boş ver ya babadan zenginler ya da burada zengin rolü kesiyorlar sosyal medyanın köpek etmesinden oluyor bunlar hayallarde yaşayanı gerçekler si.. er merak etmesinler
Onu diyenler 5 sene sonra burada zırlayacak kocam zengin diye evlendim ama dövüyorrr kocamın ailesi baskı yapıyorrrr diyenler işte gram üzülüyorsam kalbimi s.. ler
Birikim için temel olur. Ortalama bir ev 3 milyondan fazla. Ev alamazsınız. Yerinizde olsam arabayı teke düşürürüm bunu da diğer arabanın üzerine koyar al sat yapar parayı katlamaya bakardım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bence iyi
Toplam 335 gram yapıyor tatlım matematik hocanı kedi kovalasın 😅😅
Düz hesap soyledim😂
Mutluluklar Dilerim ❤️
Teşekkür ederim😊
Ne zaman böyle soru görsem alttaki canım gibi çok aaaağğzzz yazıyor biri mal mısınız pardon bir milyon dolar mı takacaklar size
Bende anlamadım milleti. Hayır sanki herkes zengin bri biz fakir
Bırak canım ya popon yayıp konuşması kolay kaç aile asgari ücretle geçiniyor bu ülkede herkesin babası fabrikatör ya sanki
Ya bide çevremizde kimsenin böyle taktigini bile duymuyorum ki bunların slk saçma cevabi sinir etti cdden
boş ver ya babadan zenginler ya da burada zengin rolü kesiyorlar sosyal medyanın köpek etmesinden oluyor bunlar hayallarde yaşayanı gerçekler si.. er merak etmesinler
Bu sözüne çok katılıyorum
Onu diyenler 5 sene sonra burada zırlayacak kocam zengin diye evlendim ama dövüyorrr kocamın ailesi baskı yapıyorrrr diyenler işte gram üzülüyorsam kalbimi s.. ler
Işin mutluluk kısmında mısın yoksa altın kısmında mısın kaç gram takıldığı çok mu önemli
500 bin civarı yapar. Borçları ödüyorsa ne ala
Borcumuz yok
Arabanız var mı?
Evet ikimizinde arabası var
Birikim için temel olur. Ortalama bir ev 3 milyondan fazla. Ev alamazsınız. Yerinizde olsam arabayı teke düşürürüm bunu da diğer arabanın üzerine koyar al sat yapar parayı katlamaya bakardım
Ortalama bir ev mi. Benim oturduğum yer çok güzel ve evler 2 milyondan fazla bile değil
Her buku abartin
Peki
Kaç kişi 30 gr taktı. Çok az gibi.
Yani 500 kişi düşün
Aile hariç yüzlerce kişiden 30 gr az değil mi? Tabi nakit kısmını dahil etmeden.
30 çeyrek altın takıldı. 30 gram derken
Başlangıç iyi ev aldılar mi size
Hayır ev yok sadece ikimizinde arabası var
Satın ev alin bence nerde yaşıyorsunuz?
Ankara
Ev alın ablam fiyatlar uçuyor araba alınır
Yani alınır diye düşünüyorum çünkü ikimizde iyi kazanıyoruz
İnşallah
Para için mi evlendin sevdiğin için mi
Bence cok cok azzz
Az bence
İyi.