18 yaşında karar vermek?

Bizim iki ayrı evimiz var biri batman biri samsun ben samsundaki evde kalmak istiyorum orada yks hazırlanmak istiyorum 2. Kez Batman'ı sevmiyorum çok küçük geliyor daraldım bu şehirde, Samsun'da orada akrabalarım falan da 5 dk lik uzaklıkta anannem dedem teyzem vs var kira vs para sorunu hiç yok maddi durmumuz iyi bu imkanlar sizde olsa ne yapardınız?

Tek sorun yemek yapma kendine bakabilir misin mevzusu var ben kendime sahip çıkabilirim artık bundan eminim bir sürü yemek yapmayı biliyorum tatlısını poğaçasina kadar. Maddi imkan olarak ailem verir para ben sadece orada kalıp ders oturmak kalmak istiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Ben Batman'da yaşıyorum ama burayı sevmiyorum hiç güzel bir yer değil Normalde Samsunla bağlantımız var ve Maddi imkanlar, kalabileceğim ev kendimize ait, akrabalar, her şey bulunuyor ailem hala çocuk olaeak görüyor beni batamanda durmami istiyor ama ben istemiyorum kendi hayatımı şekillendirmek istiyorum mutlu olduğum şekilde

(Cahil biri değilim, yemek yapmayı, ütü yapmayı, çamaşır yıkamayı, parayı düzgün kullanmayı herşeyi biliyorum hakimim)

Ciddi kişiler yorum yazsın lütfen ben yazın ordayd
18 yaşında karar vermek?