Güncellemeler
+1 yıl
Ben Batman'da yaşıyorum ama burayı sevmiyorum hiç güzel bir yer değil Normalde Samsunla bağlantımız var ve Maddi imkanlar, kalabileceğim ev kendimize ait, akrabalar, her şey bulunuyor ailem hala çocuk olaeak görüyor beni batamanda durmami istiyor ama ben istemiyorum kendi hayatımı şekillendirmek istiyorum mutlu olduğum şekilde
(Cahil biri değilim, yemek yapmayı, ütü yapmayı, çamaşır yıkamayı, parayı düzgün kullanmayı herşeyi biliyorum hakimim)
Ciddi kişiler yorum yazsın lütfen ben yazın ordayd
(Cahil biri değilim, yemek yapmayı, ütü yapmayı, çamaşır yıkamayı, parayı düzgün kullanmayı herşeyi biliyorum hakimim)
Ciddi kişiler yorum yazsın lütfen ben yazın ordayd
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim hayalimdi bu 🥲
Nasıl yani
Yani başka evde yks çalışmak
Hee anladım ya cidden çok güzel olur rahat kafa ile bide benim kız arkadaşım da orada şehirde güzel direk oraya çekmek istiyorum hayatımı güney doğuyu bilen bilir gelişmişlik açısından bir şey yok ne yapmam gerek diye düşünüyorum ama bu düşüncem için imkansız bişey yok aslında sadece ailem kendine bakabilir misin üzerinde biraz guvenemiyo onun haricinde sıkıntı yok
Batmanda yaşanmaz bir de. O kadar sıcak ki.. Benim ensemi yakıyordu. O yanmayı hissettiriyor
Sende mi batmanlisin eğer buralı isen cidden buranin ne sıcağı ne de kışı güzel tek bir caddesi var Diyarbakır caddesi onun dışında öğrencilerin gençlerin kalmak istemeyeceği bir şehir
Ben istanbuldayım. Batmana gittiğim oldu ordan biliyorum. Ama gelişen bir şehir. Sağ saptığında şehir, sola sağtığında köy gibi. Yavaş yavaş tam anlamıyla şehirleşiyor gibi
Evet yeni gelişmeye çalışan bir şehir sadece bir bölümü var o kadar geri kalanlar brazilya evleri gibi ara sokaklardan oluşan yerler 2 km uzunluğunda bir caddesi tek var başka yok, sen olsan benim gibi imkanın olsa ne şekil yapardın sence profilime girip daha detaylı anlattığım bir metin var onu okuyup yazarsan daha çok sevinirim
h ttps://www. KızlarSoruyor. com/qt/toplum-sosyal-iliskiler/q20926000-18-yasinda-kendi-kararlarini-vermek-evden-ayrilmak-kacmak-degil
Ben olsam giderdim. En azından denerdim. Baktım olmadı geri gelirdim. Bu arada kız arkadaşınla zaman geçirim deme. Mezun senesinde boş olduğun için ipin ucu kaçarsa zor tutarsın ipi. Sadece kız arkadaşın için demiyorum genel anlamda sağa sola gitmekten bahsediyorum
Kanka zaten onun için gitmiyorum tam anlamı ile evet etmen oda ama ben cidden burada rahat hissetmiyorum çalışmak istemiyorum burada orada geziyorum dolaşıyorum mutluyum bide kız arkadaşım ile kutisoheye vs gidiyoruz ders çalışıyoruz hani hayatın o mutluluğunu hissedebiliyorum ama burada yatağa yatıyorum saattlerce telefonla oynuyorum
Sadece orada ciddi bir şekilde derse vermek isteiyorum kendimi ve kendi başıma yemek yapmak istiyorum anlamışsındır sanırım ailem izin vermezse bile bu karar benim için çok önemli olucak geleceğim kendi elimde çünkü
Nasıl rahat çalılabiliyorsan o şekilde yap
Teşekkür ederim düşüncen için ☘️🖤
Rica ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!