Kariyerimi aileden üstün tutarım diyen kız ile olur mu?

Selam dostlar. Bir vesileyle bir hanımefendiyle tanıştım. Kız kova burcu bense başak erkeğiyim ama benim yükselen kova. Neyse ilk görüşmemizde oturduk planlarımızdan bahsettik. Kız hukuk mezunu özel bürosu var. Bende Ankara da memurum. Dedi ki ben Marmara da doktora yapacağım. Cmk davalarım oluyor bazen 15 saat kalmam gerekebiliyor. Müvekkillerimle yemek yemem gerekeblir. Yemek yapmayı sevmem, hergün önüne çorba salata ister misin? Sosyalim arkadaşlarımla gezebilirim. Bazan baro toplantıları olur. Ve ben akademisyen olmayı istiyorum herhangi bir üniversiteden olumlu teklif gelirse giderim. Şimdi ben burada ilk göüşme olduğundan cmk, doktora hepsine olumlu yönden okeyledim. Ama içime de kurt düştü. Yani çok mu özgürlükçü beni önemsemeyecek mi? ve neden İstanbul zaten hukukun başkentinde yaşıyoruz. Bu nedenle bunla alakalı konuşmak istedim. Bu konuyu sordum Ankara da yapamaz mısın diye o da bu konunun hayati bir mesele olduğunu söyledi. İyi dedim bende geldiğimde görüşelim (O sıra görev yerim başka yerdi). Sonra 2 hafta wp den her konu hakkında mesajlaştık ve gerçekten bir çok konuda uyumlu olduk. Sonra 2. görüşmemizde yüzyüzeyken yine bu konu açıldı. Tekrar başladı babam Marmara da doktora yapmamı istiyor (halbuki lisans için İstanbul'a izin vermemiş) daha sonra benim şehirdışı ihtimali her zaman var. Benim için kariyer aile hayatından daha önemli geliyor ben fen lisesinden mezun oldum altıncı sınıftan beri çalışıyorum. Falan filan. Bende tamam dedim. Daha sonra ki gün tekrar görüşmeye çalıştığımda ben biraz hızlı gittiğimizi ve bu konuyu düşünmem gerektiğini düşünüyorum dedi. Bende empati yaparak düşün dedim. Akşam aradı sen 9 5 çalışan klasik birini istiyorsun ben kariyerimin önüne geçen beni aşağı çeken birini istemiyorum falan dedi. ve ayrıldı. Yani aslında ben sürekli destekledim kariyer mevzusunda sadece sen ayrı şehirde ben ayrı şehirde yaşamak olmaz dedim. Bu nedenle Ankara civarında olan ünilere başvur dedim. Yani bilemedim arkadaşlar. Tabi bir yandan da ciddi sevdim. Burada sizce R yapıp tamam nerede ne istiyorsan yap mı demeliyim (hanımın 3 4 gün olmaması benim için problem değil nimet). Hiç zorlamamalı mıyım. Yoksa tekrar bir şans mı istemeliyim.

Kariyerimi aileden üstün tutarım diyen kız ile olur mu?