sorunun cevabını alacaktınız sadece
Soran+1 yılSözmü?
- +1 yıl
Ağzımdan çıkan şeyi sözdür benim zaten
Soran+1 yılÇık gizliden takip atalım
- +1 yıl
Tamamdır
Soran+1 yılOk
Soran+1 yılAttım nerde kabul?
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl%99’u aldatır bence.%1’ine denk gelirsen şanslısın. Ortalık şerefsiz dolu.
20 Yorumla
+1 yılBana göre herkes hayatının bir evresinde birilerini aldatır. Evli kadınlar da çok fazla aldatıyor ama bu kadar dile getirilmiyor bu durum. Bu yükü sadece erkeklerin sırtına yükleyip cinsiyetçi yaklaşmak yanlış geliyor bana.
31 Yorumla- +1 yıl
Hiç aldattın mı?
- Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmayan yoktur.
Uygun zamanı uygun denk getiremediği için bu işlerde tara olmayanlar aldatmaz.
Yani bu iş için koşturmaz ama denk geldiğinde şartlarda uygunsa kaçırmaz10 Yorumla
+1 yılablam aldatmanın bir niyesi bir nedeni yoktur aldatan erkekte adam değildir zaten sevmiyordur aldatmanın bir nedeni olmaz aldatmak aldatmaktır
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Hayır tabi ki. Buna evet diyeni bana yönlendirin lütfen. Hayatımda bu kadar canım bir şey duymadım. Bir veya bir kısmı için hepsi yakılmaz. Ben hiç aldatmadım.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılTüm evli erkekler aldatmaz bu bir aldatanlar şeref*izdir bu da iki 🤍😽
10 Yorumla
+1 yılCinsiyete yüklemek doğru değil bence bunu. İki taraf da bi şeyleri eksik hissediyosa onu doldurmaya çalışacaktır ve bence fırsatını bulan herkes aldatır. Doğru yanlış vs kişiye kalmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanka alemde çalıştım ben çoğu evliydi ama çoğu içinde çok mutluyum diyenlerde vardı ama değişiklik arıyorlar
10 Yorumla
+1 yıl100-95 aldatıyor genelikde amma çok az hissesi aldatmaz bu adamın şerefi ahlakı ile ilgili bi şey karakter meselesi yani ister erker ister kadın olsun eğer karakterinde bi sorun yoksa sevdiyine sahib çıkar ve onu aldatmaz
10 Yorumla
+1 yılYazılı olmayan kaynaklara göre evli kadınlar özellikle kapalı olanlarda aldatma oranı erkeklere daha göre daha fazla.
00 Yorumlahahahah piyasa g@tveren kaynıyoken sana sadık olup da cennete mi gidecekti sanki
012 Yorumla
Soran+1 yılAnladım sende bu kadın kuyruk sallamasa erkek peşinden gitmez diyenlerdensin , peki erkekler niye her gördükleri kuyruk peşinde koşucak kadar iradesizler acaba!
Soran+1 yılNiye evli kafınlar peki?
Soran+1 yılArada yüksek bir oran farkı var
Soran+1 yılHhhhjjj ssn kendince kadın aklını küçümsüyormusun cin ali
Soran+1 yılNe alakası var ben kadınlar hiç aldatmaz demedim ki... erkeklerin aldatma sebebini merak ettim
Soran+1 yılOldu...
+1 yılEvli kadın da bana fakr hesaptan yazdı eee napak şimdi büyük evli kadınlar mı diyelim
07 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ben kadınlar melek demiyorum ama aldatan daha çok erkek
- +1 yıl
Bencd aldatan kadın daha çoktur çünkü erkekler ilgisiz davranır kadın da başka yerde ilgi arar : )
Soran+1 yılÖype değil canım kimler varki tam iddial kadın ama ciğeri beş para etmez erkekle ömrünü geçirmiş sırf çocuklarının ve şerefinin hatrına , bunuda bi düşün derim
- +1 yıl
Bunda da sen haklısın
Soran+1 yılIşte haklıyım biliyorum
- +1 yıl
Aldatmanın cinsiyeti yok hepsi de karaktersiz işte
Soran+1 yılMaalesef , allah ıslah etsin ne diyim
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇapkın erkekler hariç
Aldatmanın çoğu nedeni 1. huzur olamamsı
2. Cinsellik
Hepsi bir birine uyumluysa neden aldatsın10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bakışla bile olsa aldatıyorlar. Adam yanımda dik dik başka kızlara bakıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer evli -cinsiyete bakılmaksızın- aldatmaz elbette
10 Yorumla
+1 yılTürkiye’deki evli erkeklerin %78’i karısını aldatıyor. Cinsel olarak %56’ı geçiyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 737 cevap paylaştı. Bütün insanlar aldatır... Bazıları aldatmazlar... Açık açık çok eşli olduklarını söylerler...
02 Yorumla
Soran+1 yılCok eşli hahahaha insan değilde hayvandan bahseder gibi
Gizli Üye(18-24)+1 yılevet butun evli erkekler aldatir, evleniyorsan aldatmak zorundasin kural bu bilmiyormusun kitapcikta yaziyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bu şey olmalı ; kolay yolla nasıl şerefsiz olunur kitabı
Gizli Üye(25-29)+1 yılbutun evli erkekler ya da sadece erkekler olarak ele alamayiz. karakter meselesi bu. bosanmak zor degil..
07 Yorumla
Soran+1 yılBencede aldatıcağına boşanmalı , yok ama boşanmaz gizlice aldatır böylede karektersizler var
Cevap sahibi+1 yıliste halbuki aldatmak daha zahmetli. s@l@k iste. bosanince isterse €scort gitsin.
Soran+1 yılÇünkü hala ergenlikten çıkmamış iğrenç heyecanlar peşindeler
Cevap sahibi+1 yılaynen oyle. olgunlasinca pisman oluyorlar zaten
Soran+1 yılŞu olgunluk tam olarak ne zaman başlıyor acaba biz o yaştan sonra alalım
Cevap sahibi+1 yılahahskajdkw o da kisiden kisiye degisir. benim arkadaslarimin dedeleri olmek uzere hâlâ ergence kari kiz lafi yapiyor. alfjmanfms
Soran+1 yılHhh iki ucu ballı deynek desene , bi yandan düzeltsende diğer yandan deforme
papaz hergün pilav yemez
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki ozaman hiç evlenmeyelim , ne gerek var
Her erkek aldatmaz bence. Eski eşim bir anlık boşluğuna gelip alkollü olduğu için aldatmıştı, kendisi böyle söylemişti. Sevdikleri halde nasıl aldatıyorlar aklım almıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek aldatmaz dedi zaten aldatılmış kadın ah safım benim kıyamam sana
Kadınlar da aldatıyor, şu an denk oldular
11 Yorumla
Soran+1 yılDünya çok kötüleşti maalesef
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmayanlar vardır
11 Yorumla- +1 yıl
Denk getiremeyip aldatmayanlar vardır
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler genel olarak aldatır uzak durun
29 Yorumla
Soran+1 yılDuruyoruzda , niye evlenmiyosun diyenlerin ağzını nasıl kapatıcaz , onu de bari
- +1 yıl
Etrafımda neden böyleleri var diye bir de dönüp kendini sorgulasan iş çözülür belki.
Cevap sahibi+1 yılEtrafımda yoklar da genel olarak aldatırlar dan sadece benim aldatıldığımı düşünmen üzdü 😌 umarım sen aldatmayan kesimdensindir
- +1 yıl
Bu tarz genelleme içeren ifadeler oldukça klişe ve yanlıştır, kişinin kin dolu olduğunu veya ön yargılı olduğunu gösterir. Dikkat edersen aldatmayan erkeklerin de var olduğunu görebilirsin. Umarım sen de aldatmayan kesindensindir
Cevap sahibi+1 yılMaster yaptım 😌 aldatmamak konusunda ders veriyorum yeterli mi?
- +1 yıl
Ön yargılı olmamak konusunda da ben ders veriyorum istersen öğrencim olabilirsin 😌
Cevap sahibi+1 yılİstemem 😌
Cevap sahibi+1 yılÖnyargılarımla mutluyum
- +1 yıl
O zaman sana paranoyanla mutluluklar. Tanıştığın insanlar da sana karşı önyargılı davranırlarsa ne kadar güzel bir şey olduğunu o zaman tecrübe edersin :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAldatmak karaktersizliktir, kadını- erkeği olmaz.
00 Yorumla
+1 yılŞerefsiz oldukları için
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSebep ne biliyor musun?
111 Yorumla
Soran+1 yılNedir?
Cevap sahibi+1 yılLibido uyumsuzluğu genelde
Soran+1 yılHhhhjjjj allah libidosu ayni olanlarla karşılaştırsın 😅😂
Cevap sahibi+1 yılDalgaya alma
Soran+1 yılSsn ne yapmamı önerirsin?
Cevap sahibi+1 yılBen bu sorun yüzünden neler yaşıyorum tahmin edemezsin
Soran+1 yılEee ne yaşadığını sõyle belki derdine derman buluruz hep beraber
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşmak lazım
Soran+1 yılYok benim kimseden gizlim saklım yok özele gerek yok rahat ol.
Cevap sahibi+1 yılSenin olmayabilir ama benlik değil bahsedeceğim şeyler farklı
Soran+1 yılPeki
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki ömür bunu düşünmekle de geçmez
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 936 cevap paylaştı.
+1 yılHayır altatmaz karakter meselesi bunlar
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBütün erkekler aldatmaz tabii ki
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kişi sıkılıp aldatır o bi gerçek te
10 Yorumla Ben aldatıldım
21 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm , peki tepkin noldu diye sorsam?
Fırsat bulsa yüzde 90 ı aldatır
10 YorumlaBence eşleri salıyor kendilerini ondan
16 Yorumla
Soran+1 yılAma yeni evlilerde yapıyo? E ne ara eşleri sallıyorda bunlar alfatmak istiyor?
- +1 yıl
Eşin salmasi ona bu hakki vermiyor. Karakteriyle alakali. Karakteri bozuk olan aldatiyor
- +1 yıl
Elbette soguma sebebi ve bosanabilir. Yani aldatmak heyecan isi baska bise sonucta bu kadin kotuyse girme ayni eve girme koynuna.
Soran+1 yılSen böyle birine nasıl güvenipte ilişki yaşadın?
+1 yılcunku cahil ve abazalar
12 Yorumla
Soran+1 yıl100%
- +1 yıl
Ya aldatan kadınlar
+1 yıl* aldatıyor napacan
12 Yorumla
Soran+1 yılAncak dua edebilirim bõyle zavallı erkekler edep öğrensin diye
- +1 yıl
Amin
Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. 10/6-7
113 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılBilmem artık yarası olan gocunur
Soran+1 yılBoyyy? Ne alaka
Soran+1 yılBu sorunla tüm cevabımı aldım zaten sõylemem içindeki kurt kemirip dursun 😈😂
Soran+1 yılAnlat bakalım omuyum değilmiğim?
Soran+1 yılIkisinide de
- Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılHeyecan olsun diye
13 Yorumla
Soran+1 yılHeyecan olsun diye bumpy jumping daha mantıklı değilmi!
- +1 yıl
Bence çarpışan arabalar daha heyecanlı ( benim düşüncem )
Soran+1 yılBak heyecan için altarnetif çokken ama onlar en saçma olanı seçerler
Aile & Toplum konusunda 610 cevap paylaştı. genelindeki mantık; değişiklik olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye bu gömlekmiki sıkılsın , her sıkıldığında değiştirsin?
Soran+1 yılAnlasalardı yapmazlardı zaten
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEsleriyle yapamadigini baskalarinda denio
01 Yorumla
Soran+1 yılEşleri oyuncak , başkalarıda deney faresi ! Ne denir ki böyle bir insana
+1 yılYetişkin ve iffetli erkek aldatmaz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Böyle düşünen varsa aşağılıktır.
00 YorumlaAldatanı çok ama aldatmayanı da yok değil.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdam olan evli erkek aldatmaz
00 Yorumla
+1 yılEvet aldatıyorlar !!
00 Yorumla
+1 yılCinsiyet değil karakter meselesi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, aldatmaz.
cut.00 Yorumla
+1 yılAldatmaz sadece gözü kayar 😂
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiİki aldatmaz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes aldatmaz, bu tür önyargıları aşın artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarakter meselesi bu bence
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen aldatmam
20 Yorumla
+1 yıl*. Bunu yapan her adamın/kadının anasını s...
21 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır aldatmaz
013 Yorumla
Soran+1 yılTabi aynen
Soran+1 yılHhhjjj ben zaten sigara içenide sevmen aldatanda tez zamanda belasını bulsun
Cevap sahibi+1 yılBak kavramları doğru oturtman gerekir….
Günümüzde Zehir ve sağlıksız bir çok faktör var…. insanların iyi insan olması çok zor… Karakter eğitimi olmayan tamamlamayan eksik kalan insanlarda oluşan bir çok insani eksiklik olacaktır…. Bu senin için de geçerli Sosyal medya kullanan çevreden yanlış etkilenen kalbi yorulup yanlış etkilenen herkeste olan sıkıntılar…..
Sen öyle biri bulduğunda kıymetini bilecekmişin peki?
Yani tek pencereden bakarsak konu havada kalır
Soran+1 yılEee canım benim ben senin me demek istediğini anladım irony yapıyorum anlasana 😅 , bu arada psikologmusun ücretsiz psikoloğa ihtiyaç varda 😂
Cevap sahibi+1 yılCanım sensin jdjddj
Piskolog değilim matematikçiyim
Ve hayat matematiktir CANIM ;)
Soran+1 yılHhhjjjj anladım CANIM 2×2=4 diyosun yani bŞka bi değişle herkes öldürü sevdiğini 😂
Cevap sahibi+1 yılSen öldürme diyorum hdhdhd
Soran+1 yılÖldürmem ben işkence çektiririm
Cevap sahibi+1 yılHmmm hırçınlık da var zjsjsj
Soran+1 yılKarekter analizine devam diyosun 😄
Cevap sahibi+1 yılBen etmiyorum sen ettiriyorsun … ben sadece seni kırmıyorum Prensim ya 😉
Soran+1 yılSiz erkekler hep böylesiniz kadın bişeyden rahatsız olursa ve sõylerse hemen suçlayıp sen yaptırdın diyosunuz , neyise prenslerde bõyle yapıyorsa vay halimize 😅
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evli tüm Türk kadınları aldatır evet.
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem