Vatikan’da kadın turistlere,
• Sıfır kol tişört yasaktır.
• Göğüs dekoltesi yasaktır.
• Göbek dekoltesi yasaktır.
• Diz üstü şort ve mini etek yasaktır.
Dinî gereklilik
Yobazlık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Vatikan’da kadın turistlere,
• Sıfır kol tişört yasaktır.
• Göğüs dekoltesi yasaktır.
• Göbek dekoltesi yasaktır.
• Diz üstü şort ve mini etek yasaktır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Elbette dini gereklilik çünkü tüm dini inançlarda mütevazi giyinmek Rab Tanrıya bir erdemdir. Dekolteleri giyinlere o yüzden ahlaksız birisi gibi görülmekte. İblise şeytana uyan demekteler.
islam yasaklıyor ise karşıyım buna herkes istediğini giyer
Ama vatikan yasaklıyor ise doğrudur buna uymak lazım saygısızlık yapmamak lazım
Bizde yapılınca yobazlık, onlarda yapılınca dini gereklilik. Bizim ülkenin solculsrının suratına sıçmak lazım
beynin almanla fransızla değil arapla aynı çalışıyor demek ki
@Geleceğin_Alfası almanın da arabın da geçmişine başlarım. Ben orta doğulu değilim, Avrupalı da değilim. Türk kültürü ve İslam inancında bazı değerlere saygı duymak lazım.
Bizdeki tatlı su solcuları onların bu uygulamalarına hayran olurken bize gelince yobazlık demesi tam bir kuş beyinlilik örneği
sen bir ortadoğulusun öyle değilim diyince öyle olmaktan çıkmıyorsun arap da müslüman sende müslümansın ortadoğulular neleri doğru neleri yanlış kabul ediyorsa sende öyle yapıyorsun aynısın ama avrupalı değilim dediğin halde avrupalı gibi giyiniyorsun git türk kültürüne uygun giyinsene 2 yüzlü seni
@Geleceğin_Alfası
Giyim kuşam konusunda Türk kültürüne özgü üretim yapan ve satan yerle mi var? Herkes nerden giyiniyorsa bende ordan giyiniyorum.
Benim kültürüm, dilim, coğrafyam, birtakım inançları, adetlerim Türktür. Sen gibi bir beyinsiz çıkıp bana ortadoğulusun deyince ortadoğulu olmuyorum. Sne kim köpeksin ki bana nereye ait olduğumu söylüyorsun?
kültür dediğin şey yarı arap yarı avrupa adetlerinden ibaret ortaasyadaki kültüre ait neredeyse hiçbir şey yok. dil desen arapça farsça fransızca kelimelerin yarısından çoğu, inançlar desen araplardan ithal bir de avrupanın değerlerinden ithal şeyler var. adet dediğin şeylerden kaç tanesini ortaasyadaki adetlerle aynı olduğunu gösterebilirsin merak ediyorum. annen kim köpek ki sana türk kültürü diye arabın yunanın adetlerini türk kültürü diye yutturmuş :D
@Geleceğin_Alfası 1 gr cesaretin varsa yerini yurdunu söylersin.
Sitede admin, uber, yetkili birisi var mı? @KSMakale @----ks @ksyardim
Şahıs hem burada hem özelde küfürler ediyor, inançlı insanlara, dini ve milli değerlere hakaret ediyor.
vatıkanda yasaklamaları normal kabeye gidebiliyormu kısa kolla kadın aynı şey :D
Adamların inancı bu ve buna uymak istiyorlarsa gelenler de bu kurallara uymak zorunda.
bilgi kaynağı ile ilgili link alabilir miyim. ?
G.. acip gezerim sanane pankartlariyla biz kadiniz sloganlari atan et beyinlileri yuruyuse davet ediyoruz 😂😂
Tabii ki yobazlık. Din min hepsi yalan
Hristiyanlarda da var demek ki gericilik
arabistana mi geldik desinler turist kadınlar
Darısı bize
Olmasi gereken bence