Kız çok tatlı olduğu için habire dokundum taciz mi etmiş oldum panpalar?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ulvi reis🤣
taciz suç mu ya?
tabii ki taciz ettin ayak üstü işini halletmişsin burada yüzsüz gibi soruyorsun sapık mısınız siz ya
İşini hallettin derken?
Hayır kötü bir şey yapmadım ki. Onu üzmeye çalışmadım. Sadece dokundum o kadar. Bunun için özür dilerim öyleyse. Kadınları incitmek istemedim.
iyi ki kötü bir sey yapmamissin burada bahane uydurma git sevgili yap istedigin kadar dokun bizi ilgilendirmez ama tanimadigin etmedigin bir kiza dokunman suc
Ama sevgili de yapamıyorum işte. Kadınların sekse erişimi çok kolay iken erkeklerin sekse erişimi çok zor olduğu için bu tip olaylar yaşanıyor halbuki kadınlar cinselliğe çok rahat ulaşıyor. Benimle sevgili olmazlarsa yapabileceğim ne var? Ben kadınları seviyorum, saygı duyuyorum ama onların da erkeklere iyi davranması lazım. Ben dokununca onun canına zarar mı geliyor ki beni yargılıyorsunuz? Rahatsız olunca özür dilerim. Bu yüzden bu kadar kötü davranılmasını istemiyorum
kadınların sekse erişimi neden daha kolay kadınlar karşı cins ile beraber olmuyor da bizim mi haberimiz yok? kadınlara saygı duysaydın taciz etmezdin. evet sizin gibiler dokununca zedeleniyoruz. daha önce taciz edilen biri olarak söylüyorum çok fazla rahatsız oluyoruz. siz de hastalıkli ruhunuz icin psikologa basvurun.
Ama neden zedeleniyorsunuz ki sadece bir dokunma? Tabiki sekse erişimi çok daha kolay bunu inkar mı ediyorsunuz? Kadın elini sallasa 50 tane erkek, tabiki erkekten farklı olacak. O neden tacize başvursun bir mesaj atsa hiç tanımadığı erkek bile onunla olurdu. Bende kadınları rahatsız etmeye karşıyım. Kadınlara tabiki saygı duyuyorum. Bunun kadına saygı duymamakla alakası nedir anlayamadım da? Bilmiyorum farklı frekanslar ile iletişim kuruyoruz. O zaman bizim cinselliğe erişimimiz kolaylaştırılsın? Bu sağlanabilir. Neden hep kendini kısıtlayan biz oluyoruz.
Tekrar diyorum üzgünüm.
Taciz edilmeniz için de üzgünüm.
Sizin de mutlu hayatınız olsun. Ama bizim de olsun. 🙏🏻
e ben de yolda yakışıklı bulduklarima dokunayim sonra herkes birbirine dokunsun? biz kadinlar taciz falan da etmiyoruz. saygi duysaydin taciz etmezsin. sen kalkip taciz ediyorsun sonra burada empati yap diyorsun. tekrar soyluyorum taciz etmek suçtur. madem bu kadar cinsellik istiyorsun genelevler boşuna mi var yolda kızları taciz edip durmayin
Genelevler kapatıldı maalesef. Bende biliyorum geneleve gidebilsem giderim ama gidemiyorum. 18 yaşımda iken gitmiştim şimdi gidemiyorum. Ben önüme gelen kıza dokunmuyorum tekrar söylüyorum kız çok tatlı olduğu için kendimi tutamadım. Ne var bunda? Tabiki kadınlar taciz etmezler neden etsinler ki? Kadınlar için cinselliğe erişim bir telefon kadar uzaklıkta. Benim de kapımda 50 kız olsa bende kimseyi rahatsız etmem. Halen empati yapmayıp aynı hataya düşmen komiktir.
o zaman pavyona git isini gor. o kiz da onune cikan biriydi dokundun iste daha neyini savunmaya calisiyorsun? ne empatisi yapacagim acaba ben taciz gibi igrenc bir suçu islemedim burada komik duruma dusen sensin
Neresine dokundun naptın tam olarak ve kız ne tepki verdi
Boşver😪😓
Bahaneye bak Allah'ım ya Rabbim
Bunun için üzgünüm.
Ama onu rahatsız etmek için yapmadım. Fakat farklı bir bakış açısı ile bakalım yaşıtız fakat senin cinselliğe erişimin, ilgiye erişimin, sevgiye erişimin çok kolay benim ise çok zor. Bu durumda buna kaymalar olabiliyor maalesef. Zaruri olarak. Bunu bende istemiyorum. Bu yüzden bu durumda beni cezalandırmak yerine anlamanızı istiyorum. Evet hata ediyoruz. Bunun için özür dilerim ama 2 tarafın da empati yapması şart bence.
Evet
Çok üzücü.
Halbuki burada mağduriyet ondan ziyade bende.
Gerçekten empati görmedim dünyada.
😓😓
Bari kadınlar vicdanlı davransa. Benim küçükken kadınlardan çok umudum vardı ama umutlarım birer birer kırılıyor😓
Ya ne alaka kimseye dokunamazsın
Neden? Dokununca onlar zarar görmüyor ki. Ama neyse rahatsız oluyorlarsa uyarsınlar. Benim canım ve hayatım da onlarınki kadar değerli. Bende bunu anlamadım. Dokunurum ama uyarırsa istemezse özür dilerim
Sormadan kafana göre dokunamazsın
Peki sana sorayım nasıl soracağım? Ne diyeceğim kadına? Bu anahtarı verirsen kabul ederim. Yok vermezsen, şikayet etmeniz saçma. Ben kadınlara dokunmuyorum onları seviyorum. Çok tatlı olanlara karşı kendimi tutamam. Bunun için beni suçlamayın. Beni uyarsın benim de hayatım değerli. Uyarınca özür dilerim.