Aile & Toplum Motorsiklet merakınız var mı, ne kadar güvenli? problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan motosiklet kazasında hayatını kaybetti maalesef, geride kalanlarına Allah sabır versin..İnsan hayatı durup bi kaç dakika sorguluyor , hız merakı falan kalmıyor Motorsiklet merakınız var mı, ne kadar güvenli? Cevapla Sosyal Medya Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sürmeyi de biliyorum ayrı olarak başka motosikletlere de ilgim ve merakım var. 1 1 Yorumla problem_değil +1 yıl Aman dikkat diyelim Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Motor benim aşkım hayatım resmen 0 2 Yorumla problem_değil +1 yıl Aman dikkat Yorumla Carmena +1 yıl Etmemek imkansız zaten yoksa arabalar üstümüze çıkacak Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 960 cevap paylaştı. Hayır yokki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sürmeyi de biliyorum ayrı olarak başka motosikletlere de ilgim ve merakım var.
Aman dikkat diyelim
Motor benim aşkım hayatım resmen
Aman dikkat
Etmemek imkansız zaten yoksa arabalar üstümüze çıkacak
Hayır yokki