Kız yazmış konuşmuşlar evine de çağır demiş kıza. hayatımda biri var deyince hemen vazgeçtin benden , gitme demiş?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sende aynı kıza yaz seni yerim çok tatlısın de ödeşin
Daldan dala daldan dala
Kızla dalga geçmiş bence
:) seni züküyormu peki?
o verir belki diye ona yaklaşmış :) sevişir onlar. uyu sen
Kıza senin heryerini yerim demiş evlenilcek kızsın keşke daha önce tanışsaydık demiş aam sevglim var kız da istememiş gitme hemen vazgeçtin demek ki beni istemiyorsun demiş kzı da konuşmamış
sarkıntı birisi üstelik. defol git demedinmi. ayrılmadın mı?
Kızla dalga geçmiş hala hoşlanıyorum demiş kız sevildiğini bildiği için oynamıl kızla bence
sende kendini avut
Sence öyle değil mi ciddi olsa ona gitmez mi
sorun o ya da başkası değil. sen varken başka birine yavşaması. senin gurursuzluğun sorun. ezikliğin sorun
Ve hâlâ sevgilin miii
Aramzı bozukken whatsapta aramış kız da yazmış barıştık ama hemen kız tek kalıcaktın korkarsan çağır demiş yavrumlu konuşmuş iltifatlar heryerini yerim ister misin demiş kız biri yoksa olur demiş var yok napıcan demiş. evlenilcek kızsın önce tanışsaydık şimdi hayatımda biri var demiş kzı da gitmiş gitme beni istemiyorsun hemen vazgeçtin demiş
Bana dalga geçmiş gibi geldi kızla
Dalga mı geçtiğini düşünüyorsun gerçekten. Aldattığını anlamak için bu kadar kör olmamak gerekiyor. Hiç beklemediğimiz insanlardan bu gibi durumları görmek zor gerçekten ama doğruları kabul etmeniz gerekiyor.
@Mammamiam ya diyorum ki kızla sevgilim var ama konuşalım demiş onu istese sevgilim var demezdi
Siz bilirsiniz tabiki de. Birine "seni yerim" gibi tabirleri söylemesini kaldırabiliyorsanız, ne mutlu size.
@Mammamiam sadeceonu değil dudaklarını boynunu heryerini yerim demiş ve evine gelmek istemiş beni söylemiş kız konuşmamış demek ki beni istemiyorsun vazgeçtin hemen demiş dalga geçmek değil mi bu
Numarasını silmemiş ama
Hem ayranım dökülmesin hem... Gibi olmus biraz, seni cepte tutuyoo şu an ilişki içerisinde olduğun için pek gerçekleri göremiyprsun ama ilişki bitince bi aydınlanma yasarsın bence o bitirmeden sen bitiiirr derimm ama yine de sen bilirsin
Sizce dalga geçmek böyle mi olur? Biraz mantıklı olalım lütfen. Bu devirde kim kime bunları söyleyebiliyor, onu düşünün derim. Anlaşılan erkek arkadaşınız size dalga geçtiğini söylemiş ve inandırmış da. Bu durumu kendi içinizde muhakeme edip öyle karar verin. Sizin hayatınız sonuçta. Umarım her şey gönlünüzce olur.
@Merveniizzz Katılıyorum.
@Mammamiam kız onu seviyormuş hala benimki de kız seviyor diye dalga geçiyor öyle değil mi
Kız onu seviyormuş hala hoşlanıyorum falan demiş benimki de onun sevdiğini biliyor dalga geçmiş bence heryerini yerim demiş yavrumlu konuşmuş sormuş napcan demiş sevgilimin Olup olmadığını demiş. birde evlenilcek kızsın da keşke önce çıksaydın karşıma demiş kız geç değil demiş sevglim var ama demiş. kız mutluluklar dilemiş gitme hemen vazgeçtin beni istemiyorsun demek ki demiş bu dalga geçme değil mi
Siz buna nasıl izin verebiliyorsunuz acaba? Erkek arkadaşınız onu seven biriyle konuşuyor. Ve oldukça fazla samimi bir şekilde. Çok masum düşünüyorsunuz. Çok üzerler sizi.
@Mammamiam işte konuşma amacı ne o kızla cinsellik mi istiyor
Ne istediğini bilemem ama belli ki onu çekecek bir şeyler var onda. Az önceki arkadaşımızın da dediği gibi "almayayım yan cebime koy" olayı sizinki.
@Mammamiam ne anlamada almayayım yan cebime koy dediniz sevgilim o kıza mı öyle yapıyor
Ya siz ya o ne farkeder?
kardeşim niye kafa yoruyosunki ayrıl gitsin da
Yakında yolcusun o zman
Ne alaka kız onu seviyormuş hala hoşlanıyorum demiş benimkine sormuş sen hoşlandın mı evet tatlı kızsın demiş heryerini yerim boynumu dudaklarını demiş. kız sormuş napcan biri olup olmadığını demiş en sonunda söylemiş istememiş kız. nereye gidiyon hemen vazgeçtin beni istemiyorsun demek Ki demiş Yani dalga geçememiş mi kızla.
Konuşmamış kızda ona dönmek istese böyle mi yapar. şu an geç demiş önce tanışsaydık
Bence bu işin sonu hüsran diyorum ben genede
Ama o kız kesmiş sohbeti ne olabilir ki
O senin bildiğin ya da sana söylenen gerçek olan farklıdır sadece şüpheyi kaldırmak için sana anlatmış ya da göstermiş
Gizlice arşivlenenlerde okudum haberi yok
O zaman sen bilirsin ama temkinli ol derim bu devirde her şey çıkar üzerine kurulu
Beni bırakmaz o kız için
Sen öyle diyorsan öyledir ama şunu da unutma bu hayatta kime ne yaparsa o yapmaz dediklerimiz yapıyor
hayırlı ısler
Ne alaka
bılmemmm
anladım abi