Çalış falan demeyin okuyorum üniversitedeyim okul bitmedi ve çalışsam bile bana maddi manevi destek olacak bir erkek olsun isterim. Annem sabah kahvaltı hazırlarken 17-18 yaşındaki erkek kardeşime çocuk sadece avmye gidicem dedi diye sen mühendis misin ki avmye gideceksin diyor. Amcamın oğlunu övüyor ama amcam zengin ve çocuğuna çok iyi baktı bizde ise babam 80 bin tl aylık alıyor bize 2 bin tl falan anca verir zor geçindirir. Amcanın oğlu gece 2ye kadar kütüphanede sen boş adamsın sülalenin en boş züğürdü diyorlar sana dedi o gencecik çocuğa erkek kardeşime. Sonra ben mutfağa geldim kahvaltı masasını kuruyordum kardeşim abla annem bana böyle böyle dedi dedi ben de neyse güzel şeylerden konuşalım dedim sonra dedi ki amcamın oğlu gece 2ye kadar ders çalışıyormuş dedi güldü ben de arkadaşlarıyla buluşup kahve içip sonra ders çalışıyordur dedim annem bana zavallı dedi mal değil mi annem ya? Her gün bana zavallı der ben de sen kendini bir şey sanıyorsun okuya okuya bi ilahiyat okumuşsun dedim sen kazansana dedi ben uluslararası ilişkiler okuyorum. İlahiyatı herkes kazanır dedim ilişkiyi kimse kazanmadı ama dedi sonra bana bayan karaktersiz falan dedi 10 kere zavallı dedi kendi hasta olmasına rağmen bana sana hasta demeyen bir kişi bile yok dedi seni evimde istemiyorum kovuyorum dedi babam telefon faturamı ödemediği için telefon hattım kapanmıştı Wi-Fiyi sakladı annem ve teyzeme geldim ordan internete giriyorum teyzeme de bi daha gelemem 3 oğlu var kocası var. Neden beni kurtaracak bi erkek yok herkesin oluyor
Neden beni kurtaracak bir erkek yok?
Güncellemeler
+1 yıl
Yok olsun böyle kader
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben bu soruyu buradan bi Abaza bulmak için sormadım instadan ya da reelden nasıl bulabilirim nedne bulamıyorum diye sordum çünkü çok üzülüyorum ölüyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Konu maddiyat ise o kolay
Namusumu satamam
Onu mu istiyordun
Sustum sanal sadece
?
Hayır sg
Ozelden bekleniyorsun kanka...
Ankaraysa yardim. karti cikarttimaya bakariz... burdaki sapiklardan yardim gelmez sana... bekliyorum
Yardım kartı ne hakta yarayacak ya
Valla burada sana kimse bedava yardim etmez...
Benden demesi oyuncak olursun.. kimsenin evine filanda gitme...
Yok öyle şeyler yapmam zaten
Ben dertleşmek için sordum soruyu
Yasin kac egitimin ne derdesin...
Mesela.. anlatda kardesim bizde bisiler diyelim...
Ankaradayım benim elimden bi çözüm gelmiyor
Ozele gelirmisin mesaja
Ankaradaysan iyi
Senin kurtulmaya niyetin yok
Ben kendim bir şey yapamam ancak bir erkekle olur
Ozelden yaz bi
Iylik yapmak bile stres yeminle...
Napacam seni kaciracammi mesaj kutusuna girip.. gel bi
Ozelden sapiklarla konus sen...
Iylik yapacakdim vaz gezdim... bekle verirler sana karsiliksiz bisey..
Iylik valla haram. dunyada
5 gun sorada yardim istedim benj yatağa attilar napacam diye yorum yazarsin buraya...
Son kez diyorum. Ankaradayim yaz ne istiyosun...
Yardım kartı ne halta yarar abi bin tl verirler
Gelde diyom konusak yahu gel
Ben kahve gözlü erkeklerden hoşlanıyorum
Aradığın nedir
Gel kurtarayım
Soruyu beğen
Beğendim
Yazdım